Şimdi Ara

Polislik mi ? Tıp mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar küçüklükten beri polslik hayalim ve bu sene giricem kısmetse lakin ,

dayımla uzun uzun konuştuk ve bana polis maaşıyla şuan oturdugun evde bile oturamazsın dedi gel seni azerbaycana özel okula göndereyim hayatını yaşa hem ögrencilik hayatınıda görmüş olursun dedi gençliğini yaşa dedi.lakin bende hayalimin peşinden gitmeyi istiyorum bana bi akıl verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilinmeyen. -- 22 Temmuz 2015; 8:49:32 >

• 3-4 yıla doktor çıkmak mı ? En az 6 yıl okuyacaksın sonra burda denklik olayı var.Tus u var daha öyle hemen çok maaş alan doktor olamazsın.Karar verirken bunu da düşün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxyyprom

3-4 yıla doktor çıkmak mı ? En az 6 yıl okuyacaksın sonra burda denklik olayı var.Tus u var daha öyle hemen çok maaş alan doktor olamazsın.Karar verirken bunu da düşün

haklısın en az 35 e gelicem parayı bulmak için. ama parayı buldunmuda kimse yetişemez sana
  • Ferrari mi BMW mi gibi bir şey olmuş bu soru. Pratisyen hekim bile olsan aldığın maaş polis maaşını ikiye katlar.
  • Ezbere konuşma dostum ne kadar kazaniyor da bi pratisyen hekim ? Assagi yukari ayni maasi alirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den4es

Ezbere konuşma dostum ne kadar kazaniyor da bi pratisyen hekim ? Assagi yukari ayni maasi alirlar.

http://www.derszamani.net/2012-pratisyen-doktor-maaslari-ocak-ve-temmuz.html

Burada pratisyen hekimin devletten aldığı çıplak maaş polis memurundan neredeyse 600 lira daha fazla. Hekimler bunun haricinden devletten döner sermaye ve nöbetler adı altında ek para alır. Bu para acilde baktığın hasta sayısına ve tuttuğun nöbet sayısına göre değişir. Ayda 130 saate kadar nöbet ücreti alma hakları var. Ortalama ellerine geçen para 4k-6k arasında oluyor. İnamazsan imzamdaki yerden tıp eğitimi görenlerden veya bitirmiş olanlardan bilgi alabilirsin. Ya da herhangi bir hastanenin acil servisindeki pratisyen hekimin birinin yakasına yapışıp öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Ezbere konuşma dostum ne kadar kazaniyor da bi pratisyen hekim ? Assagi yukari ayni maasi alirlar.

Burada pratisyen hekimin devletten aldığı çıplak maaş polis memurundan neredeyse 600 lira daha fazla. Hekimler bunun haricinden devletten döner sermaye ve nöbetler adı altında ek para alır. Bu para acilde baktığın hasta sayısına ve tuttuğun nöbet sayısına göre değişir. Ayda 130 saate kadar nöbet ücreti alma hakları var. Ortalama ellerine geçen para 4k-6k arasında oluyor. İnamazsan imzamdaki yerden tıp eğitimi görenlerden veya bitirmiş olanlardan bilgi alabilirsin. Ya da herhangi bir hastanenin acil servisindeki pratisyen hekimin birinin yakasına yapışıp öğrenebilirsiniz.

Dogrudur dostum ben bir an polislikle ilgili hicbir bilgi felan olmadan konustugujuz kanisina vardim 2 kati maas aliyor felan siyince :) kusura bakmayin ama artik polisligide el ustunde tutmaya basladilar yetkileride artiliyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sıralamada eczacılık mı diş mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Dogrudur dostum ben bir an polislikle ilgili hicbir bilgi felan olmadan konustugujuz kanisina vardim 2 kati maas aliyor felan siyince :) kusura bakmayin ama artik polisligide el ustunde tutmaya basladilar yetkileride artiliyor..

Polisliğe birşey dediğim yok zaten. Aldıkları maaş az bile. Daha fazlasını hakediyorlar yaptıkları işlere göre.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Polisliğe birşey dediğim yok zaten. Aldıkları maaş az bile. Daha fazlasını hakediyorlar yaptıkları işlere göre.

Aynen oyle kardesim cok sıkıntı cekiyolar kolay degil oyle itle cakalla ugrasmak tum pis islerle ugrasiyorlar maalesef bebcede daha fazlasini hak ediyolar

• benim büyük birader polis yeri geliyo sabah 4 te çıkıp diğer sabah 4 e anca geliyo. evli kendisi. yengem gecenin bi saatine kadar evde bekliyor. yakında doğuya gidecek can güvenliği var desem yalan olur doğunun hali belli. bu iş zor. tıp kolay demiyorum yanlış anlama ama doktor tanıdığım yok sana polislikle ilgili şeyleri söylüyorum. abim şu an üçüncü yılında olması lazım 3 bin 200 liraya yakın para alıyor ama değer mi ? kendisi bu işten kurtulmak istediğini söylüyor. 10. yılını doldurduğunda çıkmak istiyo bu meslekten. çünkü 10. yılı doldurursan askerlikten muaf oluyorsun. erken ayrılırsan askerlik var. ha askerlik dediğini polis okulunda 2 yıl boyunca çekiyolar hiç merak etme. askeri disiplin gibi yat kalk sürün hatta bi ara üzerlerine gaz bombası sıkıldığını söylüyodu eğitimde yani polis okulunda. bu iş öyle bize amerikan filmlerinde dayatılan gibi değil. her iiş zordur. ama bu işin ceremesi çekilecek gibi değil. ille de plis olucam diyosan allah yardımcın olsun

edit:http://forum.donanimhaber.com/m_108296240/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminç -- 22 Temmuz 2015; 11:13:14 >

• İki polisimizi şehit etmişler kalleşçe. Allah rahmet eylesin şehitlerimize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.