Şimdi Ara

Pokemon :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pokemon animeye girer mi bilmiyorum ama buraya açmam sorun olmaz inşallah.
    Ben geçen yaz pokemon izlemeye başlamıştım (evet eşek kadar adam oldum hala pokemon izliyorum izlenmicek gibi de değil hani ) sanırım en son 7. sezon ortalarında kaldım daha internette gerisini bulamadım baya bir üzülmüştüm şimdi yeniden başlamak istiyorum pokemonu türkçe altyazılı olarak sorunsuz nasıl ve nereden izlerim ( 7. sezondan sanırım 14. sezon son sezon 14 e kadar)

• Aynı şekilde bende bekliyorum.Pokemontürkiyede 7. sezonu tamamlamışlar ama indiremiyorum.7. sezon 40 a kadar webteizle de var ama maalesef gerisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious67

Aynı şekilde bende bekliyorum.Pokemontürkiyede 7. sezonu tamamlamışlar ama indiremiyorum.7. sezon 40 a kadar webteizle de var ama maalesef gerisi yok.

Hocam ben de bu siteyi buldum fakat 8. sezon yok http://www.yaygara.tv/pokemon-izle-tum-bolumler_148.html gariptir ki 7. sezon altyazılı sezon 14 türkçe dublaj :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardToBeAGod -- 31 Temmuz 2012; 14:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RanqedKıll

quote:

Aynı şekilde bende bekliyorum.Pokemontürkiyede 7. sezonu tamamlamışlar ama indiremiyorum.7. sezon 40 a kadar webteizle de var ama maalesef gerisi yok.

Hocam ben de bu siteyi buldum fakat 8. sezon yok http://www.yaygara.tv/pokemon-izle-tum-bolumler_148.html gariptir ki 7. sezon altyazılı sezon 14 türkçe dublaj :D

Vay ben bu siteyi görmemiştim teşekkür ettim. Pokemontürkiye 8. sezonun çevirilerini devam ettiriyodu en son galiba

• quote:

quote:

quote:

Vay ben bu siteyi görmemiştim teşekkür ettim. Pokemontürkiye 8. sezonun çevirilerini devam ettiriyodu en son galiba

Sorun değil hocam. Şimdi bu soru nerden cıktı falan dersin ama torrent kullanıyor musun? Ya artık bende bu torrent işine başlamak istiyorum millet tüm animeleri torrentle çok rahat indiriyor ben de bir çok anime indirmek istiyorum hepsini bir arada toplarım sıkıldıkça bakarım kaç gb ederse etsin.

• hocam boşver pokemonu yahu
    çok daha güzel animeler var.pokemon bana göre çizgi film
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqac00

hocam boşver pokemonu yahu

Hocam herkesin imzasında görüyorum senin imzandaki my anime list ne oluyo bir sürü anime var izlediklerin falan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Pokemon Editli GBA Oyunu Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam herkesin imzasında görüyorum senin imzandaki my anime list ne oluyo bir sürü anime var izlediklerin falan mı?

aynen öyle izlediğimiz animeler,bu animeler hakkında düşündüklerimiz,ne zaman başlayıp ne zaman bitirdiğimiz ve 10 üzerinden kaç puan verdiğimiz vb herşeyi oraya giriyoruz

• quote:

Pokemona laf etırmem Benım ıcın Bır Dragon ball bıde Pokemon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle izlediğimiz animeler,bu animeler hakkında düşündüklerimiz,ne zaman başlayıp ne zaman bitirdiğimiz ve 10 üzerinden kaç puan verdiğimiz vb herşeyi oraya giriyoruz

Tamam hocam sağolasın ne zamandır merak ediyordum

• Bulabilirseniz pm atın pilis
  • İlk 4 sezon dublajlı yayınlandı sonra bilirsiniz yayından kaldırıldı. 11. sezondan itibaren Türkçe olma sebebi digitürk yayınlıyor. pokemontürkiyede son 1 aya kadar her yeni bölümü yüklüyordu ama 11-14 arasını kaldırmak zorunda kaldılar digitürk dublajlattığı için siteyi kapattırabilirmiş. onlarda altyazı yapacaklar o bölümlere.

Pokemon torentini türkçe altyazı bulamazsın. ilk 4 sezon türkçe dublaj torenti var ama 4-14 arasını ingilizce dublajlı bulabilirsin.
  • :D
  • Japonca dublajlı Pokemon da bildiğim kadarıyla sadece hardsub olarak vardı.
  • Çocukluğumda televizyonda pokemon başlarken saçma sapan danslar ederdim çok fazla heycanlanırdım izlerken şimdi narutoyu bitirdim naruto shippudeni bitirdim death note izledikden sonra yeniden bi animeye baslıcam ama pokemon ve dragon ball z arasında kaldım:/
  • Dragon Ball izle. Ama Z serisinden başlamanı tavsiye etmem ilk seriden başla o da gayet güzeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.