Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
83
Favori
315.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelen MIUI ve Android ile tüm motor değişiyor insanlar görüntü peşinde :)) valla bu kafalara bu tel fazla bence, Xiaomi çok iyi yapıyor az vererek :))

• 14 güncellemesi gelmeyen var mı? Bana hala gelmedi.

• Henüz gelmedi, 13.05 olduktan sonra benim telefon çöpe döndü, 14’ü heyecanla bekliyorum ki belki telefon düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, nerden nasıl geldi bilmiyorum ama, getapps diye bir market yüklenmiş ve kaldırılmıyor... Zırt pırt bir şeyler vs...
    Nasıl devre dışı bırakırım veya silerim... Teşekkürler...

• weeknd kullanıcısına yanıt

Henüz bana da ulaşmadı 13.05 kullanıyorum herhangi bir problem yok ama gelse bir an önce hiç fena olmazdı

• Aerospace kullanıcısına yanıt

13.05 den şikayet nedir yani çöpe dönen kısmı merak ettim özel değilse

• fsh77 kullanıcısına yanıt

Güzel kardeşim biz aksini mi iddia ettik? Aynı güncellemenin Dünya'nın farklı yerlerine farklı özellikleri kısıtlanarak gönderilmesi adil mi sence? Biz de aynı parayı vermedik mi bu cihazlara?

• Salperde kullanıcısına yanıt

13.05 de az önce denedim zaten o özellik varmış 14 ile gelmemiş fakat sanıyorum ben de sayende keşfetmiş oldum teşekkür ederim :)

• GökTürk53 kullanıcısına yanıt

Evet 13.05 'de tesadüfen denk geldim o özelliğe ve henüz güncelleme gelmedi diye belirtmiştim bende. Sonrasında bir de güncellemeyi denedim arkasından o da gelmiş. Bu arada yurtdışı bendeki. Ne demek faydamız olduysa :)

İşe yarar bir şeye benziyor ama dimi istediğin şekilde ve parçada kesmek görüntü almak...

• Miui 14 ve android 13 geldi sabah güncelledim bakalım memnun kalırım İnşallah.

• Aerospace kullanıcısına yanıt

Nasıl çöp oldu hocam? Ben de mesela aşağıya kaydırdığımızda ki menü (bildirim kontrol merkezi) çok kasıyor. Telefonu yeniden başlattığımda düzeliyor ama 2 3 güne yine kasmaya başlıyor. Sanki ram'de şişme yapıyor birikiyor gibi. 13.0.3 var şu anda cihazda. Ama 14 gelsin bir an önce çözülsün şu lanet sorun. 1 yıl oldu kasmasından kurtulamadım.

• valla benim en memnun olduğum versiyon ilk aldığımda olan 12.02 idi sonrasını pek beğenmedim

• fsh77 kullanıcısına yanıt

hocam madem para veriyoruz kendilerinde olan eklentileri niye kaldırıyorlar çok mu zor 3 5 para verip çeviri yaptırmak ona mı uğraşmak istemiyorlar anlamış değilim

• createman kullanıcısına yanıt

elimizdeki global sürüm orta karar herkesi memnun etmek üzerine, konanlar, çinli kafasına göre kendi ülkesindeki soslar, bence mantıklı yapılan şey ben sade tel isterim işini yapsın oyuncak değil elimdeki yoksa gider kafama göre oyuncak alır yada oyun kurar ona takılırım

• poco x4 pro 5g kullanıyorum miui 14 gelmek üzeremi bilginiz nedir bu konuda ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla öyle olsa herkes gidip tuşlu telefon alır 10 gün şarjı gider kafa rahat ben şahsen bir ürün alıyorsam tüm özelliklerinden faydaLanmak isterim mesela bazı sürümlerde 14 ile beraber ara 90hz ekran yenileme geldiği söyleniyor şimdi benim bu kullanıcılardan farkım ne benim demek istediğim telefonun gerekli veya gereksiz tüm kullanıcılara aynı düzeyde hizmet vermesi he telefon modeli eskidir zaten oda güncelleme alamaz neyse hayırlısı olsun ekonomik duruma göre bir süre devam sonrası zaten huawei yada iphone eşime samsung s20fe almıştık 2021 de super amoled ekran var ama donuk sönük canlılık yok bizde dedik bu fiyata göre kırpılmış ona göre normal yadırgamazsın ona bile süper icon gelmiş android 13 ile neyse bu tartışma uzar gider gereksiz gerilmeye gerek yok

• Güncelleme geldi ben de kurdum hemen direkt farkettiğim birkaç özellik var mesela klavye sesi çok daha güzel olmuş bir önceki biraz sıkıntılı olduğundan kısmıştım 😂 üstten indirilen panelde de ufak tefek değişiklikler olmuş fakat onlar da gayet güzel bence. Genel olarak hoş dokunuşlar olmuş gibi geldi bana deneyimledikçe diğer detayları da yazacağım buraya. Şuana kadar herhangi olumsuz birşey göremedim açıkçası.

• GökTürk53 kullanıcısına yanıt

Alet yavaşladı ve kilitlenmeler olmaya başladı. Mesela uygulamayı arkaya atarken takıldığı oluyor, ana ekran cevap vermiyor. Yeniden başlatınca kendine geliyor.

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.