Şimdi Ara

POCO M4 Pro, 400 TL indirimle Amazon'da ön siparişe açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
9.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki POCO X3 GT ile yakın fiyatta olması normal mi? Dimensity 810 ile 1100 arasında devasa bir fark bulunuyor. Düşünen olursa kesinlikle önermem o fiyata A52s 5G, M52 5G veya X3 GT bakmak daha mantıklı. 4-5bin arası olsaydı tercih edilecek cihaz olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 23 Mart 2022; 00:40:02 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    ayrıca, poco'da yazılım çok kötü. bazı uygulamalar sapıtıyor, uygulama seslerini ayrıca kısamıyorsunuz, bildirim ışığı yok, telefon cepteyken dokunmatik çalışmasın (pocket sensor) ... birçok ufak ama gerekli detay eksik. poco f3 yerine aynı özelliklerde s20 fe geliyordu, keşke onu alaydım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Techno denen firma kötü fiyatlandırma yapıyor diye onu mu örnek almanız lazım yani? Sizin çapınız belli, hitap ettiğiniz kitle belli, cihazın segmenti belli. Yazık ediyorsunuz bu markaya Xiaomi Türkiye denen kan emici oluşum.

• Kalsın kalsın  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

Herkesin beklentisi çok hızlı işlemci olmadığı için o şekilde yapıyorlar. Mesela bir sitenin Youtube incelemesinde Poco X4 Pro 5G için "Bu sefer olmamış" diye başlık atılmıştı.

Ben de altına cevap yazdım. Ne olmamış dedim. Benim telefondan beklentilerim belli.

• Çekim gücü iyi olsun diye çok fazla 2G,3G,4G ve 5G bantı olmalı.

• Güneşin altında ekran rahat okunabilsin diye AMOLED olmalı ve parlaklık 700 nit ve üzeri olmalı.

• 65 Watt ve üzeri hızlı şarj olmazsa olmazım.

• Telefonun sesi yüksek çıkmalı. Yoksa motosiklette giderken duymayabiliyorum.

• 120 Hz ekran. Olması iyi olur.

Bir de bunları makul bir fiyata verebilmesi. Bu yüzden Poco X4 Pro 5G aldım.

Çünkü bunların hepsini sağlıyor. İşlemcisi çok hızlı olsa ne, olmasa ne. Benim için tabi.

Bana daha hızlı işlemci koyup fiyatı arttırması hiçbir işime yaramıyor.

• Telefonun fiyata bak. Hem de Poco.  

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman size göre 7299 TL ile satışa sunulmuş Snapdragon 720G 4G gibi bir tarihi eser çipset ile gelen Reno 6 4G de uygun bir model sanırım.

Zevkler renkler farklıdır, bu tartışılmaz. Fakat Dimensity 810'un amacı 100 200 dolar arası bütçeye uygun modeller için sunulmuş olması. Bana pahalı geldi, konu buydu. Sizin için uygunsa ne güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 23 Mart 2022; 13:37:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

Çözme istekleri de yok. Ultrasonic sensörlerde böyle sorunlar oluyor.

Sırf bu TAM EKRAN sevdası yüzünden bu hallere düştük.

• sakın almayın poco kronik sorunlar ile dolu bir telefondur almayın aldırmayın çekmediğim kalmadı

• fiyat çok çok yüksek. bu cihazların normalde uygun fiyatlı olması lazım(dı).

• bjkyener kullanıcısına yanıt

İlk defa haklı reis   

5G S20 FE satışı yapıldı mı ülkede? Bende snapdragon S20 FE var fakat 5G desteğine sahip değil. Telefonda bazı özellikler eklenmemiş, bazıları da yazılımsal olarak kapatılmıştı, şu telefon ara model gibi hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 23 Mart 2022; 16:43:59 >
  • 10 bin daha verin ayfon alın masaya koyar kız tavlarsınız.

• Almanya fiyatı = 212 EURO

amazon.de
    Xiaomi Poco M4 Pro 5G - Smartphone 128GB, 6GB RAM, Dual SIM, Cool Blue
    https://www.amazon.de/dp/B09LQGJ9LZ?tag=gsmarena0ca-21&linkCode=osi&th=1&psc=1
  • Pocoda anladığım kadarıyla seriler
    X kamera
    M batarya
    F hız

• MortoZorto kullanıcısına yanıt

hangi model kullanıyorsunuz hocam m3, m3pro falan mı

• Hadi Samsung cabuk ucuzluyor diyelim;
    Daha yeni cikan S21 FE 9300 lira, 3000 lira daha pahali.
    Biri 200 dolar, oburu 700 dolar... Yurtdisinda da kampanyayla 550 dolar olsun. Gene inanilmaz fark var. Kaldi ki adamlarin burada fabrika var.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Xiaomi Türkiye'de mi çalışıyorsunuz?

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    3.5 civarına bgeliyor alabiliyor muyuz peki varmı bir sınır

• Bu almam diyenlerin %90 sipariş geçmiştir bundan emin olur.Telefon ellerine geçsin kar edip satarlar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.