Ben olayi cözdüm ancak site bu is icin yetersiz yawaslama mevcut sanirim 99 da tasarlanmis demekki o günden bu güne hic ilerleme olmamis yenilik gibi o yüzden vakit gecirmeye bile değmez derim ben. Ayrica 10 bini askin online demek iyi birsey degil lakin kendi adima konusuyorum oynadigim online oyunlarda genelde minimum sayida oyuncularla daha cok oynanirlik olduguna inaniyorum Silkroad olsun Knight olsun veya text tabanli bunun gibi oyunlar olsun nerde cokluk orda bkluk
abi bi myko deneyeyim dedim ODIN serverinde ordada adam yok o yuzden oynanmiyo kasacak adam bulamadim..
arkadaşlar siteye login yaptım map seçiminide yaptım bir sürü adam çıktı kafalarında 2 3 yazıyor sonra napcam
ben yeni başladım şimdi açtım ama lvl atlatamıyom
quote:
Orjinalden alıntı: emrecalak
irenç oyun 5 yıllık be bıktım gengar 100 charizart 100 magmar 100 alakazam 100 olunca sıktı oburleride baya yuksek
istemiyosan bana wer
bir şey soracam ben pokemon takımından birini tradeye koymak istiyorum nasıl yapabilirim.
vede başkasından bir pokemon lmak istiyorum tradeden nasıl alacam
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
LeveL 42 raichum ve LeveL 37 Pikachum var...İsteyen herkesle kapısırım...
kapışmak istiyorum nick imandactr battle yolla
quote:
Orjinalden alıntı: @nd@c
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
LeveL 42 raichum ve LeveL 37 Pikachum var...İsteyen herkesle kapısırım...
kapışmak istiyorum nick im andactr battle yolla
2 haftadır oyunu oymamıyorum hehe
3-4 tane 100 lvl poke vardı trde ederim yada isteyene nicki ve $ifremi veririmbana öselden msj atın sadece(:
ben kapışmak isteyenle kapışabilirm çok güçlü değilim ama nick: musa_khan pokelerlvlleri Blastoise______42 Raichu________55 Unown(f)______22 Charmelon_____24 Unown(x)______22 Shiny Unown(m)_25
gelin kapısalım varsa tabi 2 tane nadir pokem var yani haritada cıkışı 70 lwl olan pokelerden 100 blastorise 100 venusar 100 gengar 100charizard 100 starmie 100 golduck var :D ho-oh 80 lvl latios 90 lvl beklerim
abi sen super güçlüsün tekde ben püfffffff olurum
ağalar ben oyunu indiremedim sanırım verdiğniz sitede şuan için bi sorun var yardımcı oursanız sevinirim benimde dikkatimi çekti bi bakim :D
o kdr oynuosunuz ama bnim kadar fazla 100 lvl poke cıkaramazsınız oyunun bi bugu var onu yakaladım ve sürekli 100 lvl poke cıkarıom bi kaç kişi bilio herkes bilse oyun cırından cıkar o yuzden sölemicem ama bn bu oyuna baslayalı 2 hafta oldu ve günde en fazla 1 saat oynuarak tum pokelerimi 80 ustu yaptim bugu keşfetmek kolay ama keşvedince forumlara sürmeyin derim arkadaslar bunu yapan azınlık kalsınki herkes güçlü olmasın nese bn şu krabyi de bi 100 yapiim:) kapismak isteyen varsa nick sentinelofreal beklerim
quote:
Orjinalden alıntı: harbyy
ağalar ben oyunu indiremedim sanırım verdiğniz sitede şuan için bi sorun var yardımcı oursanız sevinirim benimde dikkatimi çekti bi bakim :D
abi oyun zaten ogame gibi siteden oynanıyo al buraya gir.
BU POKEMON OYUNUNDA FARKLI RENKTE POKETOPLARI VAR RENKLİ OLANLAR NE İŞE YARIYO BİLENİNİZ VARMI
gercekten guzel oyun zaman gecirmek icin bire bir ben takılıorum simdi levl 55 raichum levl 38 gyrados ve birsuru daha cok sey ama pokemonda olmayan pokemonları hic yakalamam :D sırf pokemonda olanları