Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cocuklugumum pokemonlari Poliwrath ve Pidgeot'u 100 levele kastim aksam yatarken Day-Care Lady'e birakarak. Battle'larda kullanacagimdan degil, bulunsun diye. :))

Takimimdan epeyce memnunum. Artilari ve eksileri konusunda her pokemonumu cok yakindan taniyorum. Ve anladim ki bu, oyundaki en onemli sey. Protean Greninja'nin 1v1'de ezilmez olusu, Charizard'in mega evolution kullandigi zaman counterlanamayisi, Venasaur'in mega evolution kullanmadigi zaman bile overpower olusu, Amphrosite'nin en iyi elektrik pokemonlarindan birisi olmasinin yani sira mega evolution sayesinde dragon ozellikleri kazanmasi ve son olarak Pokemon X/Y'nin yildizlari Technician Scizor ve Sylveon. Daha ne isterim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün ist forum forum ve marmara forumu dolaştırdım arkadaşlara , bende izmitteki teknosalara baktım. Ürün yok ...

Arkadaşlar şöyle bir paket var,

1 Adet Orijinal Nintendo 3DS Şarj Cihazı (sıfır)
    1 Adet Orijinal 3DS Stylus Touchpen (sıfır)
    1 Adet Orijinal Nintendo Şarj Standı (sıfır)
    1 Adet Orijinal Kutusu ve kullanım kitapları (sıfır)
    1 Adet Orijinal 2 GB SD Kart (sıfır)
    6 Adet Orijinal AR Oyun Kartları (sıfır)
    1 Adet Orijinal 3013 R4 GOLD PRO Kart (sıfır)
    1 Adet Orijinal 8 GB MicroSD Hafıza Kartı 90 Büyük Oyun Yüklü (sıfır)
    1 Adet Orijinal Happybox Micro SD USB Adaptör (sıfır)

Cosmo black 3DS ... 360 lira fiyatı var. Sizce alınır mı ? Oyunlar büyük ihtimal DS'in oyunları. En azından indirme bindirme derdinden kurtuluruz ... Ne diyorsunuz sizce almaya değer mi ? Çünkü bahsi edilen şu Yunanistan da batan şirketin 3DS leri sınırlı sayıda ve her yerde tükenmiş durumda (Teknosanın burdan aldığı mallarda dahil). Dolayısı ile Nintendo resmi olarak Tr pazarında olmadığı için Teknosaya 200'e gelsin diye beklemek anlamını yitiriyor mu ?

Ne yapmak lazım ? Bu elemanın yanında verdiği aparatlar 100-160 tl eder mi ? 360 tl yi hak ediyor mu ?

Bunun yanına birde pokemon alsak canımız çok yanıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 2 Ocak 2014; 21:46:44 >

• Ben bu arada sordugum sorunun cevabini buldum. Oyunun nasil sifirlandigi manual da yaziyor.

• freshmind kullanıcısına yanıt
    teknosaya 200tl ye daha gelmez. Belki elinde kalan teknosalar varsa ancak onlardan bulabilirsin. Yanında verdiği aparatların 9 gb hafıza kartı usb adaptör r4 kart dışındakiler kutu içeriği. Fazla görünsün diye yazmış sanırım. Tercih senin biraz daha araştır derim ben 300 e rahat bulursun aynı şekilde olanını.
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    R4 kart ve sd kartın yanındakiler normal kutu içeriği zaten. onları da toplam 40 liraya bulursun. Bence pahalı. Bazen daha ucuza sıfır satanlar olabiliyor, olmadı temiz 2. el de düşünebilirsiniz.
  • ilgilenenler için pal pokemon x için takaslık xbox 360 GTA 5 verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depresyon01

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Arkadaşlar merhaba,

Bütün sayfaları okudum. Ben Nintendo'yu hayatımda ilk defa temmuz ayında aldım. 3DS XL aldım. Bir sürü de oyunum var. Hatta Pokemon X&Y de aldım. Ama iş yoğunluğundan ve bir sürü oyunu aynı anda almak gibi bir hata yaptığımdan hangi oyunu oynayacağımı şaşırıyorum bazen.

