Telefonu kapatıp açtığınızda bu özellik duruyor mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (190. sayfa)
-
-
Çağrı kaydetme var mıydı ki ? Bende hiçbir zaman olmadı da. Anlamadım valla. Poco F1 de vardı ama.
-
bır ara geldı sonra gıttı 4-5 ay sonra sımdı yenıden geldı. suan mevcut global cıhaz bendekı
-
evet duruyor
-
Bir ayarı filan var mı ? Belki de açılaması gereken bir ayarı vardır. Varsa çok işime yarar
-
Çağrı kaydetme bir işe yaramıyor çünkü görüşme esnasında kaydetmeye başladığınızda karşı tarafa bu çağrı kaydedilmektedir diye sesli bildirim gidiyor. Denendi ve onaylandı
-
genelde firmalarda müşteri memnuniyeti açısından çağrılarımız kayıt altındadır diyor ya
-
Nerdeyse 4. aya gireceğiz ama benimkinin kapanma mesajı halen gelmedi. İnşallah kapanmaz kimininkini kapatmayı unuttukları da oluyormuş. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MIUI 12.5 den 14 e geçmeye değer mi sizce arkadaşlar?
-
Performans olarak halen memnun musunuz arkadaşlar, NFC den pro ya geçmeye değermi?
https://xiaomiui.net/poco-x3-pro-miui-14-rollout-continues-surprise-to-users-in-global-is-coming-soon-44378/
Uygulama kasası bildirimi çıkıyor nasıl kapatılır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, telefonum arama sırasında gelen aramaları bildirmiyor. Arama bekletmeyi aktif ettim *43# çevirip aktif ettim. Ama hala olmuyor. Neyi yapmıyorum acaba
selamlar.
Cihaz kapandı açılmıyor. Ses açma+power'la boot menüsüne de geçiş yapmıyor. Mağazaya götürsem acaba onlar teknik servise yönlendiriyor mu? Pazar günü telefonsuz kaldık.
-
şarja takın bekleyin
-
format atmaktan baska caresi yok..
bir de onu deneyelim bakalım. teşekkürler destek için. olumlu netice alırsam güncelleme yapacağım.
-
Benim kızda ve hanımda var bu cihaz ve memnunlar. Ara ara kontrol ediyorum ve sorun falan yok.
Teşekkürler hocam bilgi için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X