|
Pokemon taso bastırıyoruz, katılmak ister misiniz? (3. sayfa)
-
-
Hala pokemon taso satışı yapılıyor mu bende almak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni görüyorum konuyu ilginçmiş bu işin meraklısı için...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çizimlerde şekillerde eskisinin tadı yok gibi.
-
Gördüğüm kadarıyla baskı gayet iyi. Bu baskı tekniği bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum Uvi baskıdır. Direk malzeme üzerine yapılır. Yani sticker değildir. Baskı yapılırken uvi ışık malzeme üzerine düşen boyayı kurutarak bu şekilde bir görünüm sağlar. Baskı çok kalitelidir ve kolay kolay çıkmaz. Zamanla eski tasolardaki gibi beyazlamalar olur eğer oynarsanız. Baskıyı tahminen malzemeyi tabaka üzerine koyup çift yönlü basıp daha sonra lazerle kesiyorlar anladığım kadarıyla. Bu yüzden tabakanın dolması için 30 seti doldurmanızı istiyorlar. Aksi takdirde basılmayan bölüm için de ücret ödemek zorunda kalırsınız.
-
Orjinalleri pahalı bari böyle yeniden basım olanını ucuza alalım
Merhabalar, basım o kadar kaliteli duruyorki orjinalleri ile bire bir gibi. Fake tasoları orjinalleri ile nasıl ayırt edebiliriz? Elimde bazı tasolar var. Görünüm itibariyle hiç çizik yok kenarları bembeyaz, sonradan basım mı yoksa orjinal mi ayırt etmenin yolu var mıdır?
-
Konuyla alakasız bir sey soracagim bende seri 1 tasolar var 6 7 yıl once almıştım, satmayi dusunuyordum bi fiyat belirlemek için internette dolanırken gordum bu başlığı su an sahtesi çok var diye yazilari okuyunca tereddut ettim. Orijinal taso mu sahte mi diye nasil anlayabilirim?
@evansece. Bunlar sahte orjinalleri mat daha yumusak taso bunlsr cok parlak yeni basım
Merhaba hocam 05535002629 whatsapp üzerinden tasolari resim atar mısınız bakayım sahte midegil mi soylerim
merhaba konuya güncelleme olarak eklemem gerekiyor sadece ilk jenerasyon 151 adet pokemonun (bulbasaur'dan başlayıp mewtwo'da biten) pokemonları bastırdık. Sonrasında pandemi araya girince devamı gelmedi ne yazık ki. Baskıyı yaptıran arkadaşla iletişimi kaybettim ama kendisi bu konuyu okuyorsa yine burdan teşekkür ederim uygun bir maliyete kaliteli bir baskı aldık. Eleştiren arkadaşlar olmuş bunlar taso değil bunlar ojinal değil diye o arkadaşlarında canı sağolsun baskı için katılan arkadaşların hepsinin niyetini bilemem kimsenin aklından geçeni okuma kabiliyetim yok ama en azından kendi adıma cevap vermem gerekirse orjinal bir taso olmayacağını bilerek ve kabul ederek bu projeye girdim. Nedeni orjinal taso satan arkadaşların çok uçuk fiyatlar istemesi ve benim ne kadar orjinal ne kadar imitasyon olduğunu ayırt edecek teknik bir bilgimin olmaması. Orjinal taso satıyorum diyen kişilerle görüştüğümde bana pekte güven vermediler, iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayan adama da güvenip 4-5 bin tl verecek bir mentaliteye sahip değilim. Parası çok olan arkadaşlar için bu miktarlar belki sorun değildir ama benim için güven vermeyen birine ödenecek meblağlar değil.
-
Hocam tasarım dosyalarını paylaşabilir misiniz ?
Eski jenerasyon pokemomlar çok güzeldi, niye antin kuntin modeller türedi ki? Eski tasarım ekibine tavır koyup, bu pokemonları mı piyasaya sürdüler :(
-
Konu yukarı. Konu sahibi bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Ben de istiyorum. Konuyu ne yazık ki şimdi gördüm :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de istiyorum fakat nereden nasıl alacağımı bilmiyorum bilgisi olan ve kendine ortak arayan olursa lütfen bana ulaşsın.
Edit :Arkadaşlar konu sahibi arkadaş bu işi yüklenmiş yapmış fakat forumda çok aktif değil tekrar toplanıp yapsak..en azından kalıp,boyut,tasarım bilgilerine net şekilde hakim olursak bastırma işini halledebiliriz bir şekilde..konu sahibi arkadaştan bize ön ayak olmasını bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 2 Kasım 2020; 15:35:49 > -
Ben de dün ilk kez gördüm, içim gitti onları görünce :) 2. nesil pokemonlar da vardı videoda. İyi de cipslerde çıkan yuvarlak tasolar hiçbir zaman 2. nesil olmadı. Hep ilk nesil ve gelişmiş halleri çıktı. Sadece jet tasolarda (şu etrafı boşluk, iç içe geçirip fırlatabildiklerimiz) 2. nesil pokemonlar gördüm. Yapan arkadaş kalıbı nasıl almış, görüntüleri nerden almış, bilemiyorum. Elimde yarım yamalak 3-5 taso var. Dediğim gibi, hep 1. nesil :) Toplanılıp yeniden yapılırsa ben de istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: esVedBen de istiyorum fakat nereden nasıl alacağımı bilmiyorum bilgisi olan ve kendine ortak arayan olursa lütfen bana ulaşsın.
Edit :Arkadaşlar konu sahibi arkadaş bu işi yüklenmiş yapmış fakat forumda çok aktif değil tekrar toplanıp yapsak..en azından kalıp,boyut,tasarım bilgilerine net şekilde hakim olursak bastırma işini halledebiliriz bir şekilde..konu sahibi arkadaştan bize ön ayak olmasını bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 2 Kasım 2020; 19:18:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Basım hala devam ediyor mu?
-
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum, tekrar basım olursa haber edin lütfen.
Tekrar basım olursa bana da haber verin lütfen. Orjinalleri ile ayırt edilemeyecek kadar iyi olursa ben de katılmayı düşünebilirim.
-
orjınal taso var eskınden bırıktırdıgım ılgılenen olursa ozelden yazabılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X