Ama Pokemon X ve Y o kadar çok konuşuluyor ki oynamak istiyorum artık. Burada sayfalarda o kadar çok verilerden bahsedilmiş ki, IV olsun EV olsun birçok şey var. Hayatında hiç Pokemon oynamamış birisiyim. Teorik olarak ne olduklarını az çok anlıyor gibiyim. Ama pratikte karışık geliyor. Bunları düşünerek başlamaya korkuyorum :)

Bana bıraksanız ben direk başlar orada burada toplayacağım pokemonlarla oyunda ilerlemeye çalışırdım herhalde. Ne kadar detaylı düşünüp taktikler yaratacağımı zaman gösterir.

Sizce yeni başlayacak birisi için zor mu? Ya da başlamadan önce okumam gereken bir guide vs var mı alabileceğim?

Teşekkürler.

zor görünebilir ama değil araştırıp yeni şeyler öğrenmek keyif veriyor 12 yıldır oynuyorum bilmediğim bir sürü şey vardır. Önce hikaye modunu bitirirsin sonra İV EV stadları yüksek doğru olan pokeler kasarsın sonra Battle yaparak sürekli güçlü zayıf yönler neye neyle saldıracağını öğreniyorsun sonra stratejiler belirliyorsun ve oynuyorsun çok keyifli bu yüzden korkmadan oyna kimse annesinin karnında öğrenmiyor ben bilmediğim şeyi utanmadan soruyorum. sende çekinmeden sor bildğimizi cevaplarız.

Tekrar merhaba,

Dediğinize uydum ve başladım oynamaya en baştan. Deneyimlerimden kısaca bahsedeyim.

Şimdi ikinci Badge'i almak için GYM'e geldim. Buraya kadar toplam 8-9 tane pokemon yakaladım. Şimdi oyunla ilgili birkaç sorum olacak:

1. Her pokemonu yakalamak zorunda mıyım?
    2. Pokemonu yakalamasam da farklı bir pokemon ile karşılaştığımda Pokedex'e otomatik olarak ekleniyor mu?
    3. Potion dışında birçok eşya veren kişiler çıkıyor. Onlar pocket da duruyor. Pek kullanmıyorum. Herhalde hata ediyorum ama sayıları arttıkça neyin ne işe yaradığını unutmaya başlıyorum. Bu sorun olmaz herhalde değil mi?
    4. Siz oynarken her çimlerden geçerken karşılaştığınız pokemon ile savaşıyor musunuz? Ben bazen Run diyorum çok vakit kaybolduğundan. Bir sorun teşkil etmiyordur değil mi?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bütün sayfaları okudum. Ben Nintendo'yu hayatımda ilk defa temmuz ayında aldım. 3DS XL aldım. Bir sürü de oyunum var. Hatta Pokemon X&Y de aldım. Ama iş yoğunluğundan ve bir sürü oyunu aynı anda almak gibi bir hata yaptığımdan hangi oyunu oynayacağımı şaşırıyorum bazen.

Ama Pokemon X ve Y o kadar çok konuşuluyor ki oynamak istiyorum artık. Burada sayfalarda o kadar çok verilerden bahsedilmiş ki, IV olsun EV olsun birçok şey var. Hayatında hiç Pokemon oynamamış birisiyim. Teorik olarak ne olduklarını az çok anlıyor gibiyim. Ama pratikte karışık geliyor. Bunları düşünerek başlamaya korkuyorum :)

Bana bıraksanız ben direk başlar orada burada toplayacağım pokemonlarla oyunda ilerlemeye çalışırdım herhalde. Ne kadar detaylı düşünüp taktikler yaratacağımı zaman gösterir.

Sizce yeni başlayacak birisi için zor mu? Ya da başlamadan önce okumam gereken bir guide vs var mı alabileceğim?

Teşekkürler.

zor görünebilir ama değil araştırıp yeni şeyler öğrenmek keyif veriyor 12 yıldır oynuyorum bilmediğim bir sürü şey vardır. Önce hikaye modunu bitirirsin sonra İV EV stadları yüksek doğru olan pokeler kasarsın sonra Battle yaparak sürekli güçlü zayıf yönler neye neyle saldıracağını öğreniyorsun sonra stratejiler belirliyorsun ve oynuyorsun çok keyifli bu yüzden korkmadan oyna kimse annesinin karnında öğrenmiyor ben bilmediğim şeyi utanmadan soruyorum. sende çekinmeden sor bildğimizi cevaplarız.

Tekrar merhaba,

Dediğinize uydum ve başladım oynamaya en baştan. Deneyimlerimden kısaca bahsedeyim.

