Şimdi Ara

VW 1.2 TSİ 105bg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
28.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet vw bir motorunu daha gördüm.1.2tsi 105bg sizce bu motor nasıldır bilgisi olanları burada paylaşımlarını bekliyorum.Passatlara takılıyormus sanırım.
    1.4 (ohne Aufladung): 80PS

1.2 TSI: 105PS

1.4 TSI: 125PS

1.4 TSI: 150PS (vom Tiguan)

1.4 TSI: 170PS (ggf. aber auch als 2.0 TSI mit gleicher Leistung vom Tiguan)

2.0 TSI: 200PS

2.0 TSI: 230PS (vom Pirelli-GTI)

2.0 TSI: 265PS (vom Audi S3)

POLOya takılabilirde passata biraz hafif kalmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 6 Haziran 2008; 2:24:31 >

• 1.4 FSI - 90 PS
    1.4 FSİ motorda varmış ama nedendir bilinmez türkiyeye oda gelmedi.
    1.4 TFSI - 115 PS
    1.4 TSI - 140 PS
    1.4 TSI - 170 PS
    1.8 TFSI - 200 PS (GTI)
    1.8 TFSI - 240 PS (R-GTI)
    3.6 FSI - 300 PS (R36)
  • Ha 1.2 TSI takmışsın ha 1.6 FSI takmışsın. Arada 10 HP oynuyor.

Ama belki Golf'e takılabilir. C sınıfı bir araca ne komedi olur ama.

Polo veya Lupo'ya yakışır ancak 1.2 TSI veya New Beetle
  • artık devir koca koca motorların degil küçük hacimli ama tork ve beygir degeri yüksek bunun yanında yakıt tasarrufu saglayan araçların devri. bu aşamaya yeni geçildi ve bundan sonrada çıg gibi büyüme yaşanacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Ha 1.2 TSI takmışsın ha 1.6 FSI takmışsın. Arada 10 HP oynuyor.

Ama belki Golf'e takılabilir. C sınıfı bir araca ne komedi olur ama.

Polo veya Lupo'ya yakışır ancak 1.2 TSI veya New Beetle
  • Bu motor bile passat'ta komik duruyorken, 1,2 motor gelirse kaputun altı boş gibi olur
     VW 1.2 TSİ 105bg
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdor

evet vw bir motorunu daha gördüm.1.2tsi 105bg sizce bu motor nasıldır bilgisi olanları burada paylaşımlarını bekliyorum.Passatlara takılıyormus sanırım.
    1.4 (ohne Aufladung): 80PS

1.2 TSI: 105PS

1.4 TSI: 125PS

1.4 TSI: 150PS (vom Tiguan)

1.4 TSI: 170PS (ggf. aber auch als 2.0 TSI mit gleicher Leistung vom Tiguan)

2.0 TSI: 200PS

2.0 TSI: 230PS (vom Pirelli-GTI)

2.0 TSI: 265PS (vom Audi S3)

POLOya takılabilirde passata biraz hafif kalmazmı

1.4 ler 122 hp

• audi ve seat aynı motoru 125 hp diye satıyor. vw kaputuna girdimi 122 oluyor motor sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen Jetta 1.6 TDi Highline
    10 yıl önce açıldı
    ::::WOLKSWAGEN 1.6 TDI MOTOR::::
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Bu motor bile passat'ta komik duruyorken, 1,2 motor gelirse kaputun altı boş gibi olur
     VW 1.2 TSİ 105bg

bu söze sonuna kadar katılıyorum
    artık o kaputun altında yatan koca ve ihtişamlı motorlar yok

• "Komik" mi duruyor...? Bunu söylediğinize çok üzüldüm. Fotoğraftaki Passat benim ve motorundan çok memnunum. Motorun hacminden mi rahatsız oldunuz? Önemli olan motorun hacmi değil ürettiği kuvvet ve tork. 1.2 TSI de 1.6 8V motorun yerini alacak.

Bu kadar araştırma ve paylaşım yapıyorum ama siz 1.4 TSI 122 HP 210 NM 16V motorun "komik" durduğunu söylüyorsunuz.

Ne diyebilirim ki... hiçbirşey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

"Komik" mi duruyor...? Bunu söylediğinize çok üzüldüm. Fotoğraftaki Passat benim ve motorundan çok memnunum. Motorun hacminden mi rahatsız oldunuz? Önemli olan motorun hacmi değil ürettiği kuvvet ve tork. 1.2 TSI de 1.6 8V motorun yerini alacak.

