Şimdi Ara

Polo 1.2 TDI mı Fiesta 1.4 TDCi mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçe 30-35 Bin civarlarında.Senede yaklaşık 30000 bin km yapılacak.Lpg'li araçlarım oldu fakat dizel kadar ısınamadım bir türlü.Benzinli zaten yapacağım km'nin fazlalığı yüzünden kesinlikle düşünmüyorum.Özetle bu paralara C sınıfı bir dizel alsam yüksek km'de almam gerekecek; bu da işime gelmiyor açıkçası.Amacım mantık evliliği ,yüksek model ,düşük km,düşük masraf.B sınıfında da eleye eleye bu iki araca kadar indirdim:

1-VW Polo 1.2 TDI Trendline
    2-Ford Fiesta 1.4 TDCi Trend

Siz olsanız hangi aracı hangi sebeplerle alırsınız? (iki aracıda hiç kullanmadım.Mesajlarınızı dikkatle okuyacağım.)

• fiesta öncelikli tercih motor sesi daha az ama 100 den sona sağır olursun içerde 1.6 aşağısı dizel bakmanı pek önermem ve dizel motor üretmek apayrı bir sanattır traktör gibi çalışıyor çoğunluğu sen atmosferik 1.6 benzinli bişey bak alacağın arabada şimdi enjektör turbo mazot pompası filan serken 5 000 de masraf gidecek bulaşma derim
  • Polo 3 silindirli 1,2 TDI motorlu olduğundan daha çok ses çıkaracaktır,eğer bluemotion donanımı olmayacaksa ve yakıta aşırı önem vermiyorsanız ben fiesta 1.4 TDCI diyorum.kullandım biliyorum,performansı beni gayet tatmin etti.yakıtı da gayet başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçe 35 ise ikinci elde titanium donanım fiesta olabiliyor, tabi yaş ve km olayı daha farklı oluyor. Polo 1.2 tdi ise fiestadan aman aman az yakacak bir araç değil. ancak vergi avantajı var

bunu da göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

30-35.000TL'ye neden Trend paket bakıyorsunuz ki?

1.4TDCI Titanium Fiesta çok rahat alınır 33-35 arasına.

Hocam fiyatlar çok artmış bana o aralıkta çok nadir denk geliyor
  • Fiesta öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Polo 3 silindirli 1,2 TDI motorlu olduğundan daha çok ses çıkaracaktır,eğer bluemotion donanımı olmayacaksa ve yakıta aşırı önem vermiyorsanız ben fiesta 1.4 TDCI diyorum.kullandım biliyorum,performansı beni gayet tatmin etti.yakıtı da gayet başarılı.

Yakıta çok önem vermiyorum ama polonun vadettiği değerler çok iyi.Tabi ne kadar tutturulabilir bilmiyorum.Bi de vergi avantajı var.Ama fiesta yol tutuş olarak çok iyi deniliyor.Kafalar baya karıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiesta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz002 B kullanıcısına yanıt
    İnternette yazılan yakıt değerlerini günlük hayatta en yakın fransızlar tutturuyor. Fransız önermeyeceğim aklınıza yatacağını düşünmüyorum. trend polo alacağınıza araştırıp titanium fiesta alın
  • Fiesta alın kafanız rahat etsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta alin, pasa pasa binin hocam

• tabii ki polo üstün alman teknolojisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz002

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Polo 3 silindirli 1,2 TDI motorlu olduğundan daha çok ses çıkaracaktır,eğer bluemotion donanımı olmayacaksa ve yakıta aşırı önem vermiyorsanız ben fiesta 1.4 TDCI diyorum.kullandım biliyorum,performansı beni gayet tatmin etti.yakıtı da gayet başarılı.

Yakıta çok önem vermiyorum ama polonun vadettiği değerler çok iyi.Tabi ne kadar tutturulabilir bilmiyorum.Bi de vergi avantajı var.Ama fiesta yol tutuş olarak çok iyi deniliyor.Kafalar baya karıştı

poloda o motorda alt devirler cansız maalesef.polonun motoru ekonomik olabilir ancak inanın fiesta da gayet iyi değerler veriyor.performansı da tatmin edecektir.yol tutuşuda dendiği gibi iyi.

• Fiestanin eski 1.4tdci i gurultu olarak 1.2tdi dan asagi kalmaz.. 1.5 ile aştılar bu konuyu

Şehiriçi agirlikli kullanilacaksa 3 silindir tdi onermem, ama sehirdisinda keyifli oluyor hem yakitiyla hem sesiyle..

• polo derim bugün şirket araçlarımdan biri olan poloyu servise gösterdim benden hariç kullanan iş arkadaşımın bir ses geliyor arabadan demesi üzerine.motora baktılar,alt takımlara baktılar,tekerlek,vites,frenlere baktılar.kız gibi araba dedi. ustalardan biri ve orada transporterla gelmiş bir kişi araca talip oldu.aracın sahibi olmadığım için satamayacağımı söyledim.transporterla gelen adam 35e verirse şirket beni ara diyerek telefonunu bıraktı.araç 2012 1.2tdi 65binde trendline

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.