Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

en az kaç net yapan kazandı beyler ?

82-83 arası.

2 netle kaçırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: piranhax

kazanmışım ya off hiç istemiyorum polisliği lys de kötü kesin gönderirler bizimkiler şimdi keşke sallasaydım

sonuc.osym.gov.tr
    ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi
    http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1006

okula gitme gibi bir mecburiyetin yok hem gelsen de bi' işe yaramazsın

• asilden girmişim arkadaşlar...

ama şimdi ne olacak? sonuç kağıdı elime ne zaman ulaşacak nereye yerleşeceğiz

şu rehberleri biraz özet geçseler olmaz mı arkadaş ya
  • Bizim iş de yattı malesef. Seneye artık
  • Bayburt pmyo yu kazanan yokmu. Gelin de size bi devrecilik yapim =)
  • Kazanamıyan arkadaşlar üzülmesin, Gelecek seneye hazırlanmaya başlasınlar. Hem herişte bir hayır vardır. Kazananları ise Tebrik ediyorum. Aranızda Elaziğı kazanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Kazanamıyan arkadaşlar üzülmesin, Gelecek seneye hazırlanmaya başlasınlar. Hem herişte bir hayır vardır. Kazananları ise Tebrik ediyorum. Aranızda Elaziğı kazanan var mı?

nereyi kazandığımıza nereden bakıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Kazanamıyan arkadaşlar üzülmesin, Gelecek seneye hazırlanmaya başlasınlar. Hem herişte bir hayır vardır. Kazananları ise Tebrik ediyorum. Aranızda Elaziğı kazanan var mı?

nereyi kazandığımıza nereden bakıyoruz?

buldum..

balıkesire düşmüşüm birader sen büyüğümüzsün bilirsin ya nasıldır balıkesir?
  • ha birde en önemli sorum: balıkesirden başka biryere gidebilme ihtimalim var mıdır şu saatten sonra doğu karadeniz taraflarını istiyorum. bir şekilde halledilir mi bu durum
  • Malesef değiştiremezsin ama üzülme balıkesir güzel şehirdir.
  • lyslere güvenip polisliği sallamadım. şimdi ne kadar pişmanım...... keşke giripte kazanamasaydım. ben adam olmam aga yok yoookkk.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMoJo

Malesef değiştiremezsin ama üzülme balıkesir güzel şehirdir.

öyle diyorsan öyledir. bakıcaz artık
  • 1063 asil :) balıkesir pmyo :) ama sanırım bende gitmeyeceğim :)intibaktan sonra şekillenir az çok...
  • Çok enteresan ali cengiz oyunları dönüyor ortada. Arkadaş 78 netle 13 bininci olmuş diğer arkadaş 79 netle 16bininci olmuş. Biri de 62 puanla 800 yedek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 23 Temmuz 2010; 19:25:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

1063 asil :) balıkesir pmyo :) ama sanırım bende gitmeyeceğim :)intibaktan sonra şekillenir az çok...

ben de balıkesir. gidersen burdan haber verirsin. tabi ben de gidersem
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

1063 asil :) balıkesir pmyo :) ama sanırım bende gitmeyeceğim :)intibaktan sonra şekillenir az çok...

ben de balıkesir. gidersen burdan haber verirsin. tabi ben de gidersem

hocam en azından deneme süresine gel bence tam bir fikir oluşur kafanda.
  • Öss de kaç bininci oldunuz? İntibak ta biraz insanı bezdirirler söliyim ama okul başlayınca çok kasmazlar. İntibakta biraz sabır lazım sadece. İyi düşünün arkanızda yüzlerce yedek sizi bekliyor ve sizin yerinizde olmak isteyen binlerce kişi var.
  • @splendour.rrr

%80 ihtimal polislik olucak benim iş. össde çok iyi biyeri tutturmam lazım yani bırakmam için. bi aksilik çıkmazsa gelirim anlamında söylemiştim

@TheMoJo

ağzında 3-4 tane dolgusu olan biri sence sorun yaşar mı?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 24 Temmuz 2010; 13:34:15 >
  • ben şükrü balcı pmyo yu kazandım acaba okulda kameralı cep telefonu ve laptop kullanmak serbest mi ? bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.