Şimdi Ara

POCO M4 Pro, 400 TL indirimle Amazon'da ön siparişe açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
9.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • POCO M4 Pro, 400 TL indirimle Amazon'da ön siparişe açıldı

Fiyat/performans modelleriyle ülkemizde büyük ilgi gören POCO M serisinin yeni üyesi POCO M4 Pro, Türkiye’de ön siparişe açıldı. Amazon'da ön sipariş dönemine özel olarak 400 TL indirim fırsatı uygulanıyor.

POCO M4 Pro Ön Sipariş

Amazon Prime üyelerine 400 TL indirim

Amazon’la yapılan özel anlaşma kapsamında POCO M4 Pro’nun 6 GB RAM ve 128 GB hafızalı versiyonu Prime üyelerine 400 TL indirimli olarak 5.899 TL’ye satışa çıktı. Amazon Prime'a özel ön sipariş indirimi 22-27 Mart tarihlerinde geçerli olacak. Ön sipariş dönemi sonrasında telefonun fiyatı 6.299 TL’ye yükselecek.

POCO M4 Pro Amazon'a özel indirim

POCO M4 Pro’nun 8 GB RAM’li 256 GB hafızalı versiyonu ise mi.com’da 6.299 TL’ye ön siparişe açıldı. 28 Mart itibarıyla 6.699 TL'ye satılacak.

Ön sipariş iindirimlerinin yanı sıra Xiaomi ile Google arasında yapılan iş birliği kapsamında, POCO M4 Pro satın alan herkese 2 aylık YouTube Premium aboneliği hediye edilecek.

POCO M4 Pro, 400 TL indirimle Amazon'da ön siparişe açıldı

Poco M4 Pro özellikleri ve fiyatı

• 6.43 inçlik Full HD+ AMOLED ekran

• Helio G96 yonga seti (2 adet Cortex-A76, 6 adet Cortex-A55)

• 4GB/6GB LPDDR4X RAM

• 128GB/256GB UFS 2.2 depolama

• 64MP+8MP+2MP arka kamera

• 16MP ön kamera

• 5000mAh batarya

• 33W hızlı şarj

• 6GB/128GB - 6.299 TL

• 8GB/256GB - 6.699 TL

• 1000 tl daha ver

Samsung Galaxy S20 FE 5G al

Super AMOLED, 120Hz, HDR10+

Snapdragon 865 5G (7 nm+)

UFS 3.1

OIS

video 4K@60fps

IP68

USB Type-C 3.2

• mediatek işlemci ve 5900tl fiyat mı POCO M4 Pro, 400 TL indirimle Amazon'da ön siparişe açıldı 

• bjkyener kullanıcısına yanıt

1500 dolar daha ver

Iphone 13 Pro Max

S20 FE 5Gyi nereden alıyorsunuz o fiyata?

• Bu klasmanda bir cihaz çok uzun süre memnun etmez. Yetersiz kalır. Olan paranıza olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

kapasite bu kadar 15 yaş altı kreş

6000 tl + 1500 dolar = 28000 tl

7 bin neresi 28 bin neresi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

ironi

ad

1. biriyle ya da bir olayla alay.
    2. TİYATRO TERİMİ

etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.

• Mediatek işlemci diyenler mağaranız da elektrik yok mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 22 Mart 2022; 19:29:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

yok kanks belediye çalışmıyo POCO M4 Pro, 400 TL indirimle Amazon'da ön siparişe açıldı 

• giges1997 kullanıcısına yanıt

sayısal rakam ve gerçek değer ironi olmaz kıvırma olur

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Şu embesil distrübitör firmayı bi salsın hayvan gibi kar sağlıyor çok pahalı satıyor cihazları, f4 bekliyorum salak saçma fiyatla gelirse gider s20 s21 fe ya da f3 alırım

• Android cihazların geneli ilk çıkışında yüksek olabiliyor. Daha sonrasında bir kaç ay inde asıl fiyatına oturuyor. Gerçi bizde kur 10 kuruş artsa fiyata 500-1000₺ ekleniyor bir espiri kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TREMİLA_ kullanıcısına yanıt
    Tr de asıl fiyat diye bir şey pek yok. S20'yi ben 6250 ye mi ne almıştım. 1 ay sonra 7500 oldu. 2 ayda 8500 oldu. En son 10 bine dayanmıştı. S8'i ilk çıktığında 4250 ye almıştım. Seneler sonra 3 e falan düşmüştü :) Gerçi Samsung dışındaki markaları çok takip etmiyorum ama Samsung'un Amiral Gemileri hiç fena değil o konuda. Güç konusunda da tabi. Seneler geçti, acaba S8 yerine ara model mi alsam diyorum. Bakıyorum çoğu 2021-2022 ara modelden hala daha güçlü. Gorilla Glass'ı hızlı şarjı, wifi şarjı, çözünürlüğü, su geçirmezliği vs. ara modellerde hala yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 22 Mart 2022; 20:38:12 >
  • Bence telefon fiyatları daha da artacak. 15 Mart'ta 4999 TL ye Poco X4 Pro 5G aldım. Bunda da sensör sorunu az da olsa var. Gerçi 1 kere oldu ama kulağına iyi dayaman lazım. Yoksa yanağın mikrofonu kapatabiliyor.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

Yok hocam mesajın sonunda dediğim gibi şu son bir yıldır dolar 10 kuruş artsa anormal zam geliyor. Eskiden çıkış yapan cihaz altı ay sonra 500-1000 neyse düşerdi. Şimdi 5000 e çıkan çihazlar 9000 bandında takılıyor. İhtiyaç ise alıp geçmek beklemekten daha mantıklı.

ama eski serisi m3 gibi yazılım ile mahvolacak bir cihaz ise rom atma vs uğraştırır.

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir çapsızlıktır ki,kaç yıldır bi sensör sorununu çözemediler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Renkli kalın yazınca haklı olunmuyo adam baya ironi yapmış gayet de yerinde...

• Ülke şartları böyle gençler... Ucuz olması gereken cihaz bir öğretmen maaşına denk neredeyse.

Benden kocaman bir PAS yedi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.