Şimdi Ara

Polo 1.6 tdi 90 bg 2. el almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaslar uzun uzun düşünme sonucumda polo 1.6 tdi ya karar kıldım.Ögrenciyim yakıt önemli.35-37 bin tl arası yakısıklı bi araba arıyordum.Ögrenciyim arabayı genelde tek kullanıyorum.Uzun yol sadece memleketten okula giderken yapıyorum.Yıllık yaklasık 10 bin km yapıyorum.Bagaj sadece memleketten okula giderken lzm.Araba biraz albenili olması lzmdi polo nun yeni yüzü çok hosuma gitti.

Kafama takılanlar...
    Accent era var bende benzinli onu satıp küp şekere binmek ne kdr mantıklı bide üstüne 15 bin tl vericem.
    Cogunda esp yok donanımı 24 bin tl lik accentten az, güvenlik fzla
    5 arkadas bi yere gitmek istesek cok dar gelir mi?
    Esp siz virajlarda tehlikeli olur mu?
    Satarken sıkıntı yaşar mıyım?

• donanım az ön konsol harici kalite bekleme
    ön ve arka dar degil . fiestadan geniş clio dan dar.
    dizel accent kadar seri degil.
    1.4 dizellere gore biraz falza yakıyor.

iyi güzel hoşta 37bin lira etmez.
  • Teşekkürler "sisil" ama wolksvagen olsun diyorum bu seferki arabam. hyundai çok gzl genis,bagaj yeterli ama direksiyonu berbat,120km hızdan sonra araba bagıra bagıra gidio,1-2 kerede araba kızakladı az kalsın kaza yapıodum.Hatta bi kere trafikte birinin tamponu oksadım.Wv olmasından dolayı 2-3 bin tl fazla fiyat koyuyolar ama bence değer cünkü bircok araba kullandım Wv de araba işte bu dedim.
  • gayet şık ve güzel bi araç bence vw fp oranı en yüksek aracı :)
  • muzaffersan tesekkürler yorum için.

Kullanan yok mu arkadaslar yoksa 35 bin tl ye hyundai fln bakıpda daha donanımlı C sınıfı fln bi araca mı yönelsem...
  • 37 bin para verip 2 hava yastıklı avuç içi kadar Polo mu alacaksınız? Öyle bir hata yapmayın.

Daha donanımlı en azından 6 hava yastığı ve ESP standart olan modellere yönelin, yıllık 10bin km için dizel şart değil bence.

Madem Volkswagen istiyorsunuz o paraya 1.4 TSI Golf 5 kasa bulabilirsiniz.

Örnek ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2007-volkswagen-golf-1-4-tsi-comfortline-78856680/detay

Not: ilanla alakam yok sadece örnek olması amacıyla.

• çıplak 90bg Poloya o para bağlanmaz.Bravo alırsın o paraya 120 beygir canavar gibi donanım üstüne çok konforlu.Servisi gayet kaliteli.Fiatın yaptığı en güzel araba diyebilirim sana.Görüntüsü de gayet yakışıklı.
    Üstelik doğuş oto rezaletinden de kaçış demek bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Mart 2012; 20:35:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B sınıfı 2. el bi araca o parayı vereceğine C sınıfı dizel araç alırsın.bravo-ceed-astrabunlarda tip olarak iyi

• dizel pololar gerçekten biraz pahalı
    onun yerine 2. el 10-20bin km arasında
    1,2 70bg polo bakabilirsin 27bin TL ye bulabilirsin 0 ları 29.900 TL
    tüp taktırırsın benim arkadas skoda fabia 1,2 aldı tüp taktırdıgayet memnun
    sonuçta vw gidip test sürüşü yap ama bence vw çok konforlu
    abimde 2006 model polo var hiç bi sorunu yok
    dayımda 2011 fiesta var sürüş keyfi polo kadar değil ve aralarında 5 sene olmasına rağmen polo daha kaliteli ve saglam geliyo gözüme yada alışkanlıktandır bilemem
    araç boş ona diyecek bişey yok ama dolu araçlardaki donanımlar benim hiçde ilgimi çekmiyor
    sana o fiyata bu forumda herkes C sınıfı araç al dicektir...
  • Arkadaslar yorumlar için cok tesekkür ediyorum bide o kdr ugrasip ilan linki vermissiniz auris ve meganda kafamı kurcalamaya basladı.Ama ceed çok koreli işi bence bravoda tavsiye eden çok oldu ama arabada Alman gerisi yalan diyende çok.Eski kasa astra dizel çok baygın die düsünüyorum.
    İhtiyaclar bide önemli olan.Benim için araba şık olmalı,iyi gitmeli,az yakmalı,yol tutusu iyi olmalı savrulmamalı...Polo dizel yakısıklı bence motoru yeterli tek sıkıntım esp 2. elin cogunda yok yol tutusundan süpheliyim.B segmenti oldugundan dolayı iceri ne kadar ses alır(rüzgar sesi ve teker,motor sesi)bilemiyorum.En büyük sıkıntıda araba 5 kisiyi sıkıs tepiş alırsa yandık milletin dilinden düsemem ne bu kdr kck araba aldın diye.İns diz mesafesi fln yeterlidir....Haftaya incelemeye gidicem eger izin verirlerse test sürüşü flnda yapmak istiyorum...
  • yorumlari dehset icinde okuyorum,polo tdi dusunceniz son derece mantikli,fiesta tdci ve polo tdi en iyi secenekler,bagaji ve arkasi fiestadan dardir,malzeme kalitesi sinifiinin en iyisidir,espyi fazla kafaya takmayin yol tutusu son derece guvenli,esp icin gti veya golfe bakmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuyu incelemeni tavsiye ederim;

http://forum.donanimhaber.com/m_49598711/mpage_2/f_/key_polo%2Cizlenimlerim//tm.htm#57712127

