Şimdi Ara

Polisin kufur etmesi suç mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kahvede oynarken polis geldi kimlik sordu üst arası yaptı içlerinden biri çok sertti affedersiniz kalcama kadar dokundu görevi budur diyerek ses etmedim sonra cuzdanlarimizin içine kadar bakti. Daha sonra arkadaşımı aradı armani don dedi arkadaşım önden arama yapsanız olmaz mi dedi. Polis çok sinirlendi cebindekileri çıkar falan dedi. Arkadaş mecburen çıkardı . Polis sinkafli küfür etti ve bunu şöyle dedi buralarda çok serbestsiniz.
    Benim çok zoruma gitti polisi bimere küfür ve buralarda çok serbest kaldınız lafida özgürlüğe kisiltlama getirme şeklinde şikayet edecem gerekirse manevi tazminat da açarım bu polis ceza alır mi yada soruşturma geçirir mi ?
    Böyle polisler hala var ve ben bunların kripto fetocu olduğunundan şüpheleniyorum . Polisle halkı kışkırtarak huzursuzluk yaratmak istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küfür herkes için suçtur

• Kolluk kuvveti görevi dışındaki şeylerden sorumllu zaten küfür bir haksız fiil olayıdır dava hakkınız vardır

• Yazıklar olsunki mesleğin ne olduğunu bilmeyenlere meslek egolari ve hırsları tahmin etme mecrasimi olmuş

• O nasıl polis yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darp edene ne olur
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.