evet nfc imiş. güncelleme sonrası batarya hızlı bitmeye başladı onun haricinde bir şikayetim olmadı. umarım batarya sorunu kısa süre içerisinde bir güncelleme ile çözülür. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 19 Mart 2023; 19:12:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (189. sayfa)
-
-
-
Benimde 13.01 poco 3x pro hâlen gelen giden yok yurtdışı cihaza farklı telden klonlama yapılmış entegre değişip tr rom kullanıyorum nereden nasıl çekerim 14miu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Vodafone hat kullanan var mı?? X3 pro da çekim sorunu yaşanıyor mu Vodafone da
https://xiaomitools.com/miui-tum-resmi-romlar/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
X3 pro da miuı14 deneyimleriniz nasıl
Telefonla alakası yok dostum malesef tamamen Vodafone un dandikliği. Hayatımda kullandığım en rezil operatör. Taahhüt biter bitmez bimcell de olsa başka biyere geçeceğim. Verdiğim paraya acıyorum. Verdikleri internet hızından tut çekim kalitesine kadar herşey rezil. Yaptık bir hata malesef.
Şuana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım açıkçası hatta iyileştirmelerin birçoğunu da beğendim.
Bende olumlu taraftayim.. şarj sürem de tam tersine uzadı MIUI 14 ile.. cihaz daha akıcı stabil şuan için..
Tek ufak gördüğüm sorun centigi gizle yapınca telefon konuşmalarında ekranı kapatmıyor. Buda ekrandaki tuşlara basmaya neden oluyor..
3 senedir kullanıyorum. Bundan önce de poco F1 vardı 1 senedir de x3 pro var. Bir sıkıntısını görmedim. Çekmediği yer yok. İnterneti de iyi. Ben bir sorun yaşamıyorum
-
yeni güncelleme sonrası çift tıklama kapatma olmuyor neden?
-
ayarlardan kontrol edin kapanmış olabilir bende çalışıyor
-
Ayarlarda hem ekran hem de ana bölümünde var, ikisinden biri kapanmıştır. Bende de oyleydi
geri dönüşler için teşekkür ederim.
ana ekranda not defteri vardı yer kapladığı için tıklayacak tam yer olmadığından; işlem olmuyormuş, onu taşıdım doğal halini aldı.
tlf mi den almıştım birinci güncelleme sonrası şarj durumunda ısınma oluyordu sonra ki güncellemede düzelmişti daha sonra ki güncellemede tekrar oldu şimdi ki güncelleme tamamiyle iyi bir cihaz durumuna geldi.
teşekkürler
-
Çift yerine tek tıklama ile de bu mümkün. Ekranın boş bir bölgesine uzun basıldığında altta araçlar (widget) çıkar. En üstte hızlı fonksiyonlar içindeki kilitle tuşunu ekrana getirin. Bu daha kolay bir yol.
Var
Güncelleme sonrası mı oldu bilmem ama daha önce sesi sanki daha yüksek çıkıyordu. Şimdi ise en üst ayara getiriyorum ama ses yüksekliği tatmin edici değil.
Notlardaki görevlerde alarm zamanı geçtiğinde kırmızı yazıyla yazardı. Şimdi o kalkmış. Kalkmasaydı iyiydi sanki.
Bir de kilit ekranına resim koyabiliyordum. Onu da değiştiremiyorum. Telefonun kendi resmi var kilit ekranında.
Çözüm: Ekran boştayken basılı tutuyoruz. Gelen ekranda sol alttan resim simgesine basıyoruz, sağ alttan profile basıyoruz, sağ üstten duvar kağıtları diyoruz, sağ alttan + simgesine basıp istediğimiz resmi seçip kilit ekranına uygula diyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 25 Mart 2023; 14:16:32 > -
Benim telefonda X3 pro Tr cihaz hala 13.0.4 de takılı kaldı aynı anda aldığımız arkadaşın da tr cihaz ona 14 geldi bana gelemedi var mı bi çözüm?
Hala çok iyi cihaz x4-x5 bunun alt modeli gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X