|
Pokemon taso bastırıyoruz, katılmak ister misiniz? (4. sayfa)
-
-
ben de tasolarin tamamini alabilirim ama tr olmasi önemliquote:
Orijinalden alıntı: esVed
Arkadaşlar ciddi araştırıyorum bu iş yapıldıysa demekki yapılıyor.. Fakat somut Bi bilgi elde edemiyorum yabancı kaynaklara dahi baktım ama bize kendi bildiğimiz tr tasoları lazım.. Maalesef konu sahibi arkadaştan da bi destek göremedim daha doğrusu bağlantısını kaybettiğini söyledi..
Bilgi edinen destek olabilecek varsa benimle iletişime geçebilir ben bu işe öncülük etmek istiyorum -
Bende alırım
-
Bende imitasyon da olsa almak isterim, bu işi yapan, basım yapan, satan, kim olursa ulaşabileceğim birileri varsa lütfen geri dönüş yapın
-
Arkadaşlar selamlar.. @Kurtalan nickli fatih abinin uğraşı ve bilgi edinmesi sonucu basım ve satım işlemi yapan birisine ulaştık..Gruba yazmak için özellikle kendi ürünlerinin gelmesini bekledik ve eline ulaştığını genel anlamda memnun olduğunu söyledi aşağıya kendi çektiği fotoğrafları bırakıyorum..
-Malzeme kaliteli sert plastik baskısı da bir o kadar kaliteli
-Orijinal tasarımdan sadece şekil olarak ve yazı fontu olarak nispeten fark var..Charmander dan bunu görebilirsiniz
-Kalınlık olarakta tasoların üstüste olduğu resimde sol taraftakiler orijinal ürünler..10 tasoda 2 taso boy farkı var açıkcası bu da tek taso da farkedilir bir fark değil bence
-Set 1, 2, 3, özel karakterler ve gelişme tasoları ile birlikte 5 set fiyatı 60 tl şu an..ileri seriler eklenirse fiyat değişiyor
-Arkadaşın elinde şu an 5 ayrı set var yani ilk etapta 5 sipariş verebileceğiz(biri benim)..Sonrası için de sıkıntı kendisi bize yardımcı olabileceğini hatta yönlendireceği kişinin de aynı fiyattan verebileceğini söyledi..Hatta ileri serileri vs almak isterseniz bunun satımı da set halinde yapılıyor.
Şahsi görüşüm : Bahsettiğim kalınlık yahut ufak tasarım farkları benim için problem değil burada benim amacım kendimce nostalji yapmak ve çocuğumla beraber oynamak zaten imitasyon olduğunu bile bile alıyoruz fiyatı da ona göre normal..
Almak isteyen kişiler bana pm yoluyla ulaşabilir..ilk 4 kişiye direk satın alacağı kişinin bilgisiniz vereceğim..sonrasında yazanlar için nereden temin edebilecekleri konusunda yol göstereceğim
@Kurtalan abimize ilgilendiği ve beni hem öncesinde hem sonrasında bilgilendirdiği için teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: esVedArkadaşlar selamlar.. @Kurtalan nickli fatih abinin uğraşı ve bilgi edinmesi sonucu basım ve satım işlemi yapan birisine ulaştık..Gruba yazmak için özellikle kendi ürünlerinin gelmesini bekledik ve eline ulaştığını genel anlamda memnun olduğunu söyledi aşağıya kendi çektiği fotoğrafları bırakıyorum..
-Malzeme kaliteli sert plastik baskısı da bir o kadar kaliteli
-Orijinal tasarımdan sadece şekil olarak ve yazı fontu olarak nispeten fark var..Charmander dan bunu görebilirsiniz
-Kalınlık olarakta tasoların üstüste olduğu resimde sol taraftakiler orijinal ürünler..10 tasoda 2 taso boy farkı var açıkcası bu da tek taso da farkedilir bir fark değil bence
-Set 1, 2, 3, özel karakterler ve gelişme tasoları ile birlikte 5 set fiyatı 60 tl şu an..ileri seriler eklenirse fiyat değişiyor
-Arkadaşın elinde şu an 5 ayrı set var yani ilk etapta 5 sipariş verebileceğiz(biri benim)..Sonrası için de sıkıntı kendisi bize yardımcı olabileceğini hatta yönlendireceği kişinin de aynı fiyattan verebileceğini söyledi..Hatta ileri serileri vs almak isterseniz bunun satımı da set halinde yapılıyor.
Şahsi görüşüm : Bahsettiğim kalınlık yahut ufak tasarım farkları benim için problem değil burada benim amacım kendimce nostalji yapmak ve çocuğumla beraber oynamak zaten imitasyon olduğunu bile bile alıyoruz fiyatı da ona göre normal..
Almak isteyen kişiler bana pm yoluyla ulaşabilir..ilk 4 kişiye direk satın alacağı kişinin bilgisiniz vereceğim..sonrasında yazanlar için nereden temin edebilecekleri konusunda yol göstereceğim
@Kurtalan abimize ilgilendiği ve beni hem öncesinde hem sonrasında bilgilendirdiği için teşekkür ederim
Birkaç şey eklemek istiyorum:
1. Arkadaki Taso, Taso 2 ve Taso 3'ün arasında ton farkı var. Taso, diğerlerinden bir tık daha açık. Bence hepsinin tek tip renge sahip olması çok daha güzel görünür. En azından birliktelik hissi verir.
2. Font orijinale göre bildiğiniz sırıtıyor. Çok kalın ve uyumsuz. Orijinali gibi daha ince olursa daha güzel görünür. İkincisi, aynı seride font farklılığı var (Poliwrath ile Poliwhirl'e veya Machoke ile Machamp'a bakın). En azından tek tip sağlarsak 1'de de 2'de de 3'te de aynı tip kullanılır.
3. Yazıların puntosu değişiyor (Abra ve Kadabra'ya veya Ponyta ve Rapidash'e bakın). Bunda da birlik yok.
4. Ash ve Misty'nin fontu çok iyi duruyor. Bu fontu ve puntoyu diğerlerine uygularsak harika görünecektir (Sizdeki orijinal Charmender'dan belli zaten).
5. Bir de 3 seri toplamda 151 taso mu yapıyor? Sayı olarak kaç adet, çözemedim.
Sözün özü; tamam, bire bir orijinal ürün almıyoruz ama sonuçta bir emek verilecekse alıcı da satıcı da en iyisini almalı/yapmalı. Kimseye orijinal diye kakalamayacağız ama işin estetik boyutu da var. Gözüme güzel gelmeyen şeyi sahiplenemiyorum hocam.
İlgili kişilerin iletişim bilgilerini paylaşabilirseniz görüşüp detay sorabilirim, aynı şehirde isek ilgilenebilirim de.
Normalde ben de almak isterim. Ama anladığım kadarıyla adam bunları zaten bastırmış. Yanlışım varsa düzeltin. Değişim yapamaz yani. Şayet böyleyse almam. Yeni baskı olursa, gerekli düzeltmeleri yapacaksa o zaman almak isterim.
-
Yukarıdaki arkadaşa pm attım dönmedi, ben de almak istiyorum. Leon'un dedikleri yapılırsa 20-30 daha fazla da olabilir fiyatı, çok önemli değil -
Üstadım yalan olmasın mesajınızı gördüm fakat cevap için vaktim olmadı dönemedim kusura bakmayın yanıtlayacağım..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5
Yukarıdaki arkadaşa pm attım dönmedi, ben de almak istiyorum. Leon'un dedikleri yapılırsa 20-30 daha fazla da olabilir fiyatı, çok önemli değil -
Gayet iyi analiz etmişsiniz üstadım değindiğiniz ayrıntılar tabi ki ufak ama göze batan ayrıntılar.. Son bölümde yazdığınız gibi bu kişi zaten bastırmış bunları.. Özellikle sordum orijinal puntolu ve tasarımlı baskı var mı diye onlardan kalmadı muhtemelen basılmaz denildi... Arkadaş 'bende 5 ayrı set var eğer fazla alırsanız bi instagram adresi vereyim aynı ürünleri aynı fiyata oradan alabilirsiniz dedi.. Ben size özelden iletişim bilgilerini paylaşayım daha detaylı bilgi alabilirsiniz sayfa paylaşmak belki sıkıntı olmaz da numarayı yazmayalım buraya..quote:
Orijinalden alıntı: Leon FRBirkaç şey eklemek istiyorum:
1. Arkadaki Taso, Taso 2 ve Taso 3'ün arasında ton farkı var. Taso, diğerlerinden bir tık daha açık. Bence hepsinin tek tip renge sahip olması çok daha güzel görünür. En azından birliktelik hissi verir.
2. Font orijinale göre bildiğiniz sırıtıyor. Çok kalın ve uyumsuz. Orijinali gibi daha ince olursa daha güzel görünür. İkincisi, aynı seride font farklılığı var (Poliwrath ile Poliwhirl'e veya Machoke ile Machamp'a bakın). En azından tek tip sağlarsak 1'de de 2'de de 3'te de aynı tip kullanılır.
3. Yazıların puntosu değişiyor (Abra ve Kadabra'ya veya Ponyta ve Rapidash'e bakın). Bunda da birlik yok.
4. Ash ve Misty'nin fontu çok iyi duruyor. Bu fontu ve puntoyu diğerlerine uygularsak harika görünecektir (Sizdeki orijinal Charmender'dan belli zaten).
Sözün özü; tamam, bire bir orijinal ürün almıyoruz ama sonuçta bir emek verilecekse alıcı da satıcı da en iyisini almalı/yapmalı. Kimseye orijinal diye kakalamayacağız ama işin estetik boyutu da var. Gözüme güzel gelmeyen şeyi sahiplenemiyorum hocam.
İlgili kişilerin iletişim bilgilerini paylaşabilirseniz görüşüp detay sorabilirim, aynı şehirde isek ilgilenebilirim de.
Normalde ben de almak isterim. Ama anladığım kadarıyla adam bunları zaten bastırmış. Yanlışım varsa düzeltin. Değişim yapamaz yani. Şayet böyleyse almam. Yeni baskı olursa, gerekli düzeltmeleri yapacaksa o zaman almak isterim.
Alıntıları Göster
Benim şahsi düşüncem ise sırf çocuklarımla nostalji yaşamak/oynamak olduğu için tercih ederim diye düşünüyorum ama diğer arkadaşında dediği gibi iyisi varsa bir tık fazla olsun güzel olsun tabi ki..
-
quote:
Orijinalden alıntı: esVed
Üstadım yalan olmasın mesajınızı gördüm fakat cevap için vaktim olmadı dönemedim kusura bakmayın yanıtlayacağım..
Alıntıları GösterTamam üstadım, yanlış anlaşılma olmasın ben sitem eder gibi yazmadım galiba öyle anlaşıldı pardon
-
Est üstad öyle düşünmedim sıkıntı yokquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Tamam üstadım, yanlış anlaşılma olmasın ben sitem eder gibi yazmadım galiba öyle anlaşıldı pardon
Alıntıları Göster -
Vallahi beyler, yaşım 29, çocukluğumu çok iyi yaşayamadım ama bende oynadım tasoları, pokemon digimon metal vardı yugioh galiba, sonra bayblade hatta en başka looney tunes tasoları, bende yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi çocuğum bilgisayar başında büyüyeceğine tasoyla, bayblade ile büyüsün futbolcu kartlarıyla oynasın
Velhasıl kelam, tasoların orjinallerini bulalım, tarayıcıdan alalım yada başka bi şekilde elde edelim, sonra orijinaline en yakın seviyede basalım derseniz ben bu işe yardım ve yataklık ederim, inanın şu an elimde orijinali olsa saklamam uçuk kaçık fiyatlara satmam oynarım, çünkü kimileri için kocaa bi geçmiş o pokemonlar, tasolar -
quote:
Orijinalden alıntı: Leon FRBirkaç şey eklemek istiyorum:
Alıntıları GösterHocam helal olsun güzel analiz etmişsin. Ben de bunların farkında olmadan aldım. Amacım @_ESvED_ gibi çocuklarımla oynamak, o yüzden orjinal ile oynayıp eskitmek yerine sahteler ile oynamak daha iyi. Tasoların bazılarının arkasında ele gelen pürüzler var basımla alakalı, birkaçının kenarında da çapak var. Set başına 60tl uygun geldi bana, isteyen olursa ilk 3 seti veya tek tek set olarak da alabilir. @_ESvED_ arkadaşımıza gelişim ve salon liderleri fotoğrafını atamamıştım geri kalanlar da bunlar;
