Şimdi Ara

BİR ERKEK NEDEN KARŞI CİNSLE GÖZ TEMASI KURMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
26.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet erkeklere soruyorum bir ortama girdiginizde herkesle goz temasi kurup neden karsi cinsten olan biriyle goz temasi kurmazsiniz yok sayarsiniz yani yokmus gibi davranirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Erkek Neden Karşı Cinsle Göz Teması Kurmaz?

Bir erkek sizinle göz teması kurmuyorsa veya göz temasından kaçınıyorsa, bunun altında çeşitli nedenler yatıyor olabilir.

Kendine Güven Eksikliği: Göz teması kurmaktan çekinen erkekler genellikle özgüven eksikliği yaşarlar. Kendilerini yetersiz veya çekici bulmadıkları için göz göze gelmekten kaçınabilirler.

Sosyal Kaygı: Sosyal kaygı bozukluğu olan erkekler, sosyal durumlarda aşırı endişe yaşarlar. Göz teması, sosyal etkileşimin önemli bir parçası olduğundan, bu kişiler göz temasından kaçınarak kaygılarını azaltmaya çalışabilirler.

Kültürel Farklılıklar: Bazı kültürlerde göz teması kaba veya saygısızlık olarak görülebilir. Bu nedenle, bu kültürlerden gelen erkekler karşı cinsle göz teması kurmaktan kaçınabilirler.

Aşinalık Eksikliği: Bir erkeğin sizinle göz teması kurmamasının nedenlerinden biri de aşinalık eksikliği olabilir. Sizi daha iyi tanımadıkça göz göze gelmekten rahatsız olabilirler.

Cinsel İlgi Eksikliği: Nadiren de olsa, bir erkeğin sizinle göz teması kurmamasının nedeni cinsel ilgi eksikliği olabilir. Bu durumda, göz temasından kaçınarak ilgisizliğini göstermeye çalışıyor olabilir.

Diğer Nedenler: Göz teması kurmaktan çekinmenin diğer nedenleri arasında göz rahatsızlıkları, otizm veya dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu (DEHB) gibi nörolojik durumlar yer alabilir.

Bir erkeğin göz teması kurmamasının nedenini kesin olarak belirlemek mümkün olmayabilir. Ancak, yukarıda sıralanan nedenleri göz önünde bulundurarak, onun davranışlarını daha iyi anlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • özgüvwn eksikliği
  • SyntaxError:invalid syntax

>>>

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda pek ozguvensizde degil hatta tam aksine

• Çünkü dikkatimiz vücudun başka bölümlerinde
  • Ergenlik cagini atlatmis demeyi unuttum

• Bence nofap eksikliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben utanıyorum

• Ben kuruyorum eskiden bakamazdım da zamanla alışırsın

• Neden bakamazdin peki kizdan hoslandigindan filanmi

• Başka yerlere baktığı için gözlerine sıra gelmiyor.

• Polat abi senin gözlüklerden takınca özgüven yerine geliyor diyorlar doğru mu
  • Ortama girince dilini çıkarıp,kızların gözlerinin içine bakan erkek normal olur mu sence?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir davranis icinde bulunsaydi oyle sorardim ama ben normal bir sekilde neden ozellikle goz goze gelinmedigini sordum.

• Ben gayet kuruyorum. Senin ezikliğin o.

• Ta 3km öteden göz mercegine bakarim. Yanımdan geçerken de taciz amaçlı her türlü lafı böğürürüm. Mutlu muyum evet

• hiç takmıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --ThugLife--

Neden bakamazdin peki kizdan hoslandigindan filanmi

Hayır genel olarak çoğu kızla kuramazdım şimdi hoşlandığım kızla da kurarım tabi konuşurken falan uzaktan uzaktan kurarsam sapık gibi gözükürüm

• tanımadığım biriyle öyle uzun süreli göz teması kurmam, sevgilisi vardır, eşi vardır, benim sevgilime vs yapsalar açıkçası hoşuma gitmez
  • Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    Erkekleri anlamakta zor neyse tesekkur ederim ciddi cevaplar icin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.