tuşlu tel ne alaka, işini görsün diyorum ben artık ne yapıyorsan incik boncuk şeylere takılıyor millet, ben motora bakarım geçerim |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (188. sayfa)
-
-
Bende sizinkilere benzer herhangi bir problem yok açıkçası inanın nedenini de anlayamadım. Aksine akıcılık falan gayet iyi bende. Yeni animasyonlar vs de epey hoşuma gitti. Ben telefondan şuana kadar genel olarak zaten memnundum bu son güncelleme de bazı görsel düzeltmeler yapmış ve bana kalırsa da fena olmamış. Deneyimledikçe daha iyi analiz ederim muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pile etkisi oldu mu 14 ün.
-
teknolojiokuPOCO X3 Pro için sevindiren ROM güncellemesi!https://www.teknolojioku.com/guncel/poco-x3-pro-icin-sevindiren-rom-guncellemesi-640adb777dedc55d365bbe9f
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pille ilgili çok birşey farkedemedim açıkçası fakat bildirimlerle ilgili bariz bir iyileştirme var gibi görünüyor şuan. Genel olarak güzel gibi görünüyor benim açımdan.
Arkadaşlar benim cihazda mı bir sorun var hâlâ MIUI 13.0.1.0 var cihazda, sürekli kontrol ediyorum hiçbir güncelleme yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süper simge diye bir şeyden bahsedilmiş de nereden bakıyoruz ona
Ana ekrana farklı semboller ekleyebilmenize olana sağlayan bu özellik ile birlikte, daha canlı bir tema oluşturmak mümküne hale geliyor.
sen sordun diye baktım hiç işim olmaz normalde :))
-
Daha önce 13.05 benim makinada sıkıntı yapmıştı.
"Alet yavaşladı ve kilitlenmeler olmaya başladı. Mesela uygulamayı arkaya atarken takıldığı oluyor, ana ekran cevap vermiyor. Yeniden başlatınca kendine geliyor."
14 güncellemesini aldım, makina şimdilik yağ gibi akıyor, umarım böyle devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 17 Mart 2023; 19:23:8 >
-
Nfc simgesine benziyor ama acik olunca hic simge ciktigini gormedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
14 de hindistan romunda konuşurken ses kaydetme hala var mi? 13de var. 14de de varsa yükleyeceğim.
Hocam. Şu kişileri kaydetme varmı? Bu uygulamada
Yeni 14 güncellemesi sonrasında üst bildirim panelini aşağıya kaydırmak istediğimde arada bir açılmamazlık yapıyor. Ekranı kapatıp açınca kendine geliyor.
guncelleme yapinca yedekleme yapip format atin...
Hocam, Fabrika ayarına mı dönmeyi diyorsunuz? Bootloader kilidi açık olmadan olur mu?
Aynen fabrika ayarlari
Zorla uygulama kullandirtmak nedir ? Birakamadi şunu...
Getsapp kendi market uygulaması sürekli karşıma çıkıyor. Bildirimleri kapadım menülerde karşıma çıkıyor, ne yapabiliriz?
Poco x3 var miui 14
13.0.1'de aylarca takılı kalınca bu güncelleme de aylarca gelmez diye düşünürken bu akşam benim cihaza da geldi. İndirdim bakalım.
-
xiaomiui.net'e göre bu gelen 14.0.1.0 sorunluymuş ve geri çekilmiş. 14.0.2.0 geliyormuş. Güya MIUI 14 ile "new super icons, animal widgets, and redesigned MIUI design" geldi diyor ama ben bunları göremedim. Ayrıca en önemlisi artık kullanmadığımız ama yine de sistem izin vermediği için kaldırılamayan temel uygulamaların bir çoğunu silebileceksiniz deniyordu ama hiçbir mi sistem uygulaması yine kaldırılamıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X