Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vw de, ilave her donanım , para...
    Dolu bir Polo , Mercedes A serisi fiyatına neredeyse..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm.Daha doğrusu sıkıntı yokmuş emniyet kemeri takılı olduğu halde stop edersem dediğim gibi oluyor.O da sizin dediği gibi Start Stop ile alakalı. :)))Tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habip07

Herkese selam arkadaslar bende fiesta var bende bu arabaya gecmeyi düşünüyorum otomatik alıcam bu sefer genel olarak yorumlar güzel ama araçın donanım seviyesi yeterli mi acaba ?

Senin fieastadan bi misli daha donanimlidir kiyas bile goturmez fordla wv kalitesi

• Merhaba arkadaşlar ben de 2015 polo 1.2 tsi comfortline manuel sahibiyim 8 aralik da aldim arabamı çok memlunum şimdilik eğer polo almaayi düşünen arkadaşlar varsa tercihlerini lounge modelinden yana kullanmalarını tavsiye ederim gerçekten aradaki farkı hakediyor ben almadigima pişman oldum park sensörü taktirmak istiyorum o bile on arka bin tl istiyorlar bayide...arkadaşlar şu vites geçişlerini nasıl yapıyorsunuz kac bin devirde vites degistiriyorsunuz

• epsilone0 E kullanıcısına yanıt
    1400-1500 devirlerde bir üst vitese geçebilir ve yakıt tasarufu yapabilirsiniz.

• Ben bazen 3000 deviri görüyorum genelde 2000 2500 arası üst vitese geçiyorum motora zarar verir mi acaba birde vites göstergesi mesela 3 e taktigimda hemen 4 u gösteriyor bazende 3 den 5inci vitesi gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsilone0 -- 12 Şubat 2016; 19:56:40 >
    Araç tork olarak , bulunduğu ağırlığı çok rahat çekebilecek kapasitede,
    1400 devir bantı işinizi zorlaştırmasın çözer,
    Herhangi bir zararı yok , rahat rahat kullanın
    , 3. Vitesten 5. Vitese de rahatlıkla geçebilirsiniz,
    Bende öyle yapıyorum,...
    Tasarruf için üst viteslerde Seyehat edin,
    Motor sallamaya başlıyorsa bilinki tork yetersizdir , bir alt vitese geçin. Araç rahatlar ve 1400 devirden sonra bir üst vitese rahatlıkla geçebilirsiniz ...

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    hocam kolay gelsın rodaj konusunda haklısınız katılıyorum ama yazılım attırmaya karsıyım çevremde kım chıp taktırayım yazıyım attırayım performansı zorlayayım dese hep problem çıkmıştır sonra yok dsg arızalandı yok motordan ses geliyor
    ıste efendım sıcaklık artıyor hararet yapıyor dememek lazım olması gerekenı yapmış adamalr eskı nesıl bızımkıler böyle amd ıslemcı alırdık ıllakı performansını attırmakla ugrsırdık
    sonra amd probemlı ısınıyor bord kıtlıyo derdık :) dokunmayalım hem garantı dışı kalmasın hemde almanların ısıne karışmayalım ıyı geceler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Araç tork olarak , bulunduğu ağırlığı çok rahat çekebilecek kapasitede,
    1400 devir bantı işinizi zorlaştırmasın çözer,
    Herhangi bir zararı yok , rahat rahat kullanın
    , 3. Vitesten 5. Vitese de rahatlıkla geçebilirsiniz,
    Bende öyle yapıyorum,...
    Tasarruf için üst viteslerde Seyehat edin,
    Motor sallamaya başlıyorsa bilinki tork yetersizdir , bir alt vitese geçin. Araç rahatlar ve 1400 devirden sonra bir üst vitese rahatlıkla geçebilirsiniz ...

Bazen titreme olduğunu hissediyorum motorda 5.viteste enfazla 100 yaptım şimdiye kadar 5.viteste 80 ile gitsem sıkıntı olmaz sanırım bana arabanın devri çok düşüyormuş gibi geliyor yanlış devirlerde mi kullanıyorum acaba tereddüt ettim ilk aracim oldugundan acemiyim biraz

• Bazen de ışıklara 5.viteste yaklaşıyorum biraz hizimi azaltıktan sonra yeşil yanıyor yine aynı viteste devam ediyorum ozaman devir düşüyor ama vites kucultmuyorum çok sıkıntı yaratirmi ki

• desi116 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Benim ki biraz da merak yoksa yaptiracagimdan degil. Cesaret edemem. :)

Araci bilerek aldim o yuzden sikayet etmiyorum.(ki sehiricinde ki atakligi gayet yeterli cok memnunum.) Alt devirler ve 100km/h hiza kadar motor cok canli. Acik trafikte limit zorlayinca anliyorsunuz ki araba 90hp. Ivmelenmede istekte epey azaliyor. :)

Gecen zorlayayim dedim 185 km/h oldu baktim daha cikacak hali kalmadi gerisi motoru bosa zorlamak olacak sonra biraktim.

Benim icin sehiricinde dusuk suratlerde akici hizlanmayi saglamasiydi, cok sukur sagliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 13 Şubat 2016; 3:10:49 >
    Hocam 200 km nin üzerine çıkabilen bir araç bu,
    Yol müsaitse 200 km leri gürüp hareket edebilirsiniz,
    Edirne otobanında 205 km yi gördüm,
    Gayet yeterli bir güç 90 hp bu araca ...

• arabadakimvar A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam...

• Arada bir adrenalin de ihtiyaç,...
    Böyle durumlarda , limitleri zorluyorum ,
    Sonuç: 200 km hızı aşan bir Polo ...

Vites çok yüksek devirde çok alçak ise titreme yapar ve araç sallayarak stop eder, başka bir şey olmaz...
    Sürekli vibrasyon araçta oynar yerlerin , vida gibi ,
    Zaman'la gevşemesine neden olabilir ama, servise gittiğinizde detaylı bakıyorlar zaten araca...

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Hocam 200 km nin üzerine çıkabilen bir araç bu,
    Yol müsaitse 200 km leri gürüp hareket edebilirsiniz,
    Edirne otobanında 205 km yi gördüm,
    Gayet yeterli bir güç 90 hp bu araca ...

205 yaptığınızda eğim var mıydı?
    Düz yol eğim de bayırda yok,
    2 yetişkin 2 küçük çocuk toplam ağırlık,:170 kg lar gibi...

• Sız yınede arabada baska canlar varken yuksek hızları denemeyın ne olur ne olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende 1.2 tsi dsg polo var 2015 model bugün fark ettim araç yokuş aşağı p konumuna alındığı zaman motorun sesi değişiyor sanki hafif zorlanıyor gibi bu normalmi araç yükü tamamen şanzımanda olunca oluyor bu durum sizdede oluyormu
  • onur668785 O kullanıcısına yanıt
    Yükü şanzımanda verirseniz , kısa sürede DSG arızası ile karşılaşabilirsiniz... Dikkat...!
    İlk yükü el frenine bindirin ardından P konumuna alın bu işlemler devam ederken , ayakfrrnde olsun, el frenini Çek'in ardından araçı freni basmayı bırakarak , P konumuna alıp şanzımanı koruyun...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.