Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
83
Favori
315.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Playstore dışında ekrana getapp diye birşey çıkıyor. Devamlı güncelleme istiyor. Bunu nasıl kapatırız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama ayarlarından devre dışı bırak var oradan kapatılıyor. Beni. 15 GB interneti yedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • an itibari ile telefonum dondu, kapandı ve bir daha açılmadı, şarj da olmuyor pmic sorunundan şüpheleniyorum, garantili olduğu için servise gönderdim inşallah çözerler veya yeni bir tane gönderirler.

• izzertas7979 İ kullanıcısına yanıt

ben bulamadım devre dışı bırakma seçeneğini. bende sadece force stop ve clear data seçenekleri var ama force stop bile aktif değil.

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Xiaomi nin uygulama mağazası
    Eski miui sürümlerinde hidden setting uygulaması ile kapanıyordu şimdi kapanmıyor
    Rom Endonezya

• adb ile sildim

• Telefonun şarjı son 10-15 gündür çok az gitmeye başladı, powerbank ya da şarj olmadan dışarı çıkamıyorum. 15 gün önce böyle değildi, bir çözümü var mıdır?
    Sürüm hâlâ 13.0.1, aylardır güncelleme gelmedi, garantiye vereceğim muhtemelen. Poco X3 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 16 Nisan 2023; 16:52:51 >
  • Şuana kadar sizlere miuı14 geldimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk 4406 -- 17 Nisan 2023; 13:23:45 >
  • Berk 4406 B kullanıcısına yanıt

gelmedi, miuı14 Türkiye stabil rom'u henüz çıkmadı.

• Benim telefona geçen ay geldi 14. Şu an 14.0.1.0 TJUTRXM'deyim. Öncesinde 6 ay hiç güncelleme gelmemişti ve 13.0.'de takılı kalmıştım. Bir çok şey denedim, hard reset dahil.

• Berk 4406 B kullanıcısına yanıt

cihazı servise vermeden önce gelmişti. anakart değişti. SJUMIXM diye bir ROM atmışlar. Güncelleme gelmiyor 15-20 gündür.

• nuada kullanıcısına yanıt

Geldi dostum ben kullanıyorum, herhangi bir rom vs yapmadım. Türkiye sürümünü kullanıyorum. Bir ayı geçmiştir belki daha fazla.

• Yok arkadaş sabah 7'de şarjdan çektim şu an %12, çok da kullanmadım. Poco X3 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 25 Nisan 2023; 12:59:49 >
  • Arkadaşlar datagate garantisi varsa batarya değişimi yapılıyor mu ücretsiz? Deneyimleyen oldu mu?

• Şarja taktığımızda sabit yanan bildirim ışığı aniden yanıp sönmeye başladı. Bir de bu aralar hızlı şarj özelliği olduğunu unuttu cihaz yavaş şarj oluyor.

• arkadaşlar telefonda whatsapp instagram ve 2 tane banka uygulaması hariç uygulama yok. %100 şarj olduktan sonra yavaş yavaş iniyor ama %94ten sonra çok çabuk çakılıyor %50lere 1-2 saatte düşüyor durduğu yerde. ne yapmak lazım? rom mom yüklü değil.

• hayırlı günler arkadaşlar sms problemi yaşayan var mı son günlerde bazı doğrulama smsleri gelmiyor telefonu kapatıp açıyorum ondan sonra gelmeye başlıyor internette bir sıkıntı yok aramada da yok ama sms de böyle bir sorun olmaya başladı bir kaç gündür ilginç

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.