Şimdi ikinci Badge'i almak için GYM'e geldim. Buraya kadar toplam 8-9 tane pokemon yakaladım. Şimdi oyunla ilgili birkaç sorum olacak:

1. Her pokemonu yakalamak zorunda mıyım?
    2. Pokemonu yakalamasam da farklı bir pokemon ile karşılaştığımda Pokedex'e otomatik olarak ekleniyor mu?
    3. Potion dışında birçok eşya veren kişiler çıkıyor. Onlar pocket da duruyor. Pek kullanmıyorum. Herhalde hata ediyorum ama sayıları arttıkça neyin ne işe yaradığını unutmaya başlıyorum. Bu sorun olmaz herhalde değil mi?
    4. Siz oynarken her çimlerden geçerken karşılaştığınız pokemon ile savaşıyor musunuz? Ben bazen Run diyorum çok vakit kaybolduğundan. Bir sorun teşkil etmiyordur değil mi?

Merhaba her pokemonu yakalamak zorunda degilsin eger savaşıp oldurursen exp kazanirsin pokemonun leveli artmış olur hyperpotion falan bulundur yanında gym savasirken lazım olur

• ya biri hayrina bir guide yazsin lutfen. su 6iv nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

ya biri hayrina bir guide yazsin lutfen. su 6iv nedir?

6 iv pokemonun doğuştan gelen stad özelliğidir en fazla 31 oluyor yani 2 tane pikachu var
    1.pikachu :
    HP : 25
    ATACK : 15
    S.ATACK : 17
    S.DEFANS : 22
    DEFANS : 12
    SPEED : 31 Bu 1 iv olarak gecer 6 iv demek tüm doğuştan gelen özelliklerin 31 yani en son seviye olmasidir

• quote:

quote:

6 iv pokemonun doğuştan gelen stad özelliğidir en fazla 31 oluyor yani 2 tane pikachu var
    1.pikachu :
    SPEED : 31 Bu 1 iv olarak gecer 6 iv demek tüm doğuştan gelen özelliklerin 31 yani en son seviye olmasidir

dogustan derken 1 levelken mi 31 sayisi kadar iv oluyor?
  • Arkadaşlar elinde Pokemon Heartgold olup, satmak isteyen arkadaşlar olursa lütfen iletişime geçsin benimle. Hiçbir yerde bulamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

1.pikachu :

Evet sen onu goremiyosun kiloude city ordaki poke centerdeki adam söylüyor ona gosteriyosun outsading diyip stadlari soyluyor eger 31 ise

• arkadaslar pokemonun abilitysini değiştirebiliyor muyuz ? mesala clafable kastım ama istediğim ability olmadı ne yapmam lazım ? yardım lütfen ?
  • Benim de bir sorum olacak. Bir yüzük alarak Mega Evolution denemesi yaptım. Daha sonraki dövüşlerde aşağıda mega evolution seçeneği gelmiyor. Yüzük bende var hala. Ama taş mı yok acaba? Taş bir kullanımlık gibi bir şey mi? Nasıl yapacağımı bulamadım da...
  • quote:

Benim de bir sorum olacak. Bir yüzük alarak Mega Evolution denemesi yaptım. Daha sonraki dövüşlerde aşağıda mega evolution seçeneği gelmiyor. Yüzük bende var hala. Ama taş mı yok acaba? Taş bir kullanımlık gibi bir şey mi? Nasıl yapacağımı bulamadım da...

1 battleda sadece 1 kere yapabilirsin
  • 1 battle da 1 kere olsun sorun değil. Ama başka birisiyle battle a girdiğimde çıkmıyor mega evolution tuşu altta.
  • haftasonu istanbul'a gideceğim pokemon x satın almak istiyorum nerden alabilirim acaba nerelerde bulunur ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.pikachu :

Evet sen onu goremiyosun kiloude city ordaki poke centerdeki adam söylüyor ona gosteriyosun outsading diyip stadlari soyluyor eger 31 ise

Ben de yeni başladımda su iv 6 ile ilgili bir sorum olucak yakaladıgım pokemonların statlarını görebiliyorum , fakat onu sen göremezsin demişsin sanırım başka biirşeyde nbahsediyorusunuz? başta statlar var level atladıkca otomatik artıyorlar kimisi 6 6 6 6 6 kimsii daha yüksek direk lvl 2 pikacu da 31 31 31 31 demi çıkabiliyor ? 0_0

birde birsürü pokemon yakaladım box1 e attım diyor bu box 1 nerede :D

• 6 vs 6 battle yapmak isteyen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.