Poco X7 günlük kullanım tavsiye..

-
-
baya idare eder gibi. sadece yazılımı bir süre sonra patates olur.
-
1.5k civarı ekleyip X6 Pro almak daha mantıklı, her yönden çok daha iyi cihaz, ama ben honor 200 alırdım bu bütçede.
-
Şuan Mi 8 Lite 6/128 kullanıyorum 6 yıl olacak bu ay sonunda.. Cihazdan memnunum ama artık batarya üzmeye başladı.. Sizce gündelik kullanımda işlemci ram performansı farkı ne ölçüde olur ? Teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: ruaF19121.5k civarı ekleyip X6 Pro almak daha mantıklı, her yönden çok daha iyi cihaz, ama ben honor 200 alırdım bu bütçede.
Honor 200 - 8/256 için 3500TL fark vermeye değer mi ? Teşekkürler
-
Performans olarak X6 Pro çok daha mantıklı olur hocam, Honor dememin sebebi tamamen yazılımsal, MagicUI daha oturaklı bence HyperOS'e bakaraktan, ondan dolayı Honor 200 demiştim. ayriyeten kamera benim için biraz daha önemli olduğu için honor 200 benim kullanım senaryoma göre daha mantıklı oluyor, fakat sizin kullanım senaryonuzda X6 Pro daha mantıklı kesinlikle.
-
X6 pro'yu tasarım olarak beğenmiyorum.. X6 pro ve Honor 200'ün, X7'ye kıyasla Sosyal medya - youtube - netflix vb kullanımda işlemciden kaynaklı performans farkı olurmu ? Kamera ve Oyun performansları hiç önemli değil..
-
Olmaz hocam alabilirsiniz, 2024 yılının en fazla tutulan modelinden birisi honor 200, inceleme fırsatımda oldu, güzel cihaz, elde tutuşu falan çok hoş, silikon karbon pil teknolojisi ile çok güzel ekran süreleri sunuyor
-
Çok teşekkürler..
-
günlük kullanımda işinizi fazlasıyla görür. mi 8 lite ı ben de kullanmış babama ve kardeşime almıştım zamanında. şimdi xiaomiyi bıraktık komple. uzun vadede can sıkıcı oldu bizim için.
anladığım kadarı ile siz uzun vade kullanıcısısınız. bütçenizi arttırabilirseniz x6 pro vs de bakabilirsiniz.
-
Honor daha mantikli..Xiaomi ye para verilmez ama mi kullanicisi oldugu için işletim sistemine aşinasin o yüzden honor demek ne kadar dogru bilemedim.Kurcalaman daha mantikli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam düşürüp kırmadıkça uzun süre kullanmaya çalışıyorum..X6 pro iyi cihaz ama işte oyun oynamayan biri için o farkı vermeye değer mi ?
-
Hocam 3.700TL artırmam lazım bütçeyi ayrıca işlemci farkı öyle ahım şahım değil gibi incelediğim kadarıyla..
-
Dediğim gibi işletimine aşinaysan kafana göre bütçene göre al geç,arada kamera be işletim farki var.Kullanmadim ama xiaomi markalarina tiksinti oldugu için yanaşamiyorum:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işletimine aşinalık kalmadı ki dostum son MIUI güncellemesini alalı 4 yıl olacak nerdeyse.. Şimdi HyperOS ler çıkmış :).. Beni arafta bırakan tek şey 8gb ram ve işlemci mevzusu işte..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X