Araç tavsiyem de 2. el Ford Focus HB dizeldir, ihtiyaçlarına cuk diye uyan araç o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin41x

Arkadaslar yorumlar için cok tesekkür ediyorum bide o kdr ugrasip ilan linki vermissiniz auris ve meganda kafamı kurcalamaya basladı.Ama ceed çok koreli işi bence bravoda tavsiye eden çok oldu ama arabada Alman gerisi yalan diyende çok.Eski kasa astra dizel çok baygın die düsünüyorum.
    İhtiyaclar bide önemli olan.Benim için araba şık olmalı,iyi gitmeli,az yakmalı,yol tutusu iyi olmalı savrulmamalı...Polo dizel yakısıklı bence motoru yeterli tek sıkıntım esp 2. elin cogunda yok yol tutusundan süpheliyim.B segmenti oldugundan dolayı iceri ne kadar ses alır(rüzgar sesi ve teker,motor sesi)bilemiyorum.En büyük sıkıntıda araba 5 kisiyi sıkıs tepiş alırsa yandık milletin dilinden düsemem ne bu kdr kck araba aldın diye.İns diz mesafesi fln yeterlidir....Haftaya incelemeye gidicem eger izin verirlerse test sürüşü flnda yapmak istiyorum...

5 kişiyle seyahat edilecek araç değil polo sen c sınıfı hb araçlara yönel

• quote:

Orijinalden alıntı: laprace

quote:

Arkadaslar yorumlar için cok tesekkür ediyorum bide o kdr ugrasip ilan linki vermissiniz auris ve meganda kafamı kurcalamaya basladı.Ama ceed çok koreli işi bence bravoda tavsiye eden çok oldu ama arabada Alman gerisi yalan diyende çok.Eski kasa astra dizel çok baygın die düsünüyorum.

5 kişiyle seyahat edilecek araç değil polo sen c sınıfı hb araçlara yönel

4 kisi uzun yolda rahat ettirse oda idare ederde cünkü genelde sehir içi kullanımı olucak.Haftaya incelemeye gidicem bakim.Bide Wv satıcılarından 3 üne bi gelir misiniz dicem bisi denemek istiyorum buraya 3 kişilik yer yapmissiniz ama bi bininde canlı görmek istiyorum dicem bakalım sonuc ne olucak.Foto cekebilirsem paylasirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Şu konuyu incelemeni tavsiye ederim;

http://forum.donanimhaber.com/m_49598711/mpage_2/f_/key_polo%2Cizlenimlerim//tm.htm#57712127

Araç tavsiyem de 2. el Ford Focus HB dizeldir, ihtiyaçlarına cuk diye uyan araç o

Link çok faydalı oldu Ford Focus 3 HB çok gzl kesinlikle onu almak isterim poloya karşı ama param ona yetmez su anda...limitim 37 bin tl ve dizel olması lzm.Su anda benzinli accent era var 2009 model 97 bg olanlarından aslında performans fln çok umrumda da deil idare edio hatta miss gibide gidio diyebilirz.Ama 50 lira benzin atip 2 gün sonra benzin almaktan sıkıldım.Sürekli benzinlige girmekten gına geldi desem yeridir....

• quote:

Orijinalden alıntı: mb66333

yorumlari dehset icinde okuyorum,polo tdi dusunceniz son derece mantikli,fiesta tdci ve polo tdi en iyi secenekler,bagaji ve arkasi fiestadan dardir,malzeme kalitesi sinifiinin en iyisidir,espyi fazla kafaya takmayin yol tutusu son derece guvenli,esp icin gti veya golfe bakmak lazim.

Haklısın galiba Zaten ögrenciyim ben 40 yılda bir 5 kisi bincek arabaya genelde 2-3 kisi kullanılcak araba dar olması ve esp olmamasınıda takmıcam gibi şimdi güzel bi 2. el polo 1.6 tdi bulmaya kaldi iş.Tabi bide elimdeki arabayı iyi bi fiyata cıkarmaya...
  • polo iyi seçim ama 1.6 tdi yerine bluemotion çok daha iyi bir seçim.
    Hem çok daha az yakar hem de tip olarak hava direncini azaltıcı ekstralarla (spoiler,marşpiye,ön kaput vs) çok daha yakışıklı araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

polo iyi seçim ama 1.6 tdi yerine bluemotion çok daha iyi bir seçim.
    Hem çok daha az yakar hem de tip olarak hava direncini azaltıcı ekstralarla (spoiler,marşpiye,ön kaput vs) çok daha yakışıklı araç.

Öylede 1.2 dizel motor 3 silindir tokat manyagı olmayalım 40 bin tl lik arabayla:) Şaka bi yana yetersiz motor olarak düsünüyorum aralarında baya bi tork farkıda var ne olur bilinmez.Bence spoiler fln takılabilir ama 1.6 tdi 1 kere alınır...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

polo iyi seçim ama 1.6 tdi yerine bluemotion çok daha iyi bir seçim.

Öylede 1.2 dizel motor 3 silindir tokat manyagı olmayalım 40 bin tl lik arabayla:) Şaka bi yana yetersiz motor olarak düsünüyorum aralarında baya bi tork farkıda var ne olur bilinmez.Bence spoiler fln takılabilir ama 1.6 tdi 1 kere alınır...

İnsan öğrenci olunca tek derdi arabam şöyle olsun böyle olsun,tokat yemiyelim vs oluyor..tokat manyağı olmak istemiyorsan git al 20bine bir VTI.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.