Piyasada sanırım aynı tasarımlar geziyor, sizin alacaklarınız da yukarıda gönderdiğim tasolar olacaktır yüksek ihtimal. |
Pokemon taso bastırıyoruz, katılmak ister misiniz? (5. sayfa)
-
-
Büyük ihtimal ama tasarım yeniden yapılırsa güzel iş olur, hem orjinaline yakın bi malzeme hem yüksek kalite baskı, hem yazı türü puntası gibi tüm tasolarda aynı standartı yakalamak bence güzel bi iş çıkartır ortaya. -
Arkadaşlar bir araya gelip TASO adına bir şeyler yapmak, çoklu olarak indirimli fiyattan satın almak ya da tasarlayıp matbaaya kendimiz bastırmak için toplanalım. Ban özel mesaj atarak WhatsApp grubuna katılabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butreugeno -- 26 Aralık 2020; 20:29:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler taso muhabbetinizi gördüm. Bayadır araştırıyorum ve en kafama yatan burası oldu. Eğer alma veya bastırma durumumuz varsa ben de size katılmak isterim. Haberdar ederseniz sevinirim
-
Şu an WhatsApp gurubunda 7 kişiyiz. Gören duyan olursa gelsin sayımız arttıkça elbet ortaya birşeyler çıkacaktır
Basan yer buldum arkadaşlar isteyene link atarim
-
Merhaba. Paylaşır mısınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet link atar mısın lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Taso buldum yeni basım set olarak hepsi var. Bazılarının kenarları bi tık kötü ama oynadıkça düzeliyor. Arayanlar trendyoldan bakabilir. -
Güzel konu. Amaç o nostalji hissini yaşamak olduğu için bence hiçbir farkı yok orijinalinden. Ben de Yugioh kartları yaptım ve orijinallerinden neredeyse hiçbir farkı yok. Yani anlaşılması çok zor. Tabi ben arkadaşımla oynamak için yapmıştım. Gidip de almaya kalksam verdiğim paranın kat kat mislini vermek zorunda kalırdım. Türk milleti zekidir. Boşuna yüksek paralar vermeyin.
Yugioh meraklılarına özelden fotoğraf atabilirim ya da isterseniz nasıl yapıldığını da anlatabilirim ama bayağı uğraştırıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 12 Mayıs 2021; 18:57:53 > -
Baktım ama bulmadım, link atar mısın
trendyol.comhandycraft Taso 1 Serisi Tam Set (51 Adet) Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/handycraft/taso-1-serisi-tam-set-51-adet-p-92622265
Bikaç set daha vardı tükenmiş galiba. -
Hocam taso içinde yardımcı olabilir misiniz çizim taslak vs. onu da kendimiz bastırsak ?
Cok guzeller
quote:
Orijinalden alıntı: butreugenoHocam taso içinde yardımcı olabilir misiniz çizim taslak vs. onu da kendimiz bastırsak ?
Bence bunun için konu sahibine danışın hocam. Çünkü ben matbaaya gitmiyordum. Taslağını bilgisayarda hazırlayıp kırtasiyede çıktı alıp el ile hazırlıyordum. Yani taso biraz daha farklı, malzemesi vs. Hiç denemedim tasoyu ama Yugiohu özelden sormak isterseniz anlatabilirim. Çok daha uğraştırıcı ama maliyeti düşük.
-
Cevap için teşekkürler hocam. Maalesef konu sahibi ve ilk bastıranlar yardımcı olmadılar. 10 kişilik bir grup kendimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: butreugeno
Cevap için teşekkürler hocam. Maalesef konu sahibi ve ilk bastıranlar yardımcı olmadılar. 10 kişilik bir grup kendimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruzNasıl yani yardımcı olmadılar? Nasıl yaptıklarını anlatmadılar mı?
Ben yardımcı olmak isterdim ancak bildiğiniz gibi Yugioh kartları normal a4 kağıdından biraz daha kalın. Bu yüzden yapmak biraz daha kolay ama tasoların malzemesi daha farklı. Bu yüzden hiç denemedim yapmayı.
-
Ben direkt iletişime geçmedim hocam bastıran arkadaşlarla ama iletişime geçenlere yardımcı olmamışlar. Yani en azından bastirdiklari taslağı PC formatında bile verseler başlamak için yeterli bize gerisi kolay
quote:
Orijinalden alıntı: butreugeno
Ben direkt iletişime geçmedim hocam bastıran arkadaşlarla ama iletişime geçenlere yardımcı olmamışlar. Yani en azından bastirdiklari taslağı PC formatında bile verseler başlamak için yeterli bize gerisi kolaySanırım satmak istedikleri için nasıl yaptıklarını anlatmak istemiyorlar. Yaptıkları bence aşırı saçma.
Bence biraz photoshop öğrendikten sonra taslakları kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Hatta hiçbir şey bilmiyorsanız bile googledan ufak bir araştırmayla tasoların resimlerini bulabilirsiniz bence. Hatta ben ufak bir şeyler buldum özelden link atıyorum. Ben Yugioh için yugioh cardmaker diye bir site üzerinden hazırlıyordum kartları. Belki pokemon için de bu tarz bir site vardır.
-
Hocam satın da alırız dedik ama o da yok, işini gören geri kalanı umursamadı yani...
Evet hocam ben de tavsiyeniz gibi düşünüyorum artık kendim tasarlamayı. Son senede boş vakit bulamadım ilgilenemiyorum o yüzden hazır şablon olsa da işi kısa tutsak düşüncesi var ama dediğiniz gibi yakın zamanda sıfırdan çizmeyi düşünüyorum. Teşekkürler hocam desteğiniz için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X