hocam en geç 20 iş günü olarak yazar ama yoğunluk durumuna göre de değişir aciliyetini bildirirseniz belki yardımcı olurlar |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (193. sayfa)
-
-
Hani uzuyor mu yoksa 1 hafta da gönderirler mi deneyimi olan oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargo gönderimi zaten iki gün de ulaşacak arıza tespit yapılacak onarım olacak ben daha önce farklı marka gönderdim 10 15 gün sürdü gitti geldi derken
-
mübarek size güncelleme akıyor bizde tık yok garanti bitiyor çin sürümü yükleyeceğim
-
hepsiburadan aldım ama kilidi açmadan global kurmustum, artık olmuyor
-
Bende görmüştüm onu rom ismini değiştirip yapılıyordu neolur ne olmaz diye riske atmak istemedim yapmadım bende hindistan yapıcaktım
artık yapılmıyor ama kapandı o açık
-
13 den sonra kapandı değil mi
Arkadaşlar iki gündür bir sorun yaşıyorum henüz çözemedim MIUI 14 (14.0.1 TR sürümü) var. Mobil veri ile MIUI güncelleme sorgulaması yaptığımda bazen sunucuya bağlanamıyor bağlantı kontrol edin yazıyor ayrıca Brawl Stars mobil oyununa girerken yine bazen oyun açılmamaya başladı. Wifi ile bağlandığımda sorun yok ama mobil veri ile bağlandığımda MIUI güncelleme ve Brawl Stars mobil oyun açılışında bazen açılmama oluyor. Sim kartı çıkarıp taktım pil tasarrufu ayarlarına baktım ağı otomatik ve manuel olarak denedim ama düzelmedi. İki gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Başka herhangi bir uygulama veya oyunda bir bağlantı hatası da almıyorum. Varmı fikri olan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 12 de kapandı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 29 Mayıs 2023; 19:28:9 > -
Şu ekran bölmeyi bi daha soram. Nereden açıyorduk kayboldu bulunamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14.0.3 sürümünde pil performansı nasıl dostum? 14.0.1 de hala berbat şekilde kullanıyorum. Ne kadar ekran süresi var stabilite konusunda gelişme vs varmı?
-
Hazirana girdik hala 14.1 10 gün sonra garanti dolacak bdh da bir tanıdık çıktı ona yazılım attırmayı düşünüyorum
telde bir sorun yok gps açıkken biraz fazla pil gidiyor
Gelen güncelleme güvenlik içindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 1 Haziran 2023; 16:27:43 > -
2 Gb'lık bir güncellemenin sadece güvenlik patch'i içerdiğini sanmıyorum. Yabancı bir kaynakta 14.0.3 sürümünde 14.0.1 sürümünde ki tüm hataların giderileceği yazıyordu. Her neyse sağolasın.
-
Şu kısayolları nasıl kaldırabilirim acaba
-
Hattın turktelekom ise, mh ile görüşüp volte servisi kapattirin, mümkünse hiç açılmasın. Telefonda da wifi arama seçeneğini kapatin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç bir şekilde durduk yere düzeldi hat Turkcell iki gün bu şekilde sunucu ve bağlantı hataları verip daha sonra düzeldi şebeke ile alakalı bir durum vardı herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X