Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

İnternetten araştırdımda boyun son iki rakamına 10 eklenip 10 çıkarılıyor muş 1.80 isek en az 70 en fazla 90 kg gibi doğru mu
    Şuan boyum 1.78 Kilom 100 Küsür, iriyim ve hayli göbek var. Kesin birşey söylemen mümkün mü acaba ?

15 kg eksik veya fazla standart diye biliyordum ben

Öyleyse sorun yokta arkadaş 68 kg falan diyince yüreğim ağzıma geldi birden ya

• 68 kg senin boyun için ideal olan kilo, bencede en azından o kiloya yakın bir kiloya kadar zayıflasan hem görünüm hem sağlık hem özgüven hem hareket açısından iyi olur
  • oncelikle merhaba aranıza 5 dakika önce katıldım :)

Bu sene PMYO mülakatlarına ve yazılı sınavlarına katılmış biri olarak bilgi vereyim mülakatı merak edenlere

Şükrü Balcı PMYO da girdim mülakatlara boş bir spor salonuna 30 lu gruplar halinde aldilar içeride 500-600 yarı çıplak pantolon dize kadar üstsüz erkek vardı bu hoş gelmiyor :D kızlar için durum farklı tabi özel t-shirtleriyle duruyorlar.Boy-kilo nuzu ölçülüyor boyunuz 1-2 santim kısa ise polis abi derin nefes al bırakma sakın ! diyor :D böylelikle boydan yırtmış oluyorsunuz yada içeriden tanıdıklarınız varsa amcaniz dayiniz bir tanıdığınız işler kolaylaşıyor bunu belirteyim.Boy konusunda eksik çıkabiliyor ölçüleriniz.Eczanede ölçüldügümde 1.79 geldim fakat mülakatta 1.74 çıktı.56 kiloydum 60 geldi böyle şeyler oluyor fazla dert etmeyin :) yüzünüzde ve kolunuzda ilk bakışta farkedilecek kadar büyük bir iz varsa sizi kurulunda karşısına çıkariyorlar.Çök-kalk şınav ve mekik hareketlerinden 10 ar tane yapiyorsunuz.Bu konuda arada sırıtmamak lazım yanınızda sizinle birlikte 6 arkadaşınız oluyor onlarla birlikte hareket edince problem yok zaten.Daha sonra en kolay kısma geçiyoruz.Polis abi size soru çektiriyor ve çıkan soru hakkında bir kaç kelamda bulunmaniz istenecek.
    Bana ''Neden polis olmayı istiyorsunuz ? sorusu geldi :D ismimi söyledim :D ve sorumu okudum . kurul cok etkilenmiş olsa gerek çatallı ses tonumdan okan bayülgeni anımsatiyor ayıptır söylemesi o derece igrenç :D tamam geç evladım dedi ve dışarıdaki binada Yazılı sınava hak kazandınız belgesini verdiler bankaya para yatirmak için hesap no suyla beraber.

İşin özetini isteyenlere öyle korkulacak bir şey değil önemli olan yazılı sınav ki bende sonuçlarını bekliyorum 75 civarı net geliyor tahminimce
    Kücük de olsa bir izlenim verebildiyse çok mutlu olurum herkese iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

İnternetten araştırdımda boyun son iki rakamına 10 eklenip 10 çıkarılıyor muş 1.80 isek en az 70 en fazla 90 kg gibi doğru mu
    Şuan boyum 1.78 Kilom 100 Küsür, iriyim ve hayli göbek var. Kesin birşey söylemen mümkün mü acaba ?

kilon 100 küsür ise zayıflaman lazım o 68 kilo ise senin boyuna uygun en ideal kilo illa ona ulaşman lazım değil ama 100 küsür de olmaz yani..
    drpozitif.com
    Şişman mısınız, zayıf mı? Beden Kütle İndeksi
    http://www.drpozitif.com/diyet.aspx?Sayfa=72
    burdan boddy mass indexine bak bakıyım.. yani bedensel kitle indeksi mülakattada bundan yararlanıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: platonn

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

Orijinalden alıntı: midgardxxx

waRRioR ve net_katil S.a devrelerim keyifleriniz iyidir inşallah bu topici yeni gördüm.

