Şimdi Ara

Pokemon taso bastırıyoruz, katılmak ister misiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
9
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rica ederim. Ben satın alacak bile olsam bu arkadaşlardan almazdım. Aliexpresste falan illaki vardır. Yani elindekini paylaşsan ne olur yani sanki pokemonun telifi sende :D Bir de gidip bunun satışını yapıyormuş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: butreugeno

Hocam satın da alırız dedik ama o da yok, işini gören geri kalanı umursamadı yani...

Evet hocam ben de tavsiyeniz gibi düşünüyorum artık kendim tasarlamayı. Son senede boş vakit bulamadım ilgilenemiyorum o yüzden hazır şablon olsa da işi kısa tutsak düşüncesi var ama dediğiniz gibi yakın zamanda sıfırdan çizmeyi düşünüyorum. Teşekkürler hocam desteğiniz için

orjinal gibi yapan yer buldum hocam gruba benide alın toplu alır isek indirim alırız belki

• TasoFan T kullanıcısına yanıt

Bu bağlantıyı takip ederek WhatsApp grubuma katılabilirsin: https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basım yaptırıyor musunuz hala

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de farklı tasolar bastırmak istiyorum da nereden yaptırıyorsunuz acaba? Bu arada yukarıdaki face grubu kapalı.

• hocam konuyu hortlatalım bastıran var mı hala ?!!

• Biz bir grup kurduk ama ilerlemedi

• BEYLER TASO GRAFİKLERİ VAR ELİMDE ORJİNALİNE ÇOK YAKIN MUKEMMEL SATİYORUM BEN BASTİRAMADİM SİZ BASTİRİN BARİ DUSUNEN VARSA DM ATSIN

• Selam arkadaşlar hala bastırma şansımız var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şu grupta çok güzel düşünceler vardı bir takım ilerlemeler kaydedildi fakat bir türlü somut bir adım atılamadı maalesef 1.5 sene önce hummalı bir şekilde uğraşıyordum şimdi dönüp baktım aynı değişen bişey yok

• Çıkmadı mı bir babayiğit halledelim şu işi.

• Şu işe el atacak yok mu halen :)
    Orjinale yakın görünüm ve kalınlıkta basan ve satan yer yok mu. Birkaç satıcı gördüm ama güvenip alamadım

• Pokemon kartı basan var mı ya

Taso daha zor

• Bastıralım orjinaline yakın olsa yeter. Kaç yıl geçmiş üstünden böyle şeyleri çocuk aklıyla alıp onca yıl muhafaza edemezdik zaten. çakma orjinal çok takılmam öyle şeye.

• MERHABA #POKEMON #TASO BASTIRMAK İSTEYEN VARSA GRAFİKLERİ BENDE MEVCUT FİYATTA ANLAŞIRSAK SATABİLİRİM.BİLGİ İÇİN DM ATIN

• Kaliteli baskı yapılıyor mu hala ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.