< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (186. sayfa)
-
-
Ben kontrol ettim henüz bana gelmemiş ama sanıyorum başladıysa bugün yarın bize de gelecektir hadi hayırlısı bakalım gözümüz aydın :) kullanmaya başlayan arkadaşlardan yorumlar bekliyoruz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme sonrası telefon ciddi anlamda hızlandı :) Zaten hızlıydı ama şuan yağ gibi akıyor
Güncelleme kontrol ediyorum sürekli :) fakat henüz gelen giden bişey yok :) sabırsızlıkla bekliyorum
Cube Acr zaten kayıt yapıyor ki, ben bir senedir kullanıyorum neredeyse ;) niye beklediniz bu kadar;) zaten bu güncelleme ile gelen kayıt yaparken anons yapınca çokta bir esprisi kalmıyor. Cube Acr candır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güncellemeyi yaptım dün akşam görsel olarak hiç bir değişiklik yok süper icon felan hak getire tr cihaz büyük ihtimal hindistan roma geçicem 3 ay sonra garanti bitsin de :D
-
Sırf orjinal ses kaydı için zamanında Endonezya 🇮🇩 romuna geçmiştim. Güncellemeyi kontrol ettim ama herhangi birşey yok. (yurtdışı)
Nasıl ya hiç mi görsel farklılık yok. Biz neyi bekliyoruz öyleyse tam olarak veya bu arkadaşlar bize neden bu farklılıkları geliştirmeleri adı her neyse göndermiyorlar. Bizi hedef pazarda nereye konumlandırıyorlar bunu anlamak istiyorum. Ayrıca bir güncelleme yani miui 14 nasıl oluyor da iki veya daha çok farklı şekilde tasarlanmış olabiliyor. Bunu pek aklım almadı açıkçası.
valla hocam sadece 13 yazısı 14 oldu birde android 13 geldi okadar he birde + 3 gb bellek vardı bende 256 gb hafıza o 5 olmuş başka gözüme çarpan birşey yok hem reklamlı sürüm kullanıyoruz hem para verip satın alıyoruz hemde boş sürüm geliyor hani cağrı kaydetme sms uygulaması felan tamam da en azında diğer özellikleri ver bu kadar ayrımcılık olmaz daha almam
-
Benimde TR rom bende neden çıkmıyor 2 gündür bu güncelleme..
-
Gerçekten sinir bozucu bir durum ve sebebini de gerçekten merak ediyorum. Öğrenebilmek için de yetkililere yazmayı planlıyorum açıkçası pek bir cevap alacağımı da düşünmüyorum ama olsun.
Henüz bana da gelen giden yok açıkçası kontrol ediyorum sık sık ama pek bir değişiklik yok diyen arkadaşın görüşlerinden sonra da çok bir beklentim kalmadı yani istediği zaman gelebilir :) bir de güncelleme ekranında sağdaki üç noktaya girince bir menü var orda bir buton var güncellemeleri erken al gibi bişey yazıyor onu da açtım, bakalım.
Belki eski bir özelliktir ama ben daha yeni farkettim. Ekrana üç parmak dokunduğumuzda ekranda bulunan ne varsa istenilen parça, şekil ya da boyutta kesip kaydedebiliyoruz. Aslında çok iyi bir özellik bu. Bu arada halen güncelleme yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salperde -- 15 Mart 2023; 7:37:49 >
o daha öncede vardı üç parmak ekran görüntüsü alma hatta uzun sayfalarda kaydır butonu çıkıyor ve ekran dışında kalan yerleride görüntü alabiliyorsun
-
bakalım garanti bitiyor haziranda o zaman redmi lere yüklenen romdan yüklemeyi düşünüyorum yada çin sürümüne geçicem Türkçe dil varmış çin de
-
Ekranı yukardan aşağı üç parmakla kaydırıp görüntü almak farklı onu ilk zamanlardan biliyordum ama benim dediğim de farklı birşey. Bu üç parmak kaydırma değil sadece ekranda basılı tutacaksın sonra kısmi ve istenilen şekilde yapıyor.
anladım bakayım bir ben üç parmakdan bahsediyorsun sandım pardon
-
-
hayırlı olsun görsel olarak birşey beklemeyin tr cihazda malesef herşey aynı
-
Bu yurtdışı ama herhangi bir farklılık olacağını sanmıyor TR 'ye göre...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X