< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
polislik sözlü mülakatta neye göre geçiyorsun 1dk falan sürüyormuş zaten ?
-
-
knk polislik güzel bir meslek değil bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
wulaş wulaş voş (1.5dk)
Ben mülakata girdiğimde kendini tanıt diyordu tanıtıyordun. Bir kart seçtiriyorlar ve o kartta ki soruları cevaplıyordun. Bu kartta günü tarihi yada Türkiyenin komşuları, sınır kapıları gibi çeşitli sorular olabilir. Bana muassır medeniyetler seviyesi ne demek diye sormuştu açıklamıştım. Sonuç elenmiştim.
-
Neden elenmişsindir sence yani giren herkes torpille girmiyordur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç bir fikrim yok ama olmadığı da iyi oldu. Rotasyon ev taşıma felan zor iş.
33 sene evvel askeri liseler sınavına girmiştim.
Kuleli Askeri Lisesi' ndeki yazılı sınavı geçince Bursa Işıklar Askeri Lisesi' ne spor ve mülakat için çağırdılar.
Spor sınavından sonra mülakat için sıra beklerken doğal olarak mülakattan çıkanlara ne sorulduğunu da öğreniyorduk. Genelde memleketini ve orada yetişen meşhur ürünleri sormuşlar.
Ben içeri girince komutanlar:
"Yaw sen kaç yaşındasın nedir bu bıyıklar böyle?"
"Allah yarattı komutanım !"
"Sen neden asker olmak istiyorsun?"
"Yükselmek istiyorum komutanım !"
"Yükselip ne yapacaksın?"
"Komutan olacağım, hatta Genelkurmay başkanı !"
gülüşmelerden sonra mülakattan çıktım, mülakata katılanlar arasından 442. yedek olabildim...
-
Hayaller Genelkurmay başkanı olmak emme gerçekler ırgatlık... Olsun sonuçta ikisi de kamu işi...
-
Up
Jandarma en iyisi bence yada deniz hava sahil güvenlik,soruya gelecek olursak bence orda sorulan soru hikaye sen içeri girdiğinde adam senin tipine bakım bu adam polis olur diyor ve puanı veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam jandarma da olsan polis de olsan alacağın maaşla hiçbir şey alamazsın bence en kötü araba 1 milyon lira olmuş iyi araçlar 2.5 m lira nasıl araba alacak polis ya da jandarma
Olm sen farkli ülkede mi yaşıyorsun ? Mülakatların nasıl geçildiğini hala öğrenemedin mi ?
ya kardeş su an hangi memur maaşı ile bir sey alabilirsin zaten ne anlatıyon sen doktor olacak halimiz yok bu yaştan sonra herkese babadan senin gibi para mı kalıyor ne yapmamı bekliyon ?
doğru diyon knk ya ülkenin zaten çalışan nüfusun yüzde 40 50 si falan asgari ücret ile çalışıyor asgari ücretle özel sektörde işten çıkarılıp kapıya koyulma stresi ile 3 kuruşa çalışmak yerine memur olup rahat çalışıp asgariden daha fazla almak çok daha mantıklı.
Kanka özel sektörde çoğu kişi asgari ücret yada maksimum asgari ücretin 2 katına patronun müşterinin ağız kokusunu çekiyor bide dediğin gibi işten atılma riski cart curt e adamda diyor bari memur olim en azından şartlar iyi
la torpilsiz olan da vardır illa onu merak ediyom
Jandarma en iyisi felan değil.Eski jandarma olarak söylüyorum.Polislik alt üst hiyerarşisinin daha az hissedildiği daha merkezi çalışan bana göre halk nezdinde daha büyük öneme sahip bir teşkilat.Jandarmalık askerlik gibi TSK bünyesinde çalışan bir askersiniz gibi düşünebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
parkurdan sonra terli terli takım elbiseni giyinip bir sonraki aşama olan sözlü mülakat için sıra bekliyorsun.
içeriye girer girmez koşmanı istiyorlar koşarak gidiyorsun heyetin önüne. önce kendini tanıtıp sonrasında sorunu çekiyorsun. şansına ne çıkarsa artık.
Bence sadece duruşuna ve bu mesleğe uygun olup olmadığına bakıyorlar. soruyu bilmedim elendim diye bir şey yok.
Elenenlerin mutlaka yaptığı bir hata vardır.
-
Sağlık mülakatından sonra mı parkura giriyoruz ?
Delik deşik ettiler psikolojimi polislik sözlü mülakatından sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeryImportantPerson16 -- 23 Mayıs 2023; 13:48:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
knk polislik güzel bir meslek değil bence
|
Benzer içerikler
- zoretanin toplam doz hesaplama
- deichmann orjinal mi
- hangi ilaçlar kırılarak içilir
- arapça küfürler
- türkiye"de ingiliz ingilizcesi mi amerikan ingilizcesi mi öğretiliyor
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X