Şimdi Ara

Polo 1.2 tsi dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu arac nasildir . Kullananlarin yorumu benim icin cok degerli . 55.750 bayiden fiyat aldim . Yakin bir zamanda daha uygun fiyata alan varsa bayi ismiyle fiyatini soylerse sevinirim . Ayriyetten 55 bine polo dsg mi almak yoksa limiti biraz daha zorlayio 65 bine 1.2 tsi golf midlineplus mi almak mantiklidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat güzel yaklaşık %6 indirim yapılmış ancak 3-4 bin daha zorlayarak Lounge donanım almanızı tavsiye ederim baya bi fark var donanım olarak.
    Otomatik şart değilse tabi Golf daha da iyi olur ama onun da Midline Plus'ı çok boş Comfortline almak lazım onu da 66 civarına alabilirsiniz bütçe el veriyorsa
    Bu arada hangi bayiden fiyat teklifi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 26 Haziran 2016; 2:26:18 >
  • Aralarindaki fark sadece genislik ve biraz daha yalitimi iyi golfun.Kucuk arac yeterli ise lounge polo alin derim.
  • Polo alın ama lounge olsun

• Bomboş midline golfe 65 verene kadar 60bine lounge polo alın. Comfortline polo da baya boş, lounge ise gayet güzel. Kullanıcısıyım, aracın forumda kendi konusu var oradan yorumlarına bakabilirsiniz. Lounge poloyu highline golfün polo versiyonu gibi düşünebilirsiniz donanım açısından.
  • 65 bini zorladiktan sonra dolu polo yada boş golf almayın bence. İkisini de katlayan (donanım) 125 lik 1.4 leon fr alın.

• Tdi dsg comfortline polo kullanicisiyim. Kesinlikle lounge diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dsgli arabaya yanaşmayın,b segmentine o rakamlari vermeyin.ya golf Manuel alin ya leon manuel

• Leon alın.

• Herkes lounge demiş ancak aksine bence kullanmayacaksanız donanım a değil maddiyata bakıp alin Malesef bizim milletimizin full deme takıntısı var ancak çoğu kişi aracındaki donanımları kullanmaz ayrıca is 2. Ele geldiğindede donanıma 5 kuruş fazla vermez .

• Ayrıca dolu araç istiyorsanız artik allstar çıktı lounge ile donanım olarak ayni fakat koltukları ve jantı farklı ve loungeden çok daha șik olmuş allstar almak daha mantıklı artik

• 2016 dsg sorunsuz mu?
  • Az daha sık 125'lik Leon FR Al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 26 Haziran 2016; 13:40:18 >
  • Arkadaşlar Merhaba,

yaklaşık 3 ay araba arayışım sonunda bir araç aldım. Normalde sadece forumları takip ederim ama üye olupta yazı yazmam fakat araba almadan önce bu siteden çok faydalandım.Yorumlarınızı okudum.

Bunun üzerine bende yazmadan bilgi vermeden geçmek istemedim.

12.08.2016 tarihinde 2015(Haziran çıkışlı) Model 1.2 TSİ Dsg şansıman Comfortline + Sürüş paketli siyah bir araç satın aldım.(Fotolarını sonradan eklerim)(6750 Km 'de)

Ve ertesi gün ilk uzun yolumu yaptım. (İstanbul - Eskişehir arası)

Aracı almadan önce Benzinli otomatik yakıtı konusunda şüphelerim vardı.

Lakin hesaplarıma göre senede 20 Bin Km üzerine çıkmayacağım için Benzinli ve 1.2 Tsi tercih ettim.

Bu aracı almadan önce 2014 dizel otomatik 1.4 comfortline Polo ve i20 benzinli elite paket araçları denedim.

Genişlik olarak i20 daha ferah ve iç donanımı daha fazla lakin süspansiyon olarak polo ile aynı değil.(Bana Sert geldi)

1.4 Dİzel Polo ile arasında yaklaşık 8-9 bin tl fark(aynı donanımlarla) ve ekstra dizel motor sesi olduğu için vazgeçtim.

İstanbul Kadıköy Shell istasyonundan depoyu doldurdum yola çıktım ve Eskişehir'e düğüne gittim ilk gidişim olduğu için şehir içinde gezdim.

Turistik yerleri gezdim dönüş yolunda Sapanca'dan başlayan dönüş trafik çilesi ve kazalardan dur kalk Derince'ye kadar böyle devam ettim. Derince'yi geçtikten sonra Shell'e girdim ve pompacıya depoyu doldurmasını söyledim. yaklaşık 690 km mesafe sonrasında 110 TL ödeme yaptım.

Kullanış şeklim otobanda 130-140 sapanca sapağından sonra Eskişehir Bozöğük yolu üzerinden neredeyse 10 km 'de bir radar olmasından ötürü hız sabitleme ile 100'ü geçmeden aralıksız gittim. Dönüş sapancaya kadar yine aynı sonra otobanda İstanbul'a kadar dur kalk gittim.

Yol tutuşu vites geçişleri Özellikle diğer araçlara göre 1-2-3. vitesler geçişleri adete hissedilmeyecek şekilde sessiz sarsıntısız bence çok başarılı.(2014 citroen C4 - Opel Astra otomatik gibi 1'den 2 ye 3'e geçerken mala bağlamadı)

Bir ara anlık tüketimi ve ortalama tüketimi açtım ama aldığım benzinden sonra bunların çokta gerçekçi olmadığını anladım.

Şİmdilik bilgilendirmem bu kadar şehir içi sürüş ve yakıt konusunda bana 1-2 hafta zaman verin sizi bu konuda da bilgilendireceğim.

Herkese kazasız belasız sürüşler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.