Şimdi Ara

Polisiye Korku Macera tarzı kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi. Polisiyeli, maceralı, biraz da korkunçlu tarzda kitap arıyorum.
    En son Jeff Abbott un 4 kitabını okudum. (Mahzen, Kuşku, Panik ve Güven Bana). Kesinlikle öneririm ama kitaplar bitti yeni arıyorum. Üçleme falan da olabilir ama bu tarzlarda olursa çok güzel olur.

• tamelma kullanıcısına yanıt
    açlık oyunları
    rizzoli&isles serisi
    Olasılıksız
    Empati
    Rüzgarın Gölgesi
  • Jean Christophe Grange-Şeytan Yemini şiddetle tavsiye ederim. Korku,polisiye macera hepsi var kitapta.
  • Hocam sağolun internetten alabileceğim bir yer var mı daha önce hepsiburada dan almıştım. var mıdır? yoksa başka site önerir misiniz?
  • agatha christine kitaplarıda olur
    kitapyurdu ve idefixte indirim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliver555444

Jean Christophe Grange-Şeytan Yemini şiddetle tavsiye ederim. Korku,polisiye macera hepsi var kitapta.

+1
    seytan yemini grangenin en etkilendigim kitabiydi ben de tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polisiye Film Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim hocam bakıcam
    rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamelma

Başlıkta belirttiğim gibi. Polisiyeli, maceralı, biraz da korkunçlu tarzda kitap arıyorum.
    En son Jeff Abbott un 4 kitabını okudum. (Mahzen, Kuşku, Panik ve Güven Bana). Kesinlikle öneririm ama kitaplar bitti yeni arıyorum. Üçleme falan da olabilir ama bu tarzlarda olursa çok güzel olur.

Jeff Abbott - Adrenalin'i al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Başlıkta belirttiğim gibi. Polisiyeli, maceralı, biraz da korkunçlu tarzda kitap arıyorum.

jeff abbott un tarzını sevdim aslında olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

jeff abbott un tarzını sevdim aslında olabilir.

Fiyatı düşsün ben de almayı düşünüyorum. En sevdiğim yazarlardan biridir.

• Agatha Christie, Ahmet Ümit ve Conan Doyle öneririm
  • Olasılıksız ve Empati iyi aksiyon barındırır :D Dan Brown kitaplarını da seveceğin kanaatindeyim. Ama bunlar korku barındırmaz tabi.
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 3 konu favorim aslında. Hepsi olsun istemedim. Evde empati var fakat daha okumamıştım. Olasılıksız nasıl. ikileme mi? Ilk kitap hangisi ya da?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bu 3 konu favorim aslında. Hepsi olsun istemedim. Evde empati var fakat daha okumamıştım. Olasılıksız nasıl. ikileme mi? Ilk kitap hangisi ya da?

Yok ikileme değil fakat Olasılıksız daha güzel olduğu için önce onu okumanı tavsiye ederim.
  • j.c. grange leyleklerin uçuşu, siyah kan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out_of_Time

j.c. grange leyleklerin uçuşu, siyah kan

Sagolun hocam araştırıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.