|
Bildirim
|
geçen hafta 2 kere polisle muhattap oldum
1. bodrum merkezde cadde tek yön, ters yönde polis aracı geliyordu, sağda sokak girişi vardı oraya yanaştım geçsin diye, sonra bu da oraya girecekmiş geldi önüme el kol hareketi gülmeler falan, sonra ordan geri geri çıktım bu geçebilsin diye 2. susurluktan çıktım bursa sınırını geçince direk çevirme vardı, polis geldi ehliyet ruhsata baktı, beyefendi dedi uzun yolda yorulduğunuzu hissederseniz lütfen benzinliklerde mola verip uyuyun dedi, teşekkür edip devam ettim 1. polis 20-25 yaşlarındaydı 2.si 35-40 vardı |
O tepe lambasını niye vermişler bu adamlara? Geçiş üstünlüğü var diye, sen evine ya da işine 2 dakika grç gidebilirsin ama o adamlar gideceği yere gecikmemeli. İyi o zaman sen yol verme, ben vermiyim nasıl olacak? Sonra aradık geç geldi, aradık şu oldu. Herkes bir artist ama işi düşene kadar. Ben buraya yazılanların 10'da 1'ini polisin suratına diyen erkek göremedim hayatım boyunca.
|
Sonuna kadar katılıyorum. Ekliyorum iş bulamayanlar da en son polis olayım bari diyip başvuru yapıyor. Acı ama gerçek.
|
Anlatım şeklinden doğru anlatmadığını tavırlı ve inatlı olduğun sonucuna vardım. Devlet memuruyla didişmeyeceksin sorunun ne.
|
Devlet memuru babanın uşağı mı ?
senin verdiğin vergiden fazlasını o veriyor sıkma canını sen. |
%18 Kdv yi sadece sen mi ödüyorsun ? 150.000 lira satış yapmışsın ki 27.000 lira kdv çıkmış ki sen bu parayı müşteriden peşin alıyorsun vergi almasaydı devlet %18 daha ucuz olacaktı piyasa ve madem bu kadar rahatsızsın vergi ödemekten zorla mı açtırdılar sana işletmeyi kapat gitsin.
Memurun vergisiz maaşı ne kadar kesintiden sonra eline geçen ne kadar haberin var mı ? ki memurun esnaf gibi vergi kaçırma şansıda yok her ay trink kesiliyor.Buna karşılık sokağa çıkalım 10 işletmeden 9 u 27.000 liralık verginin %18 ini ödüyor çünkü dilediği gibi gider gösterebilir en kötü fiş satın alabilir. Bu ülkeyi ayakta tutanda en çok vergisini verende cefasını çekende memurdur. 3 memurun yapacağı işi 1 memura yıkarsan memur napsın ? robot mu bu adam herkese nasıl özel ilgi göstersin. İnsanlar ekmek parası için akşama kadar çalışıyor biraz saygınız olsun. Terbiyesiz , senin aklın ermez , hadi işine bak gibi yakışıksız ve hakaret içeren saldırgan sözlerle seviyenizi belli ettiniz muhattap olacağım bir insan değilsiniz hayatınızda başarılar. |
Benim sana yalan borcum mu var? Ve sen kimsin ki ben sana yalan söyleyeyim. Birine yalan söylüyorsun iftira atıyorsun derken bile iftira atıyorsun. Ben bu ülkeye bu bayrağa senden daha fazla bağlı olduğuma kalıbımı basarım.
Ama bak ben BAYRAĞIMA bağlıyım iktidara değil. |
Bu ulkede polisin dostundan cok düşmanı var arkadas adam sabahtan aksama kadar hırsızıyla tecavuzcusuyle tinercisiyle ugrasiyor dogru duzgun sosyal bir cevresi yok ailesiyle vakit geciremiyor neredeyse her hafta bir polis cinnet gecirip intar ediyor ve siz hala niye yol vermedi niye yuzume gulmedi derdindesiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|