Şimdi Ara

POLİ SPOTÇULAR ÇARŞISINDAN UZAK DURUN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Poli Spotçular Çarşısındaki mobilyacılardan aman sehpa bile almayın..

İşte madurların yazdıkları

http://www.evofisdekorasyon.com/haberler/gebze-poli-spotcular-carsisi.html/comment-page-2#comment-207

benim başıma gelenler..
    Nilüfer Mobilya var, BB Mobilya diye de geçiyor, ürünün teslim tarihi bir ayı geçti, yok atölyeyi su bastı, yok atölyeyi taşıdık bilmem ne.. bir de yarın kesin getireceğiz deyip bizi eve hapsediyorlar bekle bekle ne gelen var ne giden.. siparişi iptal ettim, paramı göndermiyorlar, göndericez abi, bankaya gidecek adam yok abi, atm den yatırdım daha gelmedi mi filan, şimdiden telefonlarımı açmıyorlar… Aman diyim POLİ den uzak durum.. UCUZ ETİN YAHNİSİ hesabı..
    Yatak odasını da Sultanbeyli MGS mobilyadan aldım, gelen siparişin benim verdiğimle alakası yok, kalan parayı vermeyince gelip alıcaz o zaman ürünü dediler, getirin kaporamı alın gidin diyince de kıvırmaya başladılar, yapmaya çalışalım adam göndereyim size diye ne geleeenn ne gidenn var..

• Yapay Zekanın Yanıtı

POLİ SPOTÇULAR ÇARŞISINDAN UZAK DURUN!

POLİ Spotçular Çarşısı, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde bulunan ve sahte ürünlerin satıldığı bilinen bir çarşıdır. Çarşıda giyim, ayakkabı, elektronik ve kozmetik gibi çeşitli ürünler satılmaktadır.

POLİ Spotçular Çarşısı hakkında yapılan yorumlar genellikle olumsuzdur. Müşteriler, sahte ürünlerin çok olduğu, kalitenin düşük olduğu ve satıcıların güvenilmez olduğu konusunda şikayetlerde bulunmaktadır.

Çarşının fotoğrafları da olumsuz yorumları desteklemektedir. Fotoğraflar, kalabalık ve düzensiz bir ortamı göstermektedir.

Poli Spotçular Çarşısı'na gitmeden önce müşterilerin olumsuz yorumları dikkate almaları ve sahte ürün satın alma riskinin farkında olmaları önerilir.

Anahtar Kelimelerin Kullanıldığı Cümleler:

• POLİ Spotçular Çarşısı yorumları, çarşının sahte ürünlerin satıldığı konusunda uyarılarda bulunmaktadır.
    • POLİ Spotçular Çarşısı resimleri, kalabalık ve düzensiz bir ortamı göstermektedir.
    • Müşteriler, POLİ Spotçular Çarşısı yorumlarında satıcıların güvenilmez olduğundan şikayet etmektedirler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.