Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.069
Cevap
83
Favori
315.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çünkü şu anda yayında yeni güncelleme yok. Aslında TR için yayınlanan son sürüm olan 13.0.5 sürümünü almanız gerekirdi ama almamışsınız MIUI 14 ise Şubat sonu Mart başı gibi yayınlanıp herkese dağıtılmadan geri çekildi hatalar varmış. Bu yüzden güncelleme almıyorsunuz 14.0.1 sürümünden daha yüksek bir sürüm yayınlandığında herkese verecekler.

• serdar_gs kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler boşuna resetlemiyim telefonu o zaman
  • 13.0.2 den beri güncelleme gelmemiş, 2022 5. aydan beridir. Sizce sorun olurmu bu çok. Bende gözle görülür bir sorun yok ama bazen intagramda vs sorunlar yaşayabiliyorum. Bildirim gelmemesş gibi.

Poco X3 Pro [ANA KONU]
  • Evet bu miu 14 güncellemesi hatalı diye geri çekildiyse düzgün hali ne zaman verilcek 15 çıkıcak yakında
  • Kafayı takmayın bu MIUI 14'ü arkadaşlar acele etmeyin henüz sıkıntıları var bana geldiğinde hemen yapmıştım sonra pişman oldum (pil hızlı tükeniyor, uygulama açma ve kapama esnasında bazen kasma yapıyor) 4 aydır kullanıyorum iyileştirme güncellemesi de gelmedi beklemekten sıkıldım sonunda garantiden vazgeçip bootloader kilidini açmaya karar verdim. Global sürüm 14.0.3 sürümünü alalı 1 ay oldu Türkiye sürümü 4 aydır 14.0.1 sürümünde takılı kaldı Türkiye romları çok geç geliyor. Bootloader kilidi 1 hafta süre verdi süre dolduğunda direk MIUI 13.0.5 sürümüne döneceğim pil tüketimi de iyiydi akıcı ve uygulama açılış kapanışlarında da kasma takılma titreme gibi sorunlar yoktu.

Ek olarak 13.0.1, 13.0.2 gibi sürümlerde takılı kalanlar için cihazınıza uygun doğru romu indirip güncelleyici üzerinden üst sürümlere yükseltme rehberleri var araştırın arkadaşlar.

• Arkadaşlar hanımda bu telefon var ve bunu full yedeklemek mümkün mü bilgisayara yada buluta falan? Çünkü bir kaç gündür hanımın telefonda şak diye ekrana reklam çıkıyor olur olmaz. Mesela telefon ile konuşuyor küt reklam çıkıyor. Yada instagrama giriyor tak diye reklam çıkıyor. Yeni bir uygulama da kurmadım diyor ama bilemedim de. Çocuğun kurduğu tüm oyunları da kaldırdım. Mi tarayıcı kapalı. Aklıma gelebilecek bildirimleri de kapadım ama yine başedemedim. Yedek alıp tekrar yüklemek mümkün mü samsung smart switch gibi?
  • norton772 kullanıcısına yanıt

app uygulamalarındaki tavsileri kapatın nod32 ile taratın teli tarayıcı ön bellegi temizleyin

• fsh77 kullanıcısına yanıt

App uygulamaları tavsiyeleri nerede? Öyle bir şey göremedim ayarlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 29 Haziran 2023; 8:16:44 >
  • Ne illet bir şeymiş bu ya . Bilgisayara bağlayamadım cihazı nedense. USB hatası veriyor.

hemen her uygulamada sag usteki noktalardan yada ayarlardan tavsileri al var hepsinde kapayın

• Bu arada bu cihazı bilgisayara bağlayıp mesela resim ve videoları klasör olarak atamıyor muyuz? Dün bilgisayara başğayamadım cihazı. Usb hatası veriyor sürekli.
    Ben sıkıntı yaşamıyorum o konusa bağlayıp atabiliyorum

Farklı bir usb girişinden deneyin yine olmazsa farklı kablo ile deneyin. Cihazı bilgisayara bağladıktan sonra telefonun ekranına bir uyarı gelecek oradan dosya paylaşımını seçince cihaz içerisindekiler görünür. Yine görmüyorsa bilgisayarda driver eksiği olabilir. Qualcomm driver, adb installer driverlerini kurup tekrar deneyin.

• herkese hayırlı günler çift sim kullanan varmı aramızda iş yerinden hat gelecekde kullanan sıkıntı yaşayan var mı?

• createman kullanıcısına yanıt

kullanıyorum, sıkıntısız

teşekkür ederim birde sana birşey sorayım benim garanti bitti telefonun çin romu kurmayı düşünüyorum bir forumda Türkçe dil var demişti arkadaş siz önerirmisiniz birde kurulum için detaylı video varmı hangi programla kuruluyor

eski sürüm varken ben globale geçmiştim (açık vardı yazılımda) kafam rahat ilk güncelleme globale geliyor, kilidi kırmayı değmez bu telllerin sanırım sarj entegresi çok ısıda cortluyo (ben kendi sarj aleti yerine kaliteli ama düşük watlı bir şarj aleti kullanıyorum elle bile hissediliyor daha az ısınıyor şarj olurken bunu yaparsan yıllarca kullanırsın teli ayrıca hızlı şarj ibareside çıkıyor sarj süreside aynı ama daha ılık ısınıyor tel) çok sorun okudum o yüzden teli çok kurcalama derim kullan geç kilidi kıracaksan global kur sadece

Bende beasus marka şarj kablosu aldım örügü onu kullanıyorum ısınma felan yapmıyor orjinal yazılım kalsın ozaman yada eu yüklerim bende 👍

evet o marka kullanıyorum bende

• serdar_gs kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür. Sanırım driver eksikliği var çünkü farklı kablo ve farklı usb denedim sonuç yine aynı, bağlanamadım.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.