çoğu şey çince olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
çoğu şey çince olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi arayuzu indir magazadan onda çekmece yok |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
açıktan yarsrlanmayi dene < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 16 Şubat 2023; 12:6:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şansını dene tele zarar verneden globale gecebilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axel1459 -- 16 Şubat 2023; 13:0:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yedek dönmeyip sıfır kurulum yapsaydın keşke,ben öyle yaptım |
Onu nasıl yapıyoruz hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hard resetden sonra kurulumda sorar, hiç bir şeyi yedekten almayıp devam edeceksin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 16 Şubat 2023; 16:42:26 > |
Hocam gerçekten işe yaradı artık ısınma falan yok, şarjda verimli oldu ancak sadece eski notlarımi yedekten geri yüklesem sorun olur mu acaba :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
banada aynı sürüm geldi tr cihaz bekliyoruz bakalım zaten format atıp yazılım kurcam pardus |
açık olayını detaylı anlatırmısınız.bizde faydalanalım.bizde hızlı giriş yapalım.günlerce,aylarca beklemeyelim.lütfen..... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalx35 -- 17 Şubat 2023; 10:12:21 > |
nette videosu bile var dostum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |