Şimdi Ara

Pokemon taso bastırıyoruz, katılmak ister misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
9
Favori
14.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen internette görmüştüm çok yeni tasoları olan birisi ,nasıl bu kadar iyi muhafaza ediyor. Hemde Türkçeydi

şuan anladım meğerse yeniden basılıyormuş. bence çok güzel koleksiyonu olan arkadaşlara iyi bir haber

birçok birinci seriyi arayan görmüştüm ama herkes tek tek popüler olanları alır(charizard vs) , hepsini alan çıkar mı bilmem
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu proje sizin gibi çakallara tepki olarak doğmuştur. Siz tasoların tanesini 200 tl gibi fahiş fiyatlara satıyor olmasaydınız bizler bu konuda mağduriyet yaşayarak bir araya gelip böyle bir proje başlatamazdık. Bu projede emeği geçen herkes, başta sizin gibi çakalların varlığına, teşekkürü bir borç biliriz. Allah ülkemizi sizin gibi çakallardan eksik etmesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaybolan özlenen çocukluğumuz değil ,kaybetiğimiz masumiyetimiz . Tosaları görünce hatırladığım geçmişim bana acı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç kalmışım,baştan görseydim ben de katılırdım.Taso 1 ve taso 2 serisini basan bir yer bulup,oradan satın almıştım.Sadece taso 3 serim ve 151den sonraki tasolarım yok.Nasıl yapılıyor bu baskı işleri.151'e kadar bastırmışsınız zaten,ona geç kaldım sanırım ama taso 3e de ulaşırsam 151den sonrası için aranıza katılabilirim.Ben de bir matbaacıya gitsem,taso 3 kalıplarını nereden bulabilirim?Siz nasıl buldunuz?
  • bunların yenileri güzel olmaz eski püskü olcak anladın mı çizik çiizik olcak kenarları solmuş olcak mesela balbazarın bacağı o kadar solgun olcakki artık görünmicek bide oynamaktan artık hafif eğik olcak emek kokucak yağlı çitos kokucak anladın mı ilkokul kantinindeki tost kokucak beslenme çantası kokucak, suluk kokucak, 9 aylık oynarken rövaşata çekmeye çalışıp çekemeyen çocuk kokucak, mavi ilkokul önlüğünün ön cebine koyulan mendil kokucak, beslenme çantasındaki ekmek arası peynir domates kokucak anladın mı böyle yeni olunca bi esprisi olmuyor taso dediğin budur:

Pokemon taso bastırıyoruz, katılmak ister misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 6 Şubat 2020; 0:14:4 >

• anlıyorum.

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Asla yalnız yürümeyeceksin

• bastığınız sahte tasolar piyasada yayılmış satıyorlar 😄 bide stickerlıymış, orjinal baskı bile değilmiş 😄😄

• Merhaba bu proje kapsamında yapılan baskı teknolojisi dijital baskı olup söz konusu baskı türünün sizin belirttiğiniz baskı türü ile bir alakası bulunmamaktadır. Sizden ricam malum organınızdan uydurduğunuz anlaşılan bu tarz ifadelerden hareket ederek spekülatif haberler çıkarmamanızdır. İlle de yapacağım diyorsanız da fotomaç gazetesi haber muhabirliği bahse konu olan haber üretme tekniğinize daha uygun bir pozisyon olduğunu düşünmekteyim. Bir sorun isterseniz belki size uygun bir boş pozisyon vardır söz konusu gazetede. İyi haftasonları dilerim.

• Dratinilic D kullanıcısına yanıt
    30 taso 190 tl pahalı değil mi? Birde hocam dijital baskı da da sticker bası var. Önce boyutnu makine okuyor ona göre basıyor sonra
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Merhaba 200 taso 200 tl olarak üretilmiştir sipariş sayısı az olduğu için, dh den bizimle iletişime geçen 2 arkadaş olmuş olup bir tanesi dün itibariyle kargosunu teslim almış bulunmaktadır. Objektiflik ilkesi gereği kendisi değerlendirmesini yorum olarak yazmak isterse yazabilir bizim kendisine bu konuda en fazla rica etmemiz mümkün olabilir, kendisi paylaşmak isterse konuda önümüzdeki hafta değerlendirmesini okuyabilirsiniz.

1. seri baskı süreci tamamlanmış olup şubat ayı itibariyle 2. seri baskı sürecine girmiş bulunmaktayız. 2. seri için katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.

• bunlar senin bastırdığın tasolar değil mi stickerlı işte

Pokemon taso bastırıyoruz, katılmak ister misiniz?

• Ben sadece klasik seriyi almak istiyorum, nasıl yapabiliriz. Konuyu yeni gördüm, kaçırdık mı fırsatı?

• quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Ben istemiyorum teşekkürler
    O zaman neden yazdın?

• Yok.
  • Dev tasolardan da olcak mi hocam?

• Güzel konu ığ

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

O zaman neden yazdın?

Alıntıları Göster
    Katılmak ister misin diye soru var ona cevap verdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba görseldeki baskı bize ait değildir. Demo baskının bilgileri konunun ilk mesajında hem görsel hem video olarak mevcuttur. Konuyu okumadan sen şusun sen busun demeyi size kim öğretti bilmiyorum ama gidip o arkadaşlara söyleyin bu işi bıraksınlar sonra yanlış adamlara denk gelip baltayı taşa vuruyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.