|
POCO M4 Pro, 400 TL indirimle Amazon'da ön siparişe açıldı
-
- biriyle ya da bir olayla alay.
- TİYATRO TERİMİ
-
1000 tl daha ver
Samsung Galaxy S20 FE 5G al
Super AMOLED, 120Hz, HDR10+
Snapdragon 865 5G (7 nm+)
UFS 3.1
OIS
video 4K@60fps
IP68
USB Type-C 3.2
-
mediatek işlemci ve 5900tl fiyat mı
-
1500 dolar daha ver
Iphone 13 Pro Max
-
S20 FE 5Gyi nereden alıyorsunuz o fiyata?
-
Bu klasmanda bir cihaz çok uzun süre memnun etmez. Yetersiz kalır. Olan paranıza olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kapasite bu kadar 15 yaş altı kreş
6000 tl + 1500 dolar = 28000 tl
7 bin neresi 28 bin neresi
-
ironi
ad
- biriyle ya da bir olayla alay.
- TİYATRO TERİMİ
etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.
-
Mediatek işlemci diyenler mağaranız da elektrik yok mu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 22 Mart 2022; 19:29:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok kanks belediye çalışmıyo
-
sayısal rakam ve gerçek değer ironi olmaz kıvırma olur
-
Şu embesil distrübitör firmayı bi salsın hayvan gibi kar sağlıyor çok pahalı satıyor cihazları, f4 bekliyorum salak saçma fiyatla gelirse gider s20 s21 fe ya da f3 alırım
-
Android cihazların geneli ilk çıkışında yüksek olabiliyor. Daha sonrasında bir kaç ay inde asıl fiyatına oturuyor. Gerçi bizde kur 10 kuruş artsa fiyata 500-1000₺ ekleniyor bir espiri kalmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr de asıl fiyat diye bir şey pek yok. S20'yi ben 6250 ye mi ne almıştım. 1 ay sonra 7500 oldu. 2 ayda 8500 oldu. En son 10 bine dayanmıştı. S8'i ilk çıktığında 4250 ye almıştım. Seneler sonra 3 e falan düşmüştü :) Gerçi Samsung dışındaki markaları çok takip etmiyorum ama Samsung'un Amiral Gemileri hiç fena değil o konuda. Güç konusunda da tabi. Seneler geçti, acaba S8 yerine ara model mi alsam diyorum. Bakıyorum çoğu 2021-2022 ara modelden hala daha güçlü. Gorilla Glass'ı hızlı şarjı, wifi şarjı, çözünürlüğü, su geçirmezliği vs. ara modellerde hala yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 22 Mart 2022; 20:38:12 >
-
Bence telefon fiyatları daha da artacak. 15 Mart'ta 4999 TL ye Poco X4 Pro 5G aldım. Bunda da sensör sorunu az da olsa var. Gerçi 1 kere oldu ama kulağına iyi dayaman lazım. Yoksa yanağın mikrofonu kapatabiliyor.
-
Yok hocam mesajın sonunda dediğim gibi şu son bir yıldır dolar 10 kuruş artsa anormal zam geliyor. Eskiden çıkış yapan cihaz altı ay sonra 500-1000 neyse düşerdi. Şimdi 5000 e çıkan çihazlar 9000 bandında takılıyor. İhtiyaç ise alıp geçmek beklemekten daha mantıklı.
ama eski serisi m3 gibi yazılım ile mahvolacak bir cihaz ise rom atma vs uğraştırır.
Nasıl bir çapsızlıktır ki,kaç yıldır bi sensör sorununu çözemediler..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Renkli kalın yazınca haklı olunmuyo adam baya ironi yapmış gayet de yerinde...
Ülke şartları böyle gençler... Ucuz olması gereken cihaz bir öğretmen maaşına denk neredeyse.
Benden kocaman bir PAS yedi.
1000 tl daha ver Samsung Galaxy S20 FE 5G al Super AMOLED, 120Hz, HDR10+ Snapdragon 865 5G (7 nm+) UFS 3.1 OIS video 4K@60fps IP68 USB Type-C 3.2 |
mediatek işlemci ve 5900tl fiyat mı |
1500 dolar daha ver Iphone 13 Pro Max |
ironi ad etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme. |
kapasite bu kadar 15 yaş altı kreş 6000 tl + 1500 dolar = 28000 tl 7 bin neresi 28 bin neresi |
Renkli kalın yazınca haklı olunmuyo adam baya ironi yapmış gayet de yerinde... |
Mediatek işlemci diyenler mağaranız da elektrik yok mu..
|
Şu embesil distrübitör firmayı bi salsın hayvan gibi kar sağlıyor çok pahalı satıyor cihazları, f4 bekliyorum salak saçma fiyatla gelirse gider s20 s21 fe ya da f3 alırım
|
Nasıl bir çapsızlıktır ki,kaç yıldır bi sensör sorununu çözemediler..
|
Benzer içerikler
- instagramda taslaklar nerede
- reddit video indir
- whatsapp hesap silme
- whatsapp grubu nasıl kurulur
- netflix oyunları ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X