Allah İnşallah herkesin işini rast getirsin umarım istediklerinize kavuşursunuz. Kazananlara şimdiden hayırlısı olsun diyorum. Başlasın okul kargaşası

aleyküm selam devrem hoşgeldin

işim 3 aydır rast gidiyor bugün büyük gün benim açımdan şubeye isimler gidiyor hayırlısıyla şubeye gidip ekip ortamından kurtulmak istiyorum bıktım artık haftalık toplantılardan icraat baskısından

waRRioR hocam sizin birim ne acaba?

ben ekipte çalışıyorum

• Cevik kuvvetlerin maasini biiiyormusunuz arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _vendetta_

Cevik kuvvetlerin maasini biiiyormusunuz arkadaslar

Fazladan 130 Tl olması lazım. En son 1935 TL idi. Tabiki bu 9 un 3 ü memurlar için. yani 4 yıllık üniversiteyide bitirirsen açık öğretimden biraz daha fazla alıyorsun. sonra eşin varsa çocuğun varsa ufak ufak oralardan da geliyor.

Yanlışım varsa düzelt waRRioR

Bu arada bizim maaşlara zam mı yatmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

quote:

Fazladan 130 Tl olması lazım. En son 1935 TL idi. Tabiki bu 9 un 3 ü memurlar için. yani 4 yıllık üniversiteyide bitirirsen açık öğretimden biraz daha fazla alıyorsun. sonra eşin varsa çocuğun varsa ufak ufak oralardan da geliyor.

haklısın devrem çevik kuvvet her zaman fazla alır ama çevikten fazla alanlar da var

sonunda az da olsa zamları aldık

• quote:

quote:

quote:

haklısın devrem çevik kuvvet her zaman fazla alır ama çevikten fazla alanlar da var

Cevikten fazla alanlardami var yaw...Bnde uniye gircm bu sene bitireyim direk polis olmak icin cabaliyacagm cocuklugumdan beri tek hevesimdir polis olmak ya yunus ya cevik 190 boy 90 kilo uygunmuyum acaba polislige biraz daha zayiflayabilirm

• arkadaşlar belki yazmışsınızdır bilmiyorum ama 120 sorudan yaklaşık kaç net yapmak lazım kazanmak için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

arkadaşlar belki yazmışsınızdır bilmiyorum ama 120 sorudan yaklaşık kaç net yapmak lazım kazanmak için ?

böyle bir sınırlama yok en çok net yapandan başlayıp 6 bin erkek 500 kız alıyorlar o yüzden her sene değişiyor net sayısı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cevikten fazla alanlardami var yaw...Bnde uniye gircm bu sene bitireyim direk polis olmak icin cabaliyacagm cocuklugumdan beri tek hevesimdir polis olmak ya yunus ya cevik 190 boy 90 kilo uygunmuyum acaba polislige biraz daha zayiflayabilirm

okulun bitimine yakın bir süre kaldığında bazı yerlerden seçmelere gelirler.
    sendeki bu fizik seni çeviğe de gönderebilir, daha güzel bir yerlere de.
    tabi seçmelerde sadece fizik ön planda değildir.aklı başında saygılı ve özellikle çalışkan
    derslerinde başarılı öğrencileri de değerlendirirler.
    mesleğe başladığın zamanda bu böyle devam eder.çalışkan saygılı yabancı dili olan bilgisayardan iyi
    anlayan kişiler fiziği yerinde olanlar dikkat çekerler her zaman.

• Özel Harekat, İstihparat, Çevik kuvvet gibi şubelerin maaşı biraz daha farklı. Çünkü gerçekten yaptıkları iş bundan dahada fazlasını hakkettiriyor. Bunların haricinde Narkotik,Asayiş, Kaçakçılık,Törör gibi şubelerde iyi taltif alıyor. Aylık 600 TL taltif alan arkadaşlar var. Yalnız bu adamlar nasıl çalışıyor derseniz an geliyor bir ay boyunca eve sadece 5-6 saatlik uyumak için geliyorlar. Sonra geri işe gidiyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

deniz polisi-devlet büyükleri koruma falan gayet iyi maaş alıyor tabi özel harekattan bahsetmiyorum onlar hakediyor

• deniz polisi...
    özellikle dalgıçlar + olarak en az bin tl.

şunu da ekleyeyim; milli saraylarda çalışanlar + 600 falan olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 16 Temmuz 2010; 1:38:14 >
  • arkadaslar görev yerleriniz mezuniyet kaç acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

arkadaslar görev yerleriniz mezuniyet kaç acaba..

milli sarayları unutmuştum

o kadar bilgi vermeyi sakıncalı buluyorum
  • quote:

quote:

tipik bir polis cevabı.
    saygı duyarım
    ama söylememeyi gerektirecek bir soru değildi.

çanakkale...2003

• quote:

quote:

quote:

tipik bir polis cevabı.
    saygı duyarım
    ama söylememeyi gerektirecek bir soru değildi.

çanakkale...2003

benim henüz 1 yıl oldu

• hayırlı olsun allah utandırmasın kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.