Şimdi Ara

POKEMON (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bunu game boy da oynamıştım süper bişi di
  • alweex benim game boyda belli bi lwl dan sonra yaratık gelişioda her yaratığın en fazla 3 gelişimi var ve bazıların 2 sen biraz daha lwl atla en iyisi
  • nerden indirilio üye oldum sonra
  • poke ye saldırınca sayfa görüntülenemio dio
  • güzellll mış yaw
  • eskiden oynardım kucuukkken bence baydı artık bu oyun cipsten cıkan tasolarıyla oynamak daha zewkliydi

• oyun çok hoşuma gitmedi ama yinede oynuorum ama niye oynadığımı bilmiorum
  • pokemonların hepsini 100 yaptım tüm rozetleri aldım hala oynuom daha önce sölediğim gibi nedenini bende bilmioum
  • Banada YArdımcı olurmusunuz okudum Güzel Birşeye Benziyor NAsıl Üyelik Aıp Oyuna bağlanaBilriim Lütfen YArdımmm
  • ya bişi sorcam

şimdi savaşmak için 6 tane pokemonumuz var ve başka pokemonlarda yakalıyabiliyoruz
    şimdi o savaşamadığımız pokemonları nasıl şavaşabilen pokemonların listesine koycaz
  • nasıl online kapışılıyor ya mesala ben birinizle nasıl online kapışıcam hergün oynuyorumm nerdeyse id devilugur kapışalım gelin
  • ben oyunu 2 hftadir oynuom iki kisi oynuoduk ark yamuk yapti 2 tane cara 2sindede mewtwo vardi 7-8 tane 100 lwl poke bussuru de efsane poke isimleri __exodia__ ==exodia== ==exodia==daki pokelerin bazilarini o almadan kurtardim ama counu aldi neysr simdiki adim exodia the fallen one istienne pvp yaparim 100lwl blastoils var kadabra ginger entei dratinilic var su anda ama trade den shiny mewtwo aliom lwl lari yarin fln 100 olur neyse shyny pokelerin cani dierlerinden %25 fazla oluo biraz uzun oldu ama icimi dokmek istedim kalles kopek cordu beni
  • haritada salak salak dolasıyorum daha pokemeon fln cıkmadı
    ne oluyor ne bitiyor anlamadım haritalar hınca hınc dolu
    yani sadece geziyom pokemon fln yok ne sacma iş
  • ben üyelik bilgilerini doldurdum pokemon ve tipi kmi seçtim ama şöle bi hata verdi

Query error!
    Can't open file: 'pokemon.MYI' (errno: 145)

bi yardım edermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

ben üyelik bilgilerini doldurdum pokemon ve tipi kmi seçtim ama şöle bi hata verdi

Query error!
    Can't open file: 'pokemon.MYI' (errno: 145)

bi yardım edermisiniz

bu ara hata veriyo ama şimdi yok
  • ya bişi dicem ben charmender le başlamaya çalıştım olmadı en sonunda köpek var sağ altta onla denedim zorlada olsa girdi
  • ya şu pokemonda dükkan nerde bi gym i buldum oda yanda yazıo haritalardan binalara girebilioz damı bişi alıoz
  • ya şu pokemonda unown lar ne anlamadım yaaaaaa saldırıolar ama 0 vuruolar ben de güçlüler nadir çıkıo die gördüm an üstüne atladım hemen de poketop kullandım daha da işime yaramıo atsam atamıom zaten satılmıo
  • ya oyun çok güsel ama şu sıralar hep hata verio yaaaaaaa gıcık oldum giremiom oyun sardıda devil may cry ı bırakabilirim pokemon yüzünden
  • ya ben taş aldım ama nası kullancam bilmiom alev fln geliştirme taşlarından ama işime yaramıo bi yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.