poco x3 nfc 128 gb hocam almayın aldırmayın yazık edersiniz paraya |
POCO M4 Pro, 400 TL indirimle Amazon'da ön siparişe açıldı (3. sayfa)
-
-
Bende poco x3 nfc 128gb kullanıyorum ilk çıktığından beri bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım valla taş gibi telefonum çok şükür 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 14 aydır kullanıyorum, sadece bir ara ghost touch sorunu yaşadım. O da güncelleme gelince düzeldi.
Hayalet ekran hiç yaşamadım ben çok memnunum poco x3 ten elektronik ürünler de bazen hatalı çıkabiliyor arkadaşın yaşadıgı şanssızlıkmış...güncellemeyle düzelmesine sevindim sizinkinin 😉 bana göre fiyat performans telefonu tek şikayetim Xiaomi nin MIUI yazılım hataları o kadar
Daha 2 hafta önce POCO X3 GT aldım 7000tlye 256gb. Donanım farkına bakıldığında hiç cazip gelmedi bu bana. X3 GT oyun odaklı bir telefon fakat ben günlük kullanımda kasmasın diye tercih ettim. 67W hızlı şarj, işlemci desen at gibi. Bunun 256gb max 6000tl olması lazım.
Kaldı ki Samsung'un M52 falan da var bu civarlara onlar da gayet iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 25 Mart 2022; 1:18:54 >
Harbiden taş ama benzetme değil, bildiğin takoz yapmış çayomi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 25 Mart 2022; 7:45:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönül ister iPhone 😁 ne kadar ekmek o kadar köfte
Xiaomi telefonlara o kadar para verilmez👎
Poco x3 pro var bozulsa gene geçerim çok memnun kaldım ama bunda bataryayı arttırsalar daha iyi olurmuş, hoş gene iphone dan neredeyse yüzde 50 bataryası fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 25 Mart 2022; 14:34:4 > -
Yüksek diye almazsanız 3 ay sonra eski fiyatı aklınıza gelir moraliniz bozulur ona göre
-
7800 lira olacağı açıklandı. Açıkçası bu fiyata alacak olsam almazdım yani. Zira o çipsete o para çok. Ama istediğim özellikleri karşılaması ve 4999 liraya almam nedeniyle aldım. Benim için uygun ama 4999 olmasından dolayı. Yoksa 7800 lira verilmez..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X