Arkadaşlar merhaba aydında oturmaktayım ve üst katta torbacı olduğunu konuşmalardan ve apartmana gelen tiplerden doğruladığım insanları şikayet etmek için uğraşıyorum
İlk başta yerel polis ekibini aradım moto ekipler geldi komşuyla gülüşüp gittiler, birbirlerini tanıyorlarmış.
Sokağa çıkma yasağı başladığında da bu komşular ve arkadaşları sürekli girip çıkıp dışarda da dolaşmaktaydı yerel ekipleri aradım yine ekipler güle oynaya gittiler. Ardından narkotik şube ile bizzat karakola giderek görüştüm adamların tek dediği savcı kararı olmadan bakmayız dediler fakat bi çare bulamadım apartmana giren tipler hüküm giymiş tipler ve insan husursuz oluyor.
Bir fikri olan nasıl bir yol izlemem gerektiğini gösterecek bir arkadaş varmı?
vay columbia hocam vay. ben karakola şikayete gitmeye korkardım büyük cesaret valla tebrikler.
PONRO
kullanıcısına yanıt
Gittikte noldu hocam elimiz boş döndük gelipte bi bakalım demiyorlar sonra sağda solda uyuşturucuyla mücadele için bize başvurun diyorlar. Ne diyeyim
ASlında usta hiç birşey yapamazsın. Heleki polis arkadaşları varsa. Bizim köyde her genç uyuşturucu kullanıyor hepsinin gözleri mor dudaklar bembeyaz. Jandarma geliyor meydanda çay muhabbet edip gidiyor. Boşverin. size zararı yoksa dokunmayın. Ailenize dokunan birşey varsa. 40 cm beyzbol sopası her sorunu çözer :D Yada 1 kutu biber gazı üstüne 1 kamyon dayak gayet açık bir konuşma olur :D O arkadaşada hiç bir uyuşturucudan alamayacağı kafayı hediye etmiş olursunuz .D
Ben polisim diye git adamın kapısına, belki sende gülerek çıkarsın ordan
4ikaos
kullanıcısına yanıt
Sağı solu belli olmuyor hocam sürekli kafaları uçuk geziyorlar illa bi gün bi muhabbet çıkacak
07kubi07
kullanıcısına yanıt
Cin gibiler hocam birde kadın işi yapıyorlar galiba sürekli değişik kadınlar geliyor
-Columbia-
kullanıcısına yanıt
Valla hocam birşey yapamazsınız. Apartman ise imza toplayıp attırabilirsiniz. Polis ülkenin şuanki durumunda hele hiç ilgilenmez. Bİrde arkadaşları var diyorsunuz. Bence hiç bulaşmayın. Size bir zarar gelmez zaten. Olursa sıkıntı çıkarsa önce uyarırsınız olmazsa başka yollara yönelirsiniz.
4ikaos
kullanıcısına yanıt
Apartman da kimsenin şeyi yemiyo herkes sessiz maalesef desteğim yok arkamda kolluk kuvvetleri bile bir gram faydası olmadı. Umarım o polislerin sevdikleri de bir gün uyuşturucuya bulaşırlar tek isteğim o :)
-Columbia-
kullanıcısına yanıt
Hocam dediğim gibi size bir zararı olmaz. Ama bir fikir olsun madem Evi kiradır muhtemelen, ev sahibine ulaşıp durumu bildirin. Eve de zararı olur felan konuşursanız belki adam sözleşmesi bitince çıkarır. başkada bir yolu olacağını sanmıyorum... Konuşmayı deneyebilirsiniz. Kendi ve aileniz için tedirgin olduğunuzu söyleyin,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme