Şimdi Ara

POKEMON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
0
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyunu yeni gördüm cocukluğumuzun oyunu diğebilirimwww.pokemoncrater.com

hehe oyun bildiğiniz pokemon cizgi filninin aynısı pokemonları yakalayım eğitiyosunuz suanda en fazla gordüğüm online kişi sayısı 8985 civarıydı bu oyun 1999 dan beri var poke kasmak zor değil poke kasmak için karşınıza cıkan pokeleri oldurmeniz gerekio başlangıçta bir adam seçiosunuz ve onu oyun ekranının sol alt koşesindeki yön tuşları ile yonlerdiriyosunuz karşınıza poke cıktığı zaman yon tuşlarının yanında gosterio ve click here yazan yere tıklıosunuz pokenizi seçip savaşa başlıosunuz karşınızdaki pokeyi oldurduğunuzde para ve ex kazanıosunuz para karşılığında poke topu,geliştirme taşları,veya can tupleri alabiliosunuz bende daha yeni başladım bildikleri bu kadar + pokelerinizi yakalamak için karşınızdaki pokenin canı 12 den aşağı olması gerekio savaş ekranın altında toplarvar ilk topu seçip use ball tıklıosunuz ve poke sizin... yardımistiyenler için oyundaki adım nacro

• Oyun cidden cok güzzel...

Pokemon olduğuna bakmayın adının gercekten cok zevkli
  • eet oyn cok zevkli 1999dan beri oynanıo online sayısı suan 10bini gecmiş durumda haritalar var haritalardan pokemon arıyıp onları ister poke topu ile yakalayın sizin olsun istersenizde oldurun sizdeki pokelere lwl atlatın kasmak kolay bence deneyin zevkli oyun
  • Bis sorum olcak

pokedex imde sadece charmenderım var...

Savas alanı na girdiğimde level 100 mewtwo bile cıkıo

Kendi düzeyime göre bi savas alanı yokmu_?
  • Gameboy daki pokemon gibi olsa şöyle bi' emerald zaten karakterler oradan alıntı Ama online olması güzel bişey.
  • oyunla ilgili hiç bişi anlamadım.
  • Ben olayi cözdüm ancak site bu is icin yetersiz yawaslama mevcut sanirim 99 da tasarlanmis demekki o günden bu güne hic ilerleme olmamis yenilik gibi o yüzden vakit gecirmeye bile değmez derim ben. Ayrica 10 bini askin online demek iyi birsey degil lakin kendi adima konusuyorum oynadigim online oyunlarda genelde minimum sayida oyuncularla daha cok oynanirlik olduguna inaniyorum Silkroad olsun Knight olsun veya text tabanli bunun gibi oyunlar olsun nerde cokluk orda bkluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 10 Mayıs 2006; 22:35:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Pokemon Editli GBA Oyunu Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla oyun süper dün başladım bırakamadım ...kendine güvenen varsa kapışırım
  • LeveL 42 raichum ve LeveL 37 Pikachum var...İsteyen herkesle kapısırım...
  • Trade yapmak isteyen varsa kullanıcı adım: Devilish King
  • Elimde değisik pokemonlar var...Sen ney takas ediceksin?
  • Azurill lvl9 exp4500
    Baltoy lvl10 exp5000
    Krabby lvl9 lvl4500
    Unown (U) lvl11 exp5500
    Unown (Y) lvl8 exp4000
    Roselia lvl14 exp7000

Bunları değiştirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 11 Mayıs 2006; 16:44:08 >
  • Krabby ye level 11 totodile verebilirim...
  • teklif ver onaylıyım. ismim: Devilish King
  • Duskull 13 6500'u da değiştirecem.
  • Vazgectim Roselia yı deisicem...
  • Tamam olur ama hangi pokeyle değiştirecen?
  • 16 slowpoke

Ama senin roselia yı secince vericeğin adamı sec dio napıcam?
  • Karşına çıkan sayfayı PrintScreen ile kaydedip imageshack.us'a yükleyip adresini verirsen yardımcı olmaya çalışırım.
  • Olmuyo

Resim kücük geliyo...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.