-
Set 1 serisini de unutmayalım;
Taso 1, 2 ve 3 serileri toplam 151 pokemon ve 5 karakterdir. Salon liderleri seti 14 adet ve gelişim seti 40 adettir. Tasoların arkasında numarası yerine "taso" basılmış olduğundan sıra dizilimini tasonun ön yüzündeki numaraya göre yaptım. Ayrıca Rydon 112 numara olması gerekirken 122 olarak basılmış. Düzeltme yapılacağı zaman bunu da bildirin size zahmet
Düşünürseniz dev tasolar da başka bir satıcıda mevcut;
İstediğiniz pokemonu da tasarlayıp basabiliyor pvc üzerine, kalitesi ve kalınlığı da güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultalas -- 10 Aralık 2020; 13:35:59 >
-
Sonradan basım tasolarda günden güne iyileşme görülse de halen daha orjinaline yakın değil malesef.
Taso 1 serisi yurt dışında birebir olarak basılabiliyor, sanırım Amerikada yapıyorlar bu işi; zaten bu seri yurt dışında çok sayıda basılmış olduğu için görece daha ucuz. Aynı kaliteyi, Taso 2 ve 3 için de görebilsek müthiş olur.
Belki bir gün hiç anlaşılmayacak kadar iyi basım olur, o zaman ben de almayı düşünürüm. Orjinal tasoların fahiş fiyattan satılması umarım yeni basım tasoların daha iyi kalitede olması anlamında etkili olur. Sonradan basım taso 2 ve 3ler malesef orjinalleri gibi değil. Bu tasolar, gerçekleri ile ayırt edilemeyecek kadar iyi olduğu zaman satın alma konusunda tereddüt etmeyeceğim; eminim ki benim gibi pek çok arkadaşım sonradan basım orjinali ile ayırt edilemeyecek tasoların hayalini kuruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemonloto -- 15 Aralık 2020; 12:26:50 > -
Beyler taso işini ne yaptınız ? Birkaç arkadaş toplanmış gerekirse WhatsApp grubu kurabiliriz.
Bu arada eğer elinde tasarım dosyaları olan arkadaş varsa bana ulaştırsın yazı pontu vs. orjinal yakın olacak şekilde düzenlemeleri yapabilirim. Gerisi basım yapacak matbaa ile anlaşmak kalır.
Sıfırdan taso tasarlamak çok zaman istiyor ona ayıracak vaktim yok maalesef. Halihazırda çakma makma varsa tasolarin tasarım dosyaları hallederiz.
Özet ; her türlü taso işinde bende varım. Alım yapacak kişi sayısına ekleyin beni de beyler -
+1 benide ekleyin -
🌻TASO 1 SET 65 TL
🌻TASO 2 SET 65 TL
🌻TASO 3 SET 65 TL
🌻EVRIMLI POKEMONLAR 65 TL
🌻SALON LİDERLERI 65 TL
🛑TOPLAM : 325 TL
🛑İNDİRİM : 45 TL
🛑ÖDENMESİ GEREKEN : 280 TL🤡
Beyler bir satıcı böyle fiyat verdi bana çakma tasolar için. Ben fiyatı yüksek buldum taso başına 1 liradan fazla. Çakma tasolar için değmez ama yine de hiç yoktan iyidir diye almayı düşünebilirim.
Var mı alacak olan belli bir sayı çıkarsa ona göre toplu alım fiyatı düşür falan diye teklif sunarız. -
Ben alırım ancak resimlerini görmek lazım, idare eder mi yoksa çok mu kötüler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X