Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf bu oyun için 3DS XL alabilirim. ne acı ki aylar önce sattım 3ds'imi düzgün oyun yok diye :(
  • 6 vs 6 battle yapmak isteyen varmı? Sonunda takımımı oturttum :)
  • Dreamscape kullanıcısına yanıt
    1-2 hafta sonra olabilir şu an çok yeniyim en iyi pokemonum lvl 35 farfetch'd :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

1-2 hafta sonra olabilir şu an çok yeniyim en iyi pokemonum lvl 35 farfetch'd :)

1-2 hafta değilde 1-2 ay diyelim ona

Bu arada ability capsule e karsılık 4egg move a sahip (hypnosis, dragon pulse, haze, mirror coat) bold 4IV feebas verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Bu arada ability capsule e karsılık 4egg move a sahip (hypnosis, dragon pulse, haze, mirror coat) bold 4IV feebas verebilirim.

ben maç yapmak isterim 2079 7413 9491 ( Depro ) ekleyin ben ekledim sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depresyon01 -- 31 Aralık 2013; 23:51:28 >
  • Arkadaşlar çok yakında bir 3DS alacağım. 320-400 tl gibi rakamlara ülkemizde bulabilmek mümkün. Sizce bu fiyat aralıkları uygun mudur ? XL almak istiyordum ancak 600-700'den aşağı fiyat yok. Amazonda pokemon bundle'lı versiyonu var. 280 dolar gibi bir rakam. Kargo ve gümrük masrafları ile en aşağı 550'ye falan gelecektir. Sizce değer mi ? (Açıkçası aynı kalan çözünürlüğe rağmen artan ekran boyutu sebebi ile düşen pixel yoğunluğu(ppi) korkutmuyor değil)

Komik ve cahilce bir soru : Bu pokemon neden X ve Y diye ayrılıyor. Yani Pokemon x&y diye satın alınmıyor, her tarafta x ile y ayrı Farkları nedir acaba ?

Cehaletimi mazur görünüz efendim

Şu nintendo cephesine sonunda bende adım atacak olduğum için çok heyecanlıyım ama bir o kadarda ürküyorum . Ya beklediğim gibi çıkmazsa diye.

Hali hazırda ds oyunları emulator ile pc'de oynanıyor. Pokemon Diamond'a bayağı bir sardım hatta Ancak 3DS'te oynamak bir başka olacaktır diye düşünüyorum.

Okuma zahmeti gösteripte yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşkkürlerimi borç biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Arkadaşlar çok yakında bir 3DS alacağım. 320-400 tl gibi rakamlara ülkemizde bulabilmek mümkün. Sizce bu fiyat aralıkları uygun mudur ? XL almak istiyordum ancak 600-700'den aşağı fiyat yok. Amazonda pokemon bundle'lı versiyonu var. 280 dolar gibi bir rakam. Kargo ve gümrük masrafları ile en aşağı 550'ye falan gelecektir. Sizce değer mi ? (Açıkçası aynı kalan çözünürlüğe rağmen artan ekran boyutu sebebi ile düşen pixel yoğunluğu(ppi) korkutmuyor değil)

Komik ve cahilce bir soru : Bu pokemon neden X ve Y diye ayrılıyor. Yani Pokemon x&y diye satın alınmıyor, her tarafta x ile y ayrı Farkları nedir acaba ?

Cehaletimi mazur görünüz efendim

Şu nintendo cephesine sonunda bende adım atacak olduğum için çok heyecanlıyım ama bir o kadarda ürküyorum . Ya beklediğim gibi çıkmazsa diye.

Hali hazırda ds oyunları emulator ile pc'de oynanıyor. Pokemon Diamond'a bayağı bir sardım hatta Ancak 3DS'te oynamak bir başka olacaktır diye düşünüyorum.

Okuma zahmeti gösteripte yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşkkürlerimi borç biliyorum.

Hocam netten teknosanin telefon numarasini bulun ben oyle 200 tl aldim bazi subelerinde tek tuk var sormaniz lazim pokemon x ayri y ayri oyun ayni sayilir ama efsanevi pokeleri farkli Xerneas ve Yveltal olarak .pokemonun onceki oyunlarını bitirdiyseniz çok seveceksiniz. Grafik olarak çok guzel onle battle keyifli benim düşüncem bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depresyon01 -- 1 Ocak 2014; 18:54:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Depresyon01 kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim. Genel çağrı merkezini mi arayacağım ? Yoksa sağda solda şube bulup onların tel'i mi arayacağız. Genel çağrı merkezinden bir yönlendirme yaparlar mı ki ?

Birde X'i mi almalıyım yoksa Y'yi mi ? Konudan anlamadığım için aaa keşke X'i alsaymışım yada Y'yi alsaymışım demeyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 1 Ocak 2014; 19:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Cevap için çok teşekkür ederim. Genel çağrı merkezini mi arayacağım ? Yoksa sağda solda şube bulup onların tel'i mi arayacağız. Genel çağrı merkezinden bir yönlendirme yaparlar mı ki ?

Birde X'i mi almalıyım yoksa Y'yi mi ? Konudan anlamadığım için aaa keşke X'i alsaymışım yada Y'yi alsaymışım demeyeyim

ikisi aynı oyun ama efsanevi pokemonları farklı internetten bakın hangisi hoşunuza giderse onu alın onun dışında pişman olcağınız bir durum yok

• Şu X'te ki geyik olmasa kesinlikle X'i alırdım. Ama görünüş açısından efsanevi pokemona Y daha çok yakışıyor. Z diye bir taneside varmış sanırsam. Onu her iki versiyonda da alabiliyor muyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depresyon01

quote:

quote:

ben maç yapmak isterim 2079 7413 9491 ( Depro ) ekleyin ben ekledim sizi

Ekledim. Musait olunca battle atarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar konsolu forumdan edindim 2.el olarak sıra geldi oyunu almaya nerden almalıyım nereleri önerirsiniz ? internet üzerinden almak istiyorum bu arada.
  • Mewtwo x nedir competitve maçta ya :DD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mewtwo x nedir competitve maçta ya :DD

kerem senmiydin ya :D kanka iyisin yaa poke yok napayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Yeni konsoluma pokemon x alıcam tronixweb mi mario 128 mi hangisini önerirsiniz ntsc alıcam.Birde hangi sitede paypal adresine gidiyor hangi sitede istediğimiz adrese yönlendirebliyoruz?

hocma tronixe falan baktım gayet ucuz fakat bölgesel kodu yazmıyor ntsc mi bu sitedekiler hep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

Yeni konsoluma pokemon x alıcam tronixweb mi mario 128 mi hangisini önerirsiniz ntsc alıcam.Birde hangi sitede paypal adresine gidiyor hangi sitede istediğimiz adrese yönlendirebliyoruz?

hocma tronixe falan baktım gayet ucuz fakat bölgesel kodu yazmıyor ntsc mi bu sitedekiler hep ?

evet ntsc.3ds e oyun alacaksanız shopto var pal
  • Arkadaşlar merhaba,

Bütün sayfaları okudum. Ben Nintendo'yu hayatımda ilk defa temmuz ayında aldım. 3DS XL aldım. Bir sürü de oyunum var. Hatta Pokemon X&Y de aldım. Ama iş yoğunluğundan ve bir sürü oyunu aynı anda almak gibi bir hata yaptığımdan hangi oyunu oynayacağımı şaşırıyorum bazen.

Ama Pokemon X ve Y o kadar çok konuşuluyor ki oynamak istiyorum artık. Burada sayfalarda o kadar çok verilerden bahsedilmiş ki, IV olsun EV olsun birçok şey var. Hayatında hiç Pokemon oynamamış birisiyim. Teorik olarak ne olduklarını az çok anlıyor gibiyim. Ama pratikte karışık geliyor. Bunları düşünerek başlamaya korkuyorum :)

Bana bıraksanız ben direk başlar orada burada toplayacağım pokemonlarla oyunda ilerlemeye çalışırdım herhalde. Ne kadar detaylı düşünüp taktikler yaratacağımı zaman gösterir.

Sizce yeni başlayacak birisi için zor mu? Ya da başlamadan önce okumam gereken bir guide vs var mı alabileceğim?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Arkadaşlar merhaba,

Bütün sayfaları okudum. Ben Nintendo'yu hayatımda ilk defa temmuz ayında aldım. 3DS XL aldım. Bir sürü de oyunum var. Hatta Pokemon X&Y de aldım. Ama iş yoğunluğundan ve bir sürü oyunu aynı anda almak gibi bir hata yaptığımdan hangi oyunu oynayacağımı şaşırıyorum bazen.

Ama Pokemon X ve Y o kadar çok konuşuluyor ki oynamak istiyorum artık. Burada sayfalarda o kadar çok verilerden bahsedilmiş ki, IV olsun EV olsun birçok şey var. Hayatında hiç Pokemon oynamamış birisiyim. Teorik olarak ne olduklarını az çok anlıyor gibiyim. Ama pratikte karışık geliyor. Bunları düşünerek başlamaya korkuyorum :)

Bana bıraksanız ben direk başlar orada burada toplayacağım pokemonlarla oyunda ilerlemeye çalışırdım herhalde. Ne kadar detaylı düşünüp taktikler yaratacağımı zaman gösterir.

Sizce yeni başlayacak birisi için zor mu? Ya da başlamadan önce okumam gereken bir guide vs var mı alabileceğim?

Teşekkürler.

zor görünebilir ama değil araştırıp yeni şeyler öğrenmek keyif veriyor 12 yıldır oynuyorum bilmediğim bir sürü şey vardır. Önce hikaye modunu bitirirsin sonra İV EV stadları yüksek doğru olan pokeler kasarsın sonra Battle yaparak sürekli güçlü zayıf yönler neye neyle saldıracağını öğreniyorsun sonra stratejiler belirliyorsun ve oynuyorsun çok keyifli bu yüzden korkmadan oyna kimse annesinin karnında öğrenmiyor ben bilmediğim şeyi utanmadan soruyorum. sende çekinmeden sor bildğimizi cevaplarız.

• Bilgiler icin cok tesekkurler. Sunu sorayim hemen. Ben ilk aldigimda yarim saat kadar oynamistim. Simdi komple sifirlayip en bastan baslamak istiyorum. Trainer vs her seyi silmek istiyorum. Ama oyunun icinden bulamadim bunu. Bir de ben sanirim oyunda online olarak bir yerlere kayit yaptirmistim sanirim. Yani ozetle her seyi resetlemek ve en bastan baslamak istiyorum. Nasil yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

evet ntsc.3ds e oyun alacaksanız shopto var pal

peki hocam teşekkürler cevap için
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.