Şimdi Ara

PoE PvE Build Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PoE de PvE odaklı bir char kasmak istiyorum karakter ve build önerilerinizi bekliyorum. Kolay kolay gebermeyen kodummu oturtan bişiy olsun :D
    orjinal forumunda internetteki diğer yardımcı sitelerde build önerilerini inceledim fakat o kadar çok seçenek varki aklı dahada karışıyor insanın .

Oyun hakkında bilgisi olupta sen bu karakteri al şu skilleri aç o gemleri kullan diyerek PvE build önerebilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

• Multistrike bulabilirsen tank marauder kasabilirsin.

Infernal Blow-Melee Splash-Melee Phsycal Damage-Multistrike

Ben bu şekilde kullanıyorum yanına Leap Slam - Faster Attacks ve Life Regen Totem var bir tane onu kullanıyorum mercilesste çok zor ölüyorum.Ama iyi item lazım 2 kerette indiremezsen yeri öpersin.

Edit:Şimdi aklıma geldi aç bi scion çok basittir kasması./faceroll

Edit 2: Marauder pasif ağacından life ne bulursan ver yoksa yine yeri öpersin.

İşsizlikten senin için kullandığım pasif treemi yaptım.Biraz noobumdur pro oyuncular kötü yerleri uyarırlarsa iyi olur.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAdwFLQthDjwS2RNMFHEY1xkuGj4bRRvIG_ol3yb4J9Un7Si1KS4ppTBPMHcxnjS-NZI6UjrhPC09_ECgQapDMUSeTeNOKlBQU7tVqVYEWGNYr14TXz9gS2CIYLthIWFSZFJlp2bZcql07XdieA15aHrve4x8uHzZhO-GYIjxjAaMz46_lZuXtJ65pBmkrKZXpzCsWayqrLquULBztHO2Qbc-ud2-ir_VwQTBo8RYxPbGrsbY1I_fv-Jh4urnY-y27w7vTvGs8fTyL_JF8932SPcy-Ov-Cv6P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 8 Kasım 2013; 13:23:37 >

• Saol demir adalı dostum .

Scion hangi sınıf oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junmenhun -- 8 Kasım 2013; 13:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Multistrike bulabilirsen tank marauder kasabilirsin.

Infernal Blow-Melee Splash-Melee Phsycal Damage-Multistrike

Ben bu şekilde kullanıyorum yanına Leap Slam - Faster Attacks ve Life Regen Totem var bir tane onu kullanıyorum mercilesste çok zor ölüyorum.Ama iyi item lazım 2 kerette indiremezsen yeri öpersin.

Edit:Şimdi aklıma geldi aç bi scion çok basittir kasması./faceroll

Edit 2: Marauder pasif ağacından life ne bulursan ver yoksa yine yeri öpersin.

İşsizlikten senin için kullandığım pasif treemi yaptım.Biraz noobumdur pro oyuncular kötü yerleri uyarırlarsa iyi olur.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAdwFLQthDjwS2RNMFHEY1xkuGj4bRRvIG_ol3yb4J9Un7Si1KS4ppTBPMHcxnjS-NZI6UjrhPC09_ECgQapDMUSeTeNOKlBQU7tVqVYEWGNYr14TXz9gS2CIYLthIWFSZFJlp2bZcql07XdieA15aHrve4x8uHzZhO-GYIjxjAaMz46_lZuXtJ65pBmkrKZXpzCsWayqrLquULBztHO2Qbc-ud2-ir_VwQTBo8RYxPbGrsbY1I_fv-Jh4urnY-y27w7vTvGs8fTyL_JF8932SPcy-Ov-Cv6P

yanlış anlamayın pro muro değilim ama bende birtane 95 skill pointli devamını kullanışınıza göre devam edebileceğiniz bir pasif ağacı yapılandırdım

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAxthYY1BQjM_2SF8_VEnnUu8Oud3yL9SPGS4n7fPdrKpyqXzZxPY9DySLfLs62Ow4GjinhJBVTdiMdsWK8B8Es6IAFE13YtlhVw3SIZ7NpzAUIFBHAec26GSjGlVhIYTvdO1672BLBS1AoJ65PC3Grrc-_gryRTrhplcxnk3j_o81krXyAdykGRv6Jd-E2WVNR36rxZ_LXhMbyEMxtkFOKimlw4bnkayvqWhuqkrIAnFVtcEEEtkaPqxZiPHi6nfj

• Yani o ara pasifleri açmak için baya level kasmak gerekiyor zaten.Eğer Iron Reflexes açmayı planlıyorsak ilk ona gitmek daha mantıklı.

BM de auralar için kötü oluyor baya ama mana da sıkıntılı geliyor bana BM ile daha rahat ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.