< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (192. sayfa)
-
-
Bende de oldu geçti. Bir hafta on gün sürdü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Aynı sorunu yaşıyorum birkaç gündür. Doğrulama smsleri gelmiyor benim hat Türktelekom bakalım geçer inş garantisi önümüzdeki ay doluyor olmadı servise göndereyim diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 8 Mayıs 2023; 13:41:47 > -
hattınızı resetleyin
-
teşekkürler deniyim bir
-
hattı resetledim yine gelmiyor sms ler yeniden başlatmam gerekiyor miui 14 yükledikten sonra hard reset atmıştım acaba servisi arayıp bilgi alsam mı haziran 10 da garanti bitiyor olmadı servise göndereyim
-
hard reset atın ama kurarken yedekden kurmayın, sıfırdan teli kurun yine olmazsa servis yolu gözüküyor
-
yedekten kurmadım zaten uygulamaları felan hepsini playstoreden tekrar yükledim sadece müzikleri bilgisayara atmıştım kopyala yapıştır onları geri yükledim resimleri bile almadım geri hattı resetledim dediğiniz gibi ama yine aynı telefonu yeniden başlatıyorum mesajlar tek tek düşmeye başlıyor garanti 10 haziranda bitecek
-
Ram arttırma özelliği 5 GB çıkmış. Son bir haftadır 5 GB deniyordum ama sanki hafif takılmalar oldu tekrar +3 GB ye aldım akıcılığı tekrar geldi. Deneyimleyen oldu mu
sanal ramın çok fazla etkisi olduğunu zannetmiyorum hatta testini bile yapmışlardı yt de
-
Baska gsm hat deneyin
-
bakalım hocam hayırlısı olmadı servisi arayıp destek alıcam
-
Pil kisminda ekran süresini göstermiyor artik bende. Sizlerde de oyle mi.
Son guncellemeden sonra sarj daha cabuk bitiyor
Arkadaşlar aylardır bekliyorum. Hala MIUI 14 gelmedi. 13.0.3'te kaldı. Ne yapmam lazım? Yardımcı olabilecek var mı?
-
teli resetle
-
Normal reset mi, hard reset mi?
Birde olayın tam mantığını çözemedim, resetleyince normalde gelmeyen güncelleme nasıl geliyor?
-
resetleme var ayarlarda,yazılım olarak sistemi yeniliyorsun indirdigin uygulamalar hatalara yol acabiliyor ve kitliyor olabilir sistemi
Evvelsi gün akıllı saatimi şarj koydum iş bitince ama bir türlü kadranı göremedim baya uğraşıp kadrana ulaştım ve saati resetledim cillop gibi oldu tekrar, bu işlemden önce 3 kere kadran değiştirmiştim bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 22 Mayıs 2023; 12:8:29 > -
Arkadaşlar 13e güncellememek için baya direnmiştim. Hsonu güncelledim tekli uygulamalara karanlık mod desteği gitti sadece amazon gözüküyor. Bi çözümü alternatifi varmı bildiğiniz?
-
Ekran bölmeyi en alttaki 3 tuştan soldakine uzun basınca açıyordum. Bu şekilde atama yapmıştım. Miui 14 gelince bu özellik kayboldu. Ekran bölmeyi nasıl açıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
servis hızı hakkında bilgisi olan var mı? kulaklık girişi çalışmıyıor kaç günde geliyor ortalama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X