Bu kadar araştırma ve paylaşım yapıyorum ama siz 1.4 TSI 122 HP 210 NM 16V motorun "komik" durduğunu söylüyorsunuz.

taner bey bu konuda sonuna kadar haklı,122 lik tsi passatta kullanıldığında hiç de öyle komik durmuyor,1.6 atmosferik motorlar falan bu arabayla yolda kapışmaya kalkarsa komik olur sadece bn onu biliorum hatta babamın bi arkadaşının passat tsi 122 si ile ben imzamdaki araç ile ışıklarda kalktık benim aracın torku passattan daha yüksek (240 nm ve overboost ile 260 nm )olmasına rağmen passatın daha geniş devirde torkunu vermesinden dolayı başa baş gittik,ki herkes bilir bir cok marka ve modelde kullanılan aracımın motoru çekiş konusunda herkesin beğenisini kazanmıştır sonuç olarak benzinli bi araç alsaydım passat 1.4 TSI harika bi seçim olurdu

• internet aleminin (Yazışma) en kötü tarafından birisi de insanların mimiğinizi (duygularınızı) görememesidir.
    burada söylenmek istenen şudur ki: artık eskisi gibi ihtişamlı motorların yerini küçük hacimli ama mühendislik degeri yüksek ( tork &beygir) motorlar yeralmakta.
    eski nesil teknolojilerde tokr ve beygir gücünün fazla olması için koca koca motorlar yapılırdı ama şimdi artık onlar yok.
    çünkü teknoloji gelişti vede degişti.
    artık kaputun altında küçük ama güçlü motorlar yatmakta.
    oda eski göz alışkanlıgımıza binaen şaşkınlıga sebep olmakta
    saygılar
  • Eh artık 75 lik polo motorlarıda 0,8 tsi 3 silindirlerle değişir herhal işe bak yaw 1,2 105 bg
  • 1.2tsi 105 hp'yi 1.6 102hp yerine kullanabilirler passata
  • arkadaşlar önemli olan 102 bg olması değil mi?
  • Çok haklısın kardeş harika motorlar ama bizde eskiden kalma alışkanlık passat kadar büyük bir araçta küçücük bir motor görünce hemen aklımıza at üstündeki kelebek düşüyor ne yaparsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: sadall

internet aleminin (Yazışma) en kötü tarafından birisi de insanların mimiğinizi (duygularınızı) görememesidir.
    burada söylenmek istenen şudur ki: artık eskisi gibi ihtişamlı motorların yerini küçük hacimli ama mühendislik degeri yüksek ( tork &beygir) motorlar yeralmakta.
    eski nesil teknolojilerde tokr ve beygir gücünün fazla olması için koca koca motorlar yapılırdı ama şimdi artık onlar yok.
    çünkü teknoloji gelişti vede degişti.
    artık kaputun altında küçük ama güçlü motorlar yatmakta.
    oda eski göz alışkanlıgımıza binaen şaşkınlıga sebep olmakta
    saygılar

• Passat için zor ancak golf ve polo için ideal(En azından golfte 1.6 8v motorların yerine gelir)
  • 1.6 tsi 150 beygir falan olsaymış daha güzel olurmuş aslında ama pazarlama stratejisi işte ozaman kimse 1.8 tsi yı tercih etmezdi.
  • Şimdi bile bu kadar motor seçeneği mi olur diyoruz, bi de bunlar olursa ne olur bilmiyorum.
    Bu arada 122 hp olanları güzel değil mi yani.

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

1.4 tsı olanların 140 ve 170 seçenekleri çok güzel 1.6 tsı 180hp ve 210 hp seçenekleri olsa 1.8 tsı 220 hp ve 240 hp seçenekleri olsa vw dünyada lider olur.....anlamadığım bu kadar kafa sahibi adam ve mühendis warken neden pazarın işleme şeklini bozupta lider konuma oturamıyorlar??????
  • Grafikde gözüktüğü gibi yakıtlarına göre güç dağılım grafiği sanırım.

VW 1.2 TSİ 105bg

VW 1.2 TSİ 105bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 6 Haziran 2008; 20:50:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

"Komik" mi duruyor...? Bunu söylediğinize çok üzüldüm. Fotoğraftaki Passat benim ve motorundan çok memnunum. Motorun hacminden mi rahatsız oldunuz? Önemli olan motorun hacmi değil ürettiği kuvvet ve tork. 1.2 TSI de 1.6 8V motorun yerini alacak.

Taner bey...Yanlış anladınız.Komik duruyor demem motorun etrafı boş ve küçük gözüküyo.Bunları yanları kapatılıp büyüt motor görünümü verilse çok daha iyi olurdu...Yoldaki gidaşıtını zaten herkes biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F93BE544A -- 6 Haziran 2008; 22:13:33 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.