Şimdi Ara

PODYE İşlemli, omuz direği değiştirilmiş araba alınır mı? Eksper Bilgileri Mevcut Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muratcan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, 2014 Hyundai i20 300bin km.de dizel bir araç alma aşamasındayım (eşim ve ben kullanacağız) fakat Eksper Görüşleri kısmında yazanları okuyorum ama çok önemlimi o konuda bilgim yok malesef, aracı satan arkadaş bu arabayı 6 yıldır kullandığını söyledi, o da bu şekliyle aldığını ve (piyasaya göre biraz daha uygun aldığını) 6 yıldır 100bin. küsür km kullandığını söyledi. kendisindeyken sadece sol önden hafif bir kaza geçirmiş, arabanın motorunda yürüyeninde vs. hiçbir sorun olmadığını bin git modta olduğunu söyledi. (bütün ağır bakımlarını yaptırmış) bu eksper görüşleri kısmında yazan "sol ön podye işlemli, sol süt omuz direği değiştirilmiş, sol direkler boyalı, arka panelde düzeltme var." bu bilgiler ışığında sizce bu arabayı alsam bana ne gibi sorunlar çıkarır? burada yazan şeyler bir araba için hayati önem taşıyan problemler mi? Türkçe meali nedir:) bilgi verirseniz çok sevinirim.

Link;

Ayrıca Satıcı şu şekilde bilgilendirme yazdı;

Aracın kaportasında çizik göçük yoktur.

pasta cila yeni yapılmıştır.

Hava filtresi, Yağ filtresi, Motor yağı Ön diskler ve ön arka balatalar dahil Yeni değişti.

Hasar kayıdı rakamsız çıkıyor ufak bir şey, yedek anahtar mevcut

PODYE İşlemli, omuz direği değiştirilmiş araba alınır mı? Eksper Bilgileri Mevcut Lütfen Yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcan -- 6 Mart 2025; 19:56:46 >

• sol önden büyük kazası var

araba ayrıca takla da atmış

arkadan da göçürmeli kazası olmuş

200 bin liraya kadar alınabilir anca kuş grubuna binmektense

+ dizelin olası sorun arıza masraflarını da düşünerek . bi pompa enjektör turbo 100bin liraya yapılmaz heralde aşağı yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka7 -- 6 Mart 2025; 19:35:25 >
  • Meali, sol taraftan çok ağır bir kaza geçirip pert olmuş, sonra toplanmış demek.

Normal piyasasının çok altında ise alınabilir, aksi halde bulaşmayın. Ek olarak ben aile aracı olarak kullanmazdim bu aracı, tek bineceksem alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ka7 kullanıcısına yanıt

@Ka7 @lojistisyen arkadaşlar cevaplar için teşekkürler kesin takla atmışmıdır ? bu arada yeni evliyiz eşim ve ben kullanacağız arabayı ve ilk arabamız olacak, arabanın linkinide aşağıda paylaşıyorum, fiyat olarak çokta uygun bir fiyatı yok açıkcası. 373bin TL olarak fiyatı var, 355bin. civarınada bırakacak. araba çok temiz görünüyor ama dediğiniz gibiyse sıkıntı var. fiyatı çok yüksek o zaman ? hiç bulaşmamalımıyım?

Link;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcan -- 6 Mart 2025; 19:57:32 >

• Sol taraftan kazası ağır. A direği ve B sütunu kesilip eklenmiş, bütün çevre bölge de tahmini macunlu ve boyalıdır, tavan da boyalı zaten ve işlem yoğundur.

Ben bu arabayı tam (modelini yazmamışsınız ama) 2014 Hyundai olarak görmüyorum artık. hangi usta yapmışsa arabanın ismi odur, usta iyi yapmışsa iyidir, kötü yapmışsa kötüdür. hyundai'lik bir şey kalmamış. kimisi umursamaz, araba sorunsuz ve ucuz ise alır biner. kemeri bile arkadan takan insanlar var hâlâ, bu kişiler arabanın nasıl olduğu ile ilgilenmiyor. kimisi ise benim gibi titizdir, bedava verilse şu araba, binmez. bir alt model alırım/bir alt donanım alırım, böyle ustaların ağızda sigara sanayide kesip biçip topladığı arabayı almam.

Sizin için olabilecek en kötü senaryo aynı bölgeden kazaya karışmak. arabanın fabrikadan çıktığı gibi korumayacağına emin olabilirsiniz.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim arabanın linkini de ilk mesaja vede aşağıyada bıraktım.

https://www.sahibinden.com/s/oamNMdB9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcan -- 6 Mart 2025; 20:11:38 >
  • Gidin grande punto model alın 300bin kmde temizi bulunur bütçeye ya da palio alın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 Senedir yan kapı direği boyalı arabaya biniyorum. Her direği boyalı arabaya "bu takla atmış" , "altı güneş görmüş" vs diyenlerden gına geldi. Parasına göre alınır binilir kardeşim biz biniyoruz işte yıllar bişey yok. Bence bu arabanın asıl derdi 300 bin km'yi devirmiş bir dizel olması. Bugün bi enjektör takımı 100 bin lira. Turbo ne durumda, triger ne durumda, debriyaj baska balata kavrama volan ne durumda. Kimse bunları sormuyor herkes takılmış direğe.

• Alpha American youtube
    Do you see the car crooked or straight? Send this to a democrat. #fypage #fypシ゚viral
    https://www.youtube.com/shorts/iA-czu9xSr4?si=o9sccayAmdhFv9It

• 2012 model 128 bin km de ki Aveo 1.3 dizel aracımı 468 bine yarın veriyorum.
    Bakımlı Yazlık kışlık lastikleri yanında ben arabayı ucuza veriyorum gibi geldi. 😂

• Birincisi hasar kaydının rakamsız olması kazanın küçük veya büyük olduğu hakkında fikir vermez. Araç kazaya karışmış, sigorta şirketine bildirim olmuş ancak ya araba tamir gerektirmemiş ya da cepten yaptırılmış.

Benim tahminim bu araba arkadan eklidir. Sök tak görünen parçalar da orjinal çıkmadır. Hava yastığı %99 patlaktır.

Bu araba ya takla attı ve toplandı ya da sol önden ve yandan ayrı, arkadan ayrı kaza yaptı. Her halükarda kaportası yapboza dönmüş.

• Yanından hızla uzaklaşılması gereken bir araba.
    ancak 3. dünya ülkelerinde hala dolaşımda olabilir, gelişmiş bir memlekette çoktan geri dönüşümü boylardı

• Ayni bütçeyle arac alacak olsaydım,asla bu arabanin yakinindan bile gecmezdim.butcenizle punto, ya da palio 1.3 mjet gayet rahat bulunur.hem km düşük,hemde her tarafı kazali olmayan bir araciniz olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.