Dostum MIUI 13 kullanırken bende de vardı ama MIUI 14 te yok ayarları kurcaladım bulamadım bir ayarı yok galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (194. sayfa)
-
-
-
Click play music ekran kapalı iken tıklayınca geliyor ekranı açıp normale dönüyor, kapatınca yine aynı, you tube açtıktan sonra oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefonun garantisi doldu çin romuna geçiş yapacağım bakalım ne farklar olacak tabi kendim nasıl yaparım bilemiyorum detaylı bir video vardır sanırım
-
Arkadaşlar severek kullandıgım poco X3 pro (8GB 256 hafıza) modeli dun aniden kapandı ve açılmadı bırdaha.izmitte 4-5 telefoncu gezdım hıc telefonu açmadan dedıklerı tek şey anakart arızası ve bız burada yapamıyoruz.bıraz araştırdım cok zahmetlı ,hassas ve ince iş isteyen birşey.
istanbula gıtmeye karar verdım anadolu yakasına.googledan yorumlarda puanı yuksek bırkac işletmeyı aradım 1 iş yerı harıc yapamayız dedıler.hatta bı arkadaş bayagı detaylı anlatttı,.
bu kadıkoyde GENPA bakıyor bızım telefonlara.hiç oraya anakart yaptıran oldu mu (cok da şikayet var orası hakkında ,tereddütde kaldım)
bu genpada anakart sıfır mı takılıyor ve randıman alan var mı?
yada bu işin ustasını bılen tavsıye edebılecegınız bir tamirci.telefon yada dukkanın ismini vermenız yeterli.
biraz uzun oldu ama cok sevıyordum telefonumu, herkesede tavsıye edıyordum ama boyle anakartın sorun cıkarması cok üzdü benı.canavar gıbı telefon bir anda solucana döndü :)
teşekkur ederım şimdiden yardımlarınız ıcın
-
garantimin dolmasına 1 ay var burada,lakin telefounu gittigidiyordan almıştım zamanında, satıcı fırmanında satııgı telefonlara genpa garantıye sokmuyormus .N1 internatıcıonaal adına bır fırma. çinden telefon getırıp satıyor sanırım.garantıyı gectım , yeter ki eskisi gıbı saglıklı çalışsın telefonum
-
Kapanma sırasında telefonu kullanıyor muydunuz hocam süreç nasıl işledi acaba telefonu ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bende ilerleyen zamanda bu sorunu yaşar mıyım merak ediyorum. Ben telefonu alalı 11 ay oldu genelde telefonu çok ısıtacak oyun, uygulama vs kullanmıyorum ayrıca şarjda da kullanmıyorum. Sizde kapanma esnasında durduk yere mi kapandı yoksa oyun, sosyal medya vs kullanım esnasında telefon biraz ısınmışken mi? Bu arada aradığınız yeri bulursunuz umarım.
-
serdar hocam oyun oynamıştım yaklaşık 1.5 saat kadar, sonra telegrama bakıyordum pat dıye kapandı.garantı suresının dolmasına 1 ay var ,ama genpaya versemde yapmazlar sanırım, netten almıştım telefonu cunku.şarjda bende kullanmam ,ama ben bıraz oyun fılm dızı vs cok kullanırdım dogal olarak ısınırdı.ısınmadan kaynaklı oldu sanırım anakartda kaldırmadı bu kadar yükü galıba sonunda sıstem çöktü..telefon bence cok ıyı fıyatına göre ama ,cok ısındıgında telefonu kullanmamak gerek sanırım .ben bıraz abarttım galba.
-
Geçmiş olsun hocam öncelikle telefon güzel bende severek kullanıyorum kronik bir sorunmuş ve yaşayanda çokmuş bu durumu ya anakart değişikliği ya da yeni cihaz verilmiş diğerlerine üretimi devam etmediği için büyük ihtimal anakart değişimi yapılır. Garanti bitimine henüz 1 ay varsa bence gönder aldığın yerle irtibata geçip servis neresi öğren derim. Geçen gün bir haber gördüm wi-fi sorunu sebebi ile 2 modelin garanti süreleri 2 yıl uzatıldı yazıyordu ama iyice okuyup araştırmadım cihazlardan biriside X3 Pro idi bu konuyu bi araştır istersen. Şahsen bende yoğun kullanıyorum ama öyle ağır oyunlar yok bende çok bir ısınma yaşamıyorum bazen Netflix ve Disney izlerken biraz ısınıyor bende de umarım bu sorunu yaşamadan 3-4 sene kullanırım :) İki seçenek var ya telefonu korku ile çok zorlamadan ısıtmadan hafif kullanmak (ki bana bu mantıksız geliyor) ya da sonuç olarak cihazı oyun telefonu olarak aldığımız için son zerresine kadar zorlayıp kullanmak bu ayıp üreticinin ayıbı sonuçta yapacak birşey yok.
-
Xiaomi, Hindistan’da; Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max, Xiaomi 11 Ultra ve Poco X3 Pro modellerinin garanti süresini +2 yıl daha uzattığını açıkladı.
Sadece Hindistanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 18 Haziran 2023; 10:57:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler içeriğini tam bilmiyordum geçenlerde görmüştüm.
-
Bende bilmiyordum siz söyleyince haberim oldu.burda önemli olan bu modellerde ne yanlışki garantileri uzatıldı.
satışı çoktur hala
-
Diğer modelleri bilmiyorum ama x3 proda (özellikle de Hint versiyonda) anakart yanması gibi bir sorun vardı. Ondan olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Wi-fi arızası gibi birşey yazıyordu hatırlayamadım şimdi ama kronik bir kapanıp açılmama sorunu varmış zaten cihazda umarım biz yaşamayız.
Arkadaslar mobil veride uygulamaların cogu acilis ekraninda kaliyor, ya da gec açılıyor. Hattim türk telekom. Neyden kaynaklanabilir bu sorun.
-
bende youtube videolar atıyorum poco x3 ile ilgili sürekli aynı soru benim telefona gelmedi acaba engelleyen bir durum mu var çözemedim benim de en son 14.01 geldi okadar
-
resetleyin teli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X