Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasım04

hayırlı olsun allah utandırmasın kardeşim

sağolasın abicim şimdiye kadar utandırmasada usandırdı
  • emekli olana bu böyle devam edecek emin ol.
  • Vay be abi daha cok bilmediklerimiz varmis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

waRRioR dostum bende 7. dönemim Elaziğ mezunuyum. Sen hangi okuldansın?

İntibak eğitiminde bol bol yürürsünüz uygun adımda. Eziyet çekeceksiniz bu Allahın emri. Tabi bazı okullarda daha az bazılarında daha çok, kafanızada takmayın nasıl olsa geçecek ;)

ben Aksaray mezunuyum meşhur lanetli okul

intibak eğitimine gelince şöyle açıklayayım

en büyük etken okul yönetimidir ne derlerse o olur bizim eğitimde ilk gün bol bol oturduk yattık 2. günün sabahı 7 de sporla başladık kahvaltıdan sonra 9 gibi eğitim başladı sağa dön sola dön rütbeler selam verme falan filan daha sonra yürüyüş başladı saatte 5 dakika mola veriyorduk bir de üstüne 45 derece çöl havası ve oruç eklenince 15 günde 6 kilo verdim derim 3 defa soyuldu eve gidince herkes çok şaşırdı ama artık o kadar sıkı eğitim yapmıyolar o bizim şansımızaymış öyle dediler büyük şehirlerden gidenlerin en çok zorlandığı konu şiğve ve diğerlerinin garip davranışları

her okulda spora çok önem vermiyolar ama koşu elbette var ayrıca bizim sınavlar 3 km falan oluyodu

Gürcan Lee Hala Aksarayda mı ?

• benim merak ettiğim bir konu var.Şimdi kurrada çektiğimiz kağıtta sadece görev yapacagımız il mi yazıyo yoksa çalışacagımız birim de mi yazıyo? Eğer tek il yazıyosa hangi birimde çalışacagımız nasıl belirleniyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

waRRioR dostum bende 7. dönemim Elaziğ mezunuyum. Sen hangi okuldansın?

İntibak eğitiminde bol bol yürürsünüz uygun adımda. Eziyet çekeceksiniz bu Allahın emri. Tabi bazı okullarda daha az bazılarında daha çok, kafanızada takmayın nasıl olsa geçecek ;)

ben Aksaray mezunuyum meşhur lanetli okul

intibak eğitimine gelince şöyle açıklayayım

en büyük etken okul yönetimidir ne derlerse o olur bizim eğitimde ilk gün bol bol oturduk yattık 2. günün sabahı 7 de sporla başladık kahvaltıdan sonra 9 gibi eğitim başladı sağa dön sola dön rütbeler selam verme falan filan daha sonra yürüyüş başladı saatte 5 dakika mola veriyorduk bir de üstüne 45 derece çöl havası ve oruç eklenince 15 günde 6 kilo verdim derim 3 defa soyuldu eve gidince herkes çok şaşırdı ama artık o kadar sıkı eğitim yapmıyolar o bizim şansımızaymış öyle dediler büyük şehirlerden gidenlerin en çok zorlandığı konu şiğve ve diğerlerinin garip davranışları

her okulda spora çok önem vermiyolar ama koşu elbette var ayrıca bizim sınavlar 3 km falan oluyodu

Gürcan Lee Hala Aksarayda mı ?

gürcan şuan şark görevini mardinde ifaa ediyor

çektiğin kurada sadece görev yapacağın il yazar çalışacağın birim göreve başladıktan sonra belli olur

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 16 Temmuz 2010; 23:42:16 >
  • hmm tamam benjaminnn abi saol:D
  • deniz polisi hakkında bilgi verir misiniz?
  • rica ederim platonn

deniz polisi hakkında bildiğim şeyler iyi bir referansın olmalı bir de maaşları gayet iyi
  • Sonuçlar açıklanmış, benim iş yattı
  • tc kimlik no yu yazıom bişey bulunamadı diyor bu. adamdan sayılmıyoz heralde. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Sonuçlar açıklanmış, benim iş yattı

link at hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Sonuçlar açıklanmış, benim iş yattı

+1
  • kız kardeşimde kazanamadı üzüldük ya
  • Komiser kolombo vardı burda o nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: piranhax

kazanmışım ya off hiç istemiyorum polisliği lys de kötü kesin gönderirler bizimkiler şimdi keşke sallasaydım

sonuc.osym.gov.tr
    ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi
    http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1006

Ya bırak şimdi istemiyom ayaklarını istemiyosan çözmezdin olurdu.

• ya bnde yazıyorum sonuc bulanamadı dioBu arada bügün azı dişimin tekini cektirdim olurda sınavı kazanırsam saglıkta sorun olurmu??Polis okulunda okuyan veya mezun olan ark bi bilginiz varmı??
  • meslek lisesi olmamız sorun teşkil edermi aramızda vamrı meslek liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

meslek lisesi olmamız sorun teşkil edermi aramızda vamrı meslek liseli

Bazı liseleri kabul etmiyorlar ama meslek lisesi sorun çıkarmıyor.

Piranhax pmyo kazandım ama istemiyorum demişsin lysninde kötü olduğunu belirtmişsin arkadaşım bu mesleği istemiyorsan yapma zor gelir.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.