Şimdi Ara

POLİS OLMAK İSTİYORUM NE YAPMAM LAZIM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(uzaktan eğitim) 2. sınıf yani son sınıf öğrencisiyim.1990 doğumluyum.Ailemde fln sabıkası olan yok.Boy 178 kilo 78.Polis olmak istiyorum.Sınavsız ikinci üniversite okuma şansı olduğu gibi polisliktede varmı öyle birşey.YGS ye fln girmedim.En kısa zamanda polis olmak için ne yapmam lazım.

Yarımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

• cvp veren yokmu
  • en kısa yol cemaatle bağlantı kurman. bunu malum dersaneyle samimi olarak da becerebilirsin.
  • 2 yıllık olduğun için gelecek sene ygs ye girmen gerek. Başvuru puanını aldıktan sonra oturdugun şehrin bağlı olduğu polis okuluna başvuru yapıyorsun ardından mülakat için gün veriyorlar ve mulakati geçersen yazılı sınava girmeye hak kazanıyorsun. Eğer yazılı sınavı da geçersen polis okuluna ataman yapılıyor ve 2 yıl eğitim aldıktan sonra mesleğe başlıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

2 yıllık olduğun için gelecek sene ygs ye girmen gerek. Başvuru puanını aldıktan sonra oturdugun şehrin bağlı olduğu polis okuluna başvuru yapıyorsun ardından mülakat için gün veriyorlar ve mulakati geçersen yazılı sınava girmeye hak kazanıyorsun. Eğer yazılı sınavı da geçersen polis okuluna ataman yapılıyor ve 2 yıl eğitim aldıktan sonra mesleğe başlıyorsun.

çok güzel aydınlattın teşekkür ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.