Şimdi Ara

POKEMON (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya hep ben soruom biri de cvp versin daha

bu da son sorum olcak sanırım yaaaaa oyunda trade e koyduuum güsel yaratıklar var onlarla kendi takımımdakileri deiştircem ama yapamıom
  • nasıl oynayıyo biri söylesin
    nasıl kapışılıyo
  • sağ kolonda battle an online member yazıyo, ordan savasmak isatediğin kişinin nickini yaz karsı tarafa davet gidiıokabul ederse normal savasır gibi karsılıklı oyun
  • ben de oynadım güzel bir oyun 58 lwl charizard var
  • arkadaşlar bende bu oyuna yeni başladım ancak bir sorum olacak nasıl pokemon yakalanıyor elimde sadece bulbasar var yardım edin biraz pokemon yakalamam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC GRADY -- 15 Ağustos 2006; 13:12:12 >
  • guzel bi oyundur..........
  • bu oyunun linkini werirmisiniz
  • çok güzel ve eğlenceli bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

arkadaşlar bende bu oyuna yeni başladım ancak bir sorum olacak nasıl pokemon yakalanıyor elimde sadece bulbasar var yardım edin biraz pokemon yakalamam lazım

haritalardan pokemon arıosun biraz savaşınca canı gidio öldürme canı az kalınca poke top var altta onu kullan
  • bende oynuyo 72 lwl blastois 68 venusar 58 charizard 52 pigeto 37 hunter 30kadapra daha var da unuttum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Gameboy daki pokemon gibi olsa şöyle bi' emerald zaten karakterler oradan alıntı Ama online olması güzel bişey.

Aynı Gameboy'daki gibi internette oynasak ne gğzel olurdu dimi yaKeşke ole yapsalar yada Runescape gibi olsa görüntüler

• Poke severler;

pokemon crater oyuncuları adında ana başlığımız var,tüm sorularınızın yanıtı orada.

Buyrun gelin bekliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_356/tt.htm
  • Benim 7 tane lwl 100 pokemonum var 3 tane efsanevi var.

• dostum bana ulas olurmu senı beklıycem basri_177@hotmail.com
  • ya storm insan bi tarihine bakar yafs ilk msj 10 eylül 2006 son msj 9 eylül 2006 niye upluyon geçen senenin konusunu yafs!!!
  • ya abi adam mesaj atalı 1 sene geçmiş siz hala mesaj atıonuz bnde tam alay etcektim oohooo günaydın diye baktım msj tarihi esermiş önemli konular kayboluyo arkadaşlar böle yapınca
  • Git efsane yakala ! Trade yap Allah Allah oyunsüper ben oynamayı bıraktım ama gerçekten çok süper bir oyun!!!
  • nasıl birden fazla canavar alıyosunuz ya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.