Şimdi Ara

POKEMON (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynayınca öle gelmez benide ekleyi devilugur ekleyin
  • YAW ARKADAŞLAR CHARMANDER YAKALADIM AMA ONU KULLANAMIYORUM NICIN TOPLAMDA 7 POKEMONUM WAR ISIME YARAMAYAN 1 TANESINI NASIL DOĞAYA SALABILIRIM RELEASE YAZAN YERDEN OLDUĞUNU SANIYORUM AMA YAZININ USTU CIZILMIŞ KULLANILMIYO YARDIMCI OLURSANIZ SEWINIRIM
    ILGINIZ ICIN TESEKKURLER..
  • hallettım ben
  • Benim 15 tane 100lvl var isteyenlerle kapışabilirim
  • hehe az önce hitmonlinin ilk lvl li sini yakaladım
  • oyunla ilgilnenler nickim fearoftürks isterseniz dalın isterseniz trade için pazarlık yapalım moltres ve mew arıorm
  • ya beyler lvl nasıl kasılıyo onuda bi anlatın yaa lütfen şimdiden tşk
  • arkadaşım bu oyunu indircekmiyiz..ne yapcaz oynayamadım ki bir türlü..yardım ediiiiiiiin!!!!!!!!!!!
  • 23 tane level 100 pokemonum var ayrıca sırf koleksiyon olsun diye ayrı bir hesapta hepsi level 100 olan efsanevi pokemonlarım da var bütün nişanları aldım 150 civarı puanım var ama hala bıkmadım çok güzel bir oyun haritada yeni geliştirilecek pokemonlar arıyorum (bu arada tavsiye takımızda mutlaka gengar olsun acayip güçlü hele bide darkını buldunuz mu kaçırmayın

• yeni hedefim bir hesap daha açıp bütün unownları yakalamak oda kolay
  • kayıt oldum nasıl oyuna gircem
  • yada nasıl poke yakalıcam
  • ok anladım
  • Pokemon Turnvasına katılmak için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_7973412/tm.htm adresine girin..Ödüller 3tane efsanevi pokemon..(Birisi Mewtwo)
    http://forum.donanimhaber.com/m_7973412/tm.htm
  • yaa nasıl serbest bırakıyoz bu pokeleri istemiyomda bazılarını
  • hee bide ateş pokelerei hangi haritada daha çok çıkar
  • ya bende hep sayfa görüntülenemio dio
    hiç doru düzgün bişe öldüremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecalak

irenç oyun 5 yıllık be bıktım gengar 100 charizart 100 magmar 100 alakazam 100 olunca sıktı oburleride baya yuksek

madem iğrenç niye o kadar pokeyi level 100 yapmak için kastın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carantis

23 tane level 100 pokemonum var ayrıca sırf koleksiyon olsun diye ayrı bir hesapta hepsi level 100 olan efsanevi pokemonlarım da var bütün nişanları aldım 150 civarı puanım var ama hala bıkmadım çok güzel bir oyun haritada yeni geliştirilecek pokemonlar arıyorum (bu arada tavsiye takımızda mutlaka gengar olsun acayip güçlü hele bide darkını buldunuz mu kaçırmayın

Oyundan anlayan birine benziyom ben de takılıyom bu oyuna ama şu puan olayını anlamadım tam olarak neye göre puanın artıyo bi de geçen gün oyuna girip battle yapayım puanım artsın dedim battleyi kazandım ama puanım düştü bu niye oluyo ?

• ya benim 30 lvl charmender ım oldu bunu charmeleon veya charizard nasıl yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.