iyi günler... 2013 kasım ayı için polo bluemotion almayı düşünüyorum. ama 2014 e de az kaldı. yani bir ay sonra arabam 1 yaşında olacak. sizce artık 2013 sonu olduğu için beklemelimiyim, yoksa alsam bi kaybım olmaz mı? bu konu hakkındaki fikirlerinz benim için önemli. tşk.ler...
Merhabalar, bende bu başlığa yeni geldim ve bütün yorumları okudum fiyattan tutun özellik ve sorunlarına kadar. Bende 1.2 BM almayı düşünüyorum yıl sonu geldiği için gidip 2014 modelin kaparası vererek beklemek istiyorum. Sizce de uygun olan nedir acaba ve bu aracı kullanana arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim, özellikle yakıt, performans ve bakım giderleri konusunda teşekkür ederim şimdiden....
şu an 1.2 dizel bluemotion çıkartmıyor sanırım 1.4 dizel var sitede neden böyle oldu üretimimi durdurdu. ayrıca fiyatı da arttırdılar. 55 bin tl verilir mi poloya ikinci eli 35-45 olmuş yani mantıklı mı chevrolet aveo 38bin tl donanım ve yakıt bazında neredeyse aynı insan bazen hay sizin ötv'nize de kdv'nize de diyor yani elin oğlu 1 yıllık maaşıyla mercedes alıyor biz hala neyin derdindeyiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme