< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 20 Ağustos 2019; 15:47:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 20 Ağustos 2019; 15:47:23 > |
- Çekicideki polisin yapacağı birşey yok şöförün kancayı nasıl taktığını bilemez.
- gelen trafik ekibinin suçu yok ( araç hasar eksperi değiller görünürde hasar yoksa yapabilecekleri hiçbişey yok) - asayiş ekibinin suçu yok ( trafik ekibi gibi görünürde olan birşey yok tutanak tutmazlar) Karakolda ki adam seni başından savmış ha başından savmasa ne olurdu ; tutanak tutar ifadeni alırdı sonra da hiçbirşey çıkmazdı çünkü çekici den kaynaklı olduğunun kanıtı yok kaldı ki çekici in senin arabana dokunduğunun kaydı da yok. Çekici arabayı alsa götürse otoparka sisteme işlense orda şikayetçi olabilirsin sonuç alabilirsin ama malesef bu şekilde bir olayda uğraşmaya değmez kendini yıprattığınla kalırsın. Keşke çekicilerle alakalı düzgün bir mevzuat falan olsa kafalarına göre takılıyorlar.. Biraz kör nokta gibi olmuş senin başına gelen olay malesef... Ayrıca çekici konusuna ben tümden karşıyım ama işin içindeki otopark rantı yüzünden devam ettiğini düşünüyorum. Hatalı park mı var polis cezayı yazsın gitsin trafiği tıkayan elzem durumlarda çekilmeli sadece araç. Yoksa alıp götürünce ne oluyor? Birsürü çekici parası personel parası otopark parası hem devlete hem vatandaşa külfet... |
Geçmiş olsun Yiyorsa ensesi kalın godomanın birine yapsınlar bakalım nereye sürülüyorlar
|
Geçmiş olsun
|
Bu memlekette işin polise kaldıysa allaha kaldın demektir. Hiç ümit bekleme sal geç.
Benim aracın camını patlatıp teybini çaldılar, polisi aradım. Olay yeri gelicek ama ne zaman gelir belli değil diyor. Saatlerce bekledik gelen yok, aradım ümitte vermediler siz getirin dedi. E ben getirirsem parmak izi nolcak, zaten bişey cıkmaz falan dedi. Lanet olsun götürmeye gerek yok dedim ancak kasko ödemesi için tutanak lazımmış götürdük. 10 dk toz sürüp karakola gönderdiler. Demez olaydım, bende kamera görüntüleri var demiş bulundum flash bellek ile verdim. Bunu CD ye çek getir yoksa raporu vermeyiz dediler. Görüntü yok sayalım boşverin siz raporu verin ben gideyim diyorum. Olmuyormuş, gittik bi daha cd aldık yazdırdık götürdük raporumuzu aldık. Sonuç ? tabiki hiçbişey, polis ne aradı ne bilgi verdi. Çalan çaldığı ile kaldı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 20 Ağustos 2019; 21:26:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |