Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
83
Favori
315.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanal gerçeklik gözlüğü ile kullanılabiliyormu? VR diye arattım EPEY sitesinde ama çıkmadı bir şey.

• Telefonumda hiçbir problem yok ne yazılımsal ne donanımsal kusursuza yakın bir akıcılık ile kullanıyorum. Kamera olarak da harika fotoğraflar çekiyorum. Ayfon fanları hipnoz oldukları için kendilerinden rica ediyorum bu telefonu alıp sonrasında gelip burda bomboş yorumlar yapmasınlar. Yukarıda bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamıyorum, sizce neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı günler arkadaşlar poco x3 pro tr garantili cihaz var kozmetik olarak iyi kılıftan dolayı leke oluyordu kaplama yaptım 3 ay garantisi kaldı honor 70 e geçmeyi düşünüyorum işlemci biraz geri de kalıyor fakat ben zaten pubg gibi yüksek performanslı oyunlar oynamıyorum daha çok tıkla geliştir tarzı geçilir mi sizce

• createman kullanıcısına yanıt

Honor 70 e ben geçiş yaptım. Normal ve oyun kullanımında x3pro dan herhangi bir eksiklik hissetmedim. Sıkı bir oyuncu değilim gerçi.

Estetik ve kullanımda herhangi bir sıkıntısı yok honor 70 de. Kendi kılıfı sürekli toz topluyor o kadar.

• porca P kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam cevabın için daha önce huawei kullandığım için o telefondan memnundum malum huawei telefonlar biraz pahalı honor 70 mantıklı geldi kavisli ekranda ekran koruyucu sıkıntı diyorlar fakat vardır uyumlu birşey ben daha çok ekran deneyimi ve bir nebze kameradan dolayı düşünüyorum yt video çekiyorum telefonla bakalım 7 - 8 gibi bir fiyata satabiliriz herhalde telefonu hayırlısı bakalım

Mono hoparlör ile ilgili herhangi bir olumsuzluk hissettiniz mi? Yanlış hatırlamıyorsam cihazda stereo hoparlör bulunmuyordu.

• GökTürk53 kullanıcısına yanıt

X3 pro kadar dolgun bir sesi yok ki kasası akustik için düzenlenmiş poco cihazın. Honorun perişan bir sesi de yok, müzik keyfi olarak tabiki biraz geride kalıyor. Hafiflik ve zarifliği yeterince iyi bir artısı bana göre.

Anladım bir problem olmaz öyleyse iyi günlerde kullanın.

• Vay arkadaş..

• 100 den 94 e şarjın hızla düşmesi problemim vardı, evofone servise gönderdim 5 günde bataryayı değiştirip geri yolladılar. Şu an aşırı memnunum bataryadan.

• MIUI 14 geldi. Bellek uzantısı 5 gb'a kadar yükseltilebiliyor artık

• Nibelungen27 kullanıcısına yanıt
    Tr cihaz mı yurt dışı mı onu da yazsanız güzel olur yada rom farklıysa belirtseniz 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tr cihaz, rom değişikliği falan yapmadım

Teşekkürler bende baktım benimde aynı gelmiş güncelleme

İnceledikten sonra farkettiğiniz önemli değişiklikler olursa siz de yazabilir misiniz :) Benim fark ettiklerim; ram uzantısı, durum çubuğu tasarımı ve güneş ışığına çıkınca parlaklığı otomatik ayarlama özelliği

Otomatik parlaklık vardı zaten onu açmamış olabilirsiniz şuan işteyim internet yok akşam eve geçince yüklerim birde video çekerim kanal var iyi olur 🤣👍

• izzertas7979 İ kullanıcısına yanıt

2 dakika da mobil ile 14gb indirme yapılabiliyor mu emin misiniz? Bağlantınız 1gbit falan olmalı...

Yok otomatik parlaklıktan bahsetmiyorum, bu yeni gelmiş. Tam nasıl çalıştığını bilmiyorum açıkçası

Poco X3 Pro [ANA KONU]

O zaten vardı otomatik parlaklık kapatınca açılıyor Poco X3 Pro [ANA KONU]

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    120 TL lik faturam 250 TL geldi ve hepsi 5 dk içinde oldu. Getapp uygulaması nedenli olmuş. Halen çözemedim not alde günde 2 MB işlem yapan uygulama 5 dk da 4-5 GB yedi. 14 değildi. Ama sonuçta fatura